Het is vrijdag, het weekend staat weer voor de deur, dat betekent dat de deuren van Stephan’s Pianobar weer geopend zijn! Vanavond was Younes Mohcin te gast.

De Naaldwijkse zanger komt er tijdens een spontane mashup achter dat hij aardig wat zangtalent heeft. Hij besluit zangles te nemen en vol voor een carrière in de muziekwereld te gaan! Samen met zijn broer en twee vrienden start hij een muziek- en eventlabel, De Formule en in 2016 bracht hij hieronder zijn eerste muziek uit: een mashup van Ed Sheerans ‘Shape Of You’, die op YouTube meer dan een half miljoen keer wordt bekeken.

De mashups die hij erna uitbrengt gaan ook heel hard. Het eerste nummer dat je hoort is één van deze nummers. Samen met Marjana heeft hij ‘Where Is The Love’ van The Black Eyed Peas in een nieuw, internationaal jasje gestoken. Je hoort naast Engelse, nu ook Nederlandse, Franse en Arabische teksten.

Na nog een aantal covers en mashups met onder andere Brace, bracht hij in november 2021 zijn single ‘Blijven Rennen’ uit. Een liedje met een bijzondere boodschap: jaag je dromen na! Younes vond het zelf heel eng toen hij zijn droom achterna ging en de muziekwereld instapte. "Het belangrijkste is het geloof in jezelf behouden, want dat is de sleutel tot waar je wilt zijn. Geef nooit op, vecht en niet vergeten: Blijven Rennen!" Zijn boodschap brengt hij samen met Stephan in de Pianobar.

Younes - 'Blijven Rennen'


Younes - 'Medley'