Naast zingen is ook kunst een grote hobby van ZAYN. De 'PILLOWTALK'-ster is vaak bezig met verf en spuitbussen om zijn eigen kunstwerken te maken. Één van zijn creaties kan binnenkort voor jou zijn!

ZAYN verloot namelijk een leren Marc Jacobs jas. Hij droeg die op de cover van het magazine Dazed en heeft hem nu zelf helemaal gepimpt. Dit is het toffe resultaat:


Over de hele wereld kunnen mensen voor zo'n 6 euro één lootje (of meer) kopen voor zijn loterij via deze site. Eind deze maand is de trekking en wint één iemand dit unieke kledingstuk.

De opbrengst gaat naar Mind, een stichting ie mensen met geestelijke problemen advies en steun biedt. Onlangs biechtte ZAYN zelf nog op dat hij lijdt aan angstaanvallen als hij een podium op moet, waardoor hij een groot concert moest cancelen.

"We zijn blij om Zayn's support te hebben voor deze actie, we hopen het bewustzijn te vergroten en geld op te halen. Hiermee kunnen hulp blijven bieden aan één op de vier mensen die last hebben van psychische problemen", laat Mind-baas Paul Farmer weten.