Veel mensen zouden er een moord voor doen om de kapper van Justin Bieber te zijn, maar er is er maar één die deze droombaan mag vervullen: Florido. In een uitgebreid interview vertelt hij hoe dit avontuur tot stand is gekomen.

Wat blijkt? De beste man was zo'n zes jaar geleden druk bezig met professioneel dansen, maar tussen alle audities door werkte hij gewoon in een salon. Zijn laatste grote auditie was voor de rol van achtergronddanser van Justin Bieber. En toen kreeg hij even later een zeer bijzonder telefoontje...

Vlak voor Justin op tournee ging kreeg Florido een telefoontje van de choreograaf: "Hey, ik weet dat je haar knipt, maar doe je ook makeup? We zoeken namelijk een groomer."

De groomer van Justin Bieber

Wat doet de "groomer" van Justin Bieber? Die zorgt eigenlijk voor alles behalve de kleding. Denk aan haar, makeup, huidverzorging etc.

Zes jaar later is hij de dikste maatjes met Justin Bieber geworden. Ook het dansen is hij nog niet verleerd. Sterker nog, soms danst hij mee op de achtergrond of is hij zelfs de stand-in tijdens repetities.

?Getting my LiFE! #XFactorAu ? 5..6..7..8!!!!! #OOnnSKAT

Een video die is geplaatst door F L O R I D O (@florido) op

Uitdagingen

Bij Justin Bieber is het nooit, "dit is in de mode, laten we dit proberen." Bij Justin Bieber is het namelijk altijd een uitdaging.

"Laten we het afscheren. Ik ga het laten groeien. Laten we eens een andere kleur doen." Florido zegt altijd te doen wat Justin Bieber vraagt en het wordt altijd een nieuwe trend. "Ik ben zo blij dat hij niet in één hokje blijft hangen."

Benieuwd hoe jij ook het haar van Biebs kunt krijgen? Florido geeft wat tips in het complete interview!