Onze eigen muziekspecialist Wim van Helden doet elke week een shoutout naar een nieuwe track die je volgens hem écht niet mag missen. 

Deze week: Kraantje Pappie & Joshua Nolet - 'Liefde In De Lucht'

" "Klopt, ik ben weer back now", rapte Kraantje al op ‘Lil Craney’. En die woorden maakt hij helemaal waar. In april deed ik al een Songshoutout naar die track."

"Dat ik dat nu nog een keer zou doen had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Maar meteen al bij de eerste keer horen van ‘Liefde In De Lucht’ was ik om. Zo’n track die meteen m’n aandacht trok en niet meer losliet."

"Het is de tekst, de muziek, de bijzondere combinatie van twee verschillende artiesten die stiekem toch meer gemeen hebben dan je zou denken, en vooral de vibe die het liedje heeft."

"Kraantje Pappie en Chef’Special-zanger Joshua Nolet kwamen elkaar tegen tijdens een optreden. Kraantje zei dat hij nog een track had liggen, of Joshua eens wilde luisteren en laten weten wat hij ervan vond. De rest is geschiedenis. Ik verwacht dat komende zomer met alle festivals die eraan komen massa’s mensen mee zullen zingen en springen op ‘Liefde In De Lucht’."


Shoutout Archief         

Juni 2018
Nicky Jam & Will Smith & Era Istrefi - 'Live It Up'

Mei 2018
Donnie - 'Snelle Planga'
Aloe Blacc - 'Brooklyn In The Summer'
Enrique Iglesias & Pitbull - 'Move To Miami'

April 2018
Kraantje Pappie - 'Lil Craney'
Calvin Harris & Dua Lipa - 'One Kiss'
Matt Simons - 'We Can Do Better'

Februari 2018
Imagine Dragons - 'Next To Me'
Rudimental, Macklemore & Jess Glyne - 'These Days'
Armin van Buuren - 'Sex, Love & Water'

Januari 2018
30 Seconds To Mars - 'Dangerous Night'
Wulf - 'All Things Under The Sun'
The Script - 'Arms Open'
Martin Garrix & David Guetta - 'So Far Away'