NET ALS MATTIE EEN SIXPACK?

Vorig jaar stelde Mattie zichzelf een doel: hij wilde met een sixpack op het strand van Ibiza liggen. Hij trainde er keihard voor, at elke dag super gezond en kreeg intensieve begeleiding van personal trainer van de sterren, Guy van der Reijden en zijn team.

Mattie & Wietze geven je nu de kans om ook zo’n beach body te krijgen, maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen! Lees onderstaande goed door en geef je onderaan de pagina op (mannen én vrouwen mogen meedoen)

DIT IS DE DEAL

- Jij krijgt een half jaar intensieve begeleiding vanuit 3SIXTY5, maar we gaan er dan wel vanuit dat jij je volledig in wil (en kan) zetten voor deze uitdaging.
- De trainingen vinden plaats in Abcoude of Huizen. Je woont dus in de buurt of bent bereid om 2 à 3 per week hier naar toe te reizen.
- Je bent bereid om een fotosessie ‘voor en na’ te maken en weet dat het hele proces zowel via radio en online gevolgd gaat worden.
- Je bent bereid om een wekelijkse dan wel maandelijkse update te geven in vorm van gesprekken in de studio, gesprekken via de telefoon, via video’s, vlogs, foto’s et cetera.

Mocht je geselecteerd worden voor deze uitdaging dan vindt er eerst een intake plaats door 3SIXTY5 (bij lichamelijke klachten en/of blessures kan er besloten worden tot uitsluiting van deelname).

Aanmelden? Dat kan hier!