Onze eigen muziekspecialist Wim van Helden doet elke week een shoutout naar een nieuwe track die je volgens hem écht niet mag missen. 

DEZE WEEK: LUCAS & STEVE– 'I COULD BE WRONG'

"Voor de Nederlandse dj’s Lucas & Steve begon het grote succes met ‘Summer On You’, waarmee ook Wulf zijn eerste hit scoorde. Sinds ‘Up Till Dawn’, een slimme remake van ‘On The Move’ van Barthezz uit de Zeroes gaat het echt hard. De twee beste vrienden zijn niet meer weg te denken van de vele festivals." 

"Het feit dat ze deze zomer op Tomorrowland, Emporium, The Flying Dutch, Vliegende Vrienden, WiSH Outdoor, Zand, Dreamfields én Mysteryland staan, geeft ook aan dat ze met hun muziek een breed publiek weten te bereiken." 

"Hun nieuwste track 'I Could Be Wrong' is wederom een slimme zet. De track is een samenwerking met zangeres Brandy, die van ‘The Boy Is Mine’ met Monica uit de 90’s." 

"Brandy scoorde in die tijd meerdere internationale hits, dus wie weet wat deze samenwerking nog meer brengt voor Lucas & Steve. In ‘I Could Be Wrong’ hebben ze de vocalen van Brandy uit haar debuutsingle 'I Wanna Be Down' uit 1994 gepakt en voorzien van een aanstekelijke beat." 

"Het is alsof Yabba Dabba Dance weer terug is."
Shoutout Archief         

Mei 2018
Nicky Jam Feat. Will Smith & Era Istrefi - 'Live It Up'Donnie - 'Snelle Planga'
Aloe Blacc - 'Brooklyn In The Summer'
Enrique Iglesias & Pitbull - 'Move To Miami'

April 2018
Kraantje Pappie - 'Lil Craney'
Calvin Harris & Dua Lipa - 'One Kiss'
Matt Simons - 'We Can Do Better'

Februari 2018
Imagine Dragons - 'Next To Me'
Rudimental, Macklemore & Jess Glyne - 'These Days'
Armin van Buuren - 'Sex, Love & Water'

Januari 2018
30 Seconds To Mars - 'Dangerous Night'
Wulf - 'All Things Under The Sun'
The Script - 'Arms Open'
Martin Garrix & David Guetta - 'So Far Away'