Onze eigen muziekspecialist Wim van Helden doet elke week een shoutout naar een nieuwe track die je volgens hem écht niet mag missen. 

DEZE WEEK: IMAGINE DRAGONS - 'NEXT TO ME'

" Vorige week stonden ze nog voor Qmusic presents: Imagine Dragons in de Ziggo Dome. In nog geen vijf jaar tijd hebben de mannen al flink wat klassiekers op hun naam geschreven. Van ‘Radioactive’ tot ‘On Top Of The World’. "

" Ook hun meest recente tracks ‘Whatever It Takes’ en ‘Thunder’ scoorden enorm! Hun nieuwste heet ‘Next To Me’, en da's er één die meteen vanaf de eerste seconde mijn aandacht trok."

" Het is net of de drums en gitaar geen gelijkmatig tempo hebben, waardoor een heel opmerkelijk ritme ontstaat. Bovendien is de elektrische gitaar dit keer ingeruild voor een akoestische. Ik werd er echt in meegesleurd en wilde ‘m afluisteren om te horen wat er allemaal nog kwam. "

" ‘Next To Me’ gaat over het gevoel van falen in een relatie. Dat je denkt: ik moet het goedmaken en de volgende keer helemaal anders doen. Volgens mij iets waar we ons allemaal wel in kunnen herkennen. "