Stephan’s Pianobar geeft podium aan bekend én onbekend talent. Deze week twee gasten met een bijzonder verhaal: YouTubers BENR en luisteraar Xenia.

‘Tranen Van Geluk’ is de nieuwe single van Bart en Robin van BENR. Het nummer is opgedragen aan de vader van Robin die kanker heeft zonder uitzicht op genezing. ‘Tranen Van Geluk’ gaat over de zoektocht naar de mooie momenten in een moeilijke tijd. Op Instagram bereikten de mannen met de hashtag #tranenvangeluk binnen twee dagen meer dan 9 miljoen mensen. Deze 9 miljoen mensen hadden allemaal prachtige verhalen. Ze waren verschillend maar hadden dezelfde boodschap: zoek altijd naar geluk, ook als het tegenzit. Alle inkomsten van ’Tranen Van Geluk’ gaan naar het KWF.
Voor luisteraar Xenia was het ook een bijzondere middag. Xenia lijdt aan dezelfde ziekte als de vader van Robin. Ze houdt van muziek maken, het helpt haar dingen een plek te geven. Haar doel: optreden tijdens zo veel mogelijk edities van ‘Samenloop Voor Hoop’, een wandelestafette georganiseerd door KWF Kankerbestrijding. Samen met BENR en Stephan zongen ze ‘Altijd Wel Iemand’, een nummer van IOS.