Als je haar naam ziet denk je misschien eerst aan een andere grote modeketen, maar Zara Larsson ontwerpt een lijn voor H&M!

Op 18 mei lanceert de Zweedse zangeres samen met het modehuis een exclusieve collectie. Bereid je voor op suikerspinnen en kauwgomballen, want op de eerste beelden is te zien dat de collectie roze, roze en oké, misschien ook een beetje zilver en denim is.

De collectie bestaat uit uitdagende streetwear en glamoureuze stagewear: een mixje van stoer en chic, net als de persoonlijke stijl van Zara.

So happy to announce my collab with H&M! Out in May stay tuned! #zaralarsson #hm

Een bericht gedeeld door Zara Larsson (@zaralarsson) op

De 'Lush'-zangeres kijkt uit naar de collectie. "Ik ben zo blij dat ik mag samenwerken met H&M. Ik ben altijd dol geweest op het merk, de kleding is leuk en toegankelijk voor ieder meisje, wat ik heel belangrijk vind. Daarbij is het team fantastisch om mee te werken. Ik kan niet wachten om jullie te laten zien waaraan we zo hard hebben gewerkt!", zegt ze over de samenwerking.

Naast deze kledinglijn komt Larssons nieuwe album So Good op 17 maart uit. H&M promoot dit album op digitale schermen in de winkels en het album is vooraf al te 'reserveren' via de website van het merk, zodat het na de lancering automatisch wordt toegevoegd op Spotify.