Er waait ineens een heel andere wind door muziekland. Nadat Zayn Malik in maart besloot uit One Direction te stappen dook binnen een week al solomateriaal op dat hij maakte met producer Naughty Boy.

De twee leken dikke maatjes. Zo erg zelfs dat toen 1D-lid Louis Tomlinson het aan de stok kreeg met Naughty Boy, Zayn besloot het voor de producer op te nemen en publieke de aanval opende op zijn ex-collega.

Naughty Boy is nu een "fat joke"

Maar de vriendschap lijkt voorbij na een tweet die Zayn zojuist de wereld instuurde waar hij de 'La La La'-zanger een "fat joke" noemt. Zayn tweet: "@NaughtyBoyMusic you fat joke, stop te doen alsof we vrienden zijn. Niemand kent je." Gezellig!

Naughty Boy heeft nog niet gereageerd. Wel stuurde hij gisteren deze cryptische tweet die nu ineens heel logisch klinkt: "Deze 'muziek 'industrie leert je de trucjes, maar nooit de waarheid. Je weet wie je bent."

Ook stuurde Zayn naar zijn 15 miljoen volgers: "Iemand heeft geleerd hoe hij een video moet uploaden... Misschien moet hij nu leren hoe hij Logic moet gebruiken. Ha, je bent niet shit maar een faker." Logic is een programma om muziek mee te componeren.

Of deze tweet ook over Naughty Boy gaat is niet duidelijk.

Aanleiding is een lek?

Wat de aanleiding is voor de plotselinge Twitter drama? Het is moeilijk te zeggen, maar wellicht geeft Zayn een clue weg met de zin "Iemand heeft geleerd hoe hij een video moet uploaden..."

Eerder vandaag dook namelijk een mysterieuze video op, waar een stukje videoclip is te zien van Zayns vermoedelijke eerste solosingle 'No Type'. Het nummer zelf lekte al eerder uit via Mic Righteous, een andere producer die met Naughty Boy aan de single werkte.