Dit is 'm weer: de wekelijkste terugblik naar je weekend. Dit weekend was niet alleen lang (heerlijk hè?), het waren ook een paar dagen vol met festivals. 

Vandaar dus deze speciale festivaleditie. Misschien zie jij je weekend bezigheid hieronder wel voorbijkomen..

1. Pinkpop

Er waren dit jaar veel goede redenen om af te reizen naar Landgraaf voor Pinkpop. We noemen een Justin Bieber, Martin Garrix, Kings of Leon of onze eigen Guus Meeuwis. Heb jij een van deze artiesten live gezien dit weekend? 

Bedankt en tot op Pinkpop 2018! Wat is jouw ultieme top 5 van dit jaar? #pp17 #pinkpop
Een bericht gedeeld door Pinkpop Festival (@pinkpopfest) op


2. The Flying Dutch

Je weet wel, dat concept waarbij verschillende dj's per helikopter overvliegen om in Amsterdam, Rotterdam én Eindhoven het publiek helemaal gek te maken? Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor dit feestje, en dat zag er zo uit: 

Van boven naar onder zie je Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.


3. Amsterdam Open Air

Jawel, er was nog veel meer te doen in Amsterdam. Helaas komt aan al het moois, en dus ook aan AOA, een einde. Gelukkig hebben we de foto's én deze aftermovie nog.

Thank you for sharing this great adventure with us ? #AOA2017
Een bericht gedeeld door Amsterdam Open Air (@amsterdamopenair) op


4. 7th Sunday

Er werd nog meer gedanst afgelopen weekend. In het Brabantse Veghel zorgde het festival 7th Sunday voor de nodige dansbare deuntjes. 

Amazing! #7thsunday
Een bericht gedeeld door 7th Sunday Festival (@7thsunday) op


5. Freshtival

Tot slot was het ook een komen en gaan van tenten, slaapzakken en luchtbedden in Enschede. Hier check je hoe het eraan toe ging bij het Freshtival. En misschien spot jij jezelf wel in de volgende video..