Onze eigen muziekspecialist Wim van Helden doet elke week een shoutout naar een nieuwe track die je volgens hem écht niet mag missen. 

DEZE WEEK: NICKY JAM FEAT. WILL SMITH & ERA ISTREFI – 'LIVE IT UP'

"We mogen als Nederland dan wel niet meedoen aan het WK Voetbal komende zomer. Ik verwacht dat het officiële anthem toch ook bij ons gaat scoren."

"Na ‘Waka Waka’ van Shakira in 2010 en ‘We Are One (Ole Ola)’ van Pitbull & Jennifer Lopez in 2014, is er nu ‘Live It Up’ van Nicky Jam, Will Smith & Era Istrefi. Nicky Jam kennen we nog van zijn enorme zomerhit ‘El Perdon’ met Enrique Iglesias."

"Era Istrefi is een nieuwe naam, zij is een singer-songwriter uit Kosovo. Voor Will Smith moeten we juist de geschiedenisboeken in. Hij is door zijn muziek en films een echt 90’s icoon geworden. Deze veelzijdige combinatie maakt ‘Live It Up’ ook een track die niet zomaar in een hokje te stoppen is."

"Het is in ieder geval een ontzettend aanstekelijke, feestelijke en zomerse track met als boodschap haal het beste uit jezelf, pak je kansen, maak er wat moois van. Klaar? Go!" 


Shoutout Archief         

Mei 2018
Donnie - 'Snelle Planga'
Aloe Blacc - 'Brooklyn In The Summer'
Enrique Iglesias & Pitbull - 'Move To Miami'

April 2018
Kraantje Pappie - 'Lil Craney'
Calvin Harris & Dua Lipa - 'One Kiss'
Matt Simons - 'We Can Do Better'

Februari 2018
Imagine Dragons - 'Next To Me'
Rudimental, Macklemore & Jess Glyne - 'These Days'
Armin van Buuren - 'Sex, Love & Water'

Januari 2018
30 Seconds To Mars - 'Dangerous Night'
Wulf - 'All Things Under The Sun'
The Script - 'Arms Open'
Martin Garrix & David Guetta - 'So Far Away'