Years & Years, die we in Nederland vooral kennen van hun samenwerking met de Belgische DJ The Magician voor het nummer 'Sunlight', staan bovenaan de lijst van BBC Sound of 2015. Deze opsomming licht de artiesten uit waar het komende jaar het meest van verwacht zal worden.

De BBC Sound of 2015-lijst is samengesteld op basis van tips van 139 verschillende Britse critici, omroepen en bloggers. Eerdere winnaars waren onder meer Adele, Ellie Goulding en Jessie J. De titel van Sound of 2014 ging naar Sam Smith, die nog wel wat advies voor de jongens van Years & Years heeft.

"Deze jongens hebben écht talent, het is een aanraden om te profiteren van alle support die je krijgt, de juiste nummers uit te brengen en er helemaal voor te gaan." Ook Olly Alexander, één van de leden van Years & Years, heeft gereageerd. "Mensen gaan nu luisteren naar wat we gaan doen. We moeten er alles uit halen en alle verwachtingen waarmaken."

De tweede plek in de lijst is voor James Bay die in ons land vooral bekend is van het nummer 'Hold Back The River'. Check hier de complete lijst.