Vul hieronder je gegevens in en doneer totaal 100 euro zendtijd aan de door jou gekozen organisatie(s).

We hebben de goede doelen nog even voor je op een rij gezet:

Alzheimer Nederland
Maar liefst 1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Door belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek werkt Alzheimer Nederland aan een betere toekomst, uiteindelijk zonder dementie.

KNGF Geleidehonden
Vrijheid en een beter leven. Dat kan een speciaal opgeleide hond mensen met een beperking geven. KNGF Geleidehonden leidt deze bijzondere honden op.

KiKa
Op dit moment geneest 75% van de kinderen met kanker. 1 op de 4 kindjes overlijdt helaas nog en dat moet beter. KiKa financiert onderzoek naar kinderkanker om de genezingskans te verhogen, de kwaliteit van de behandeling te verbeteren en de bijwerkingen van de behandeling te verminderen. Het doel van KiKa is 95% genezingskans in 2025.

Het Vergeten Kind
Jaarlijks zijn er tussen de 30.000 en 35.000 vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien in sobere instellingen met minimale speelmogelijk­heden en minimale traumabegeleiding. Het Vergeten Kind zet zich in voor een veel te grote groep kinderen met heftige geestelijke littekens die noodgedwongen niet thuis in hun eigen bedje kunnen slapen.

Bartiméus Sonneheerdt
In Nederland zijn ongeveer 350.000 mensen blind of slechtziend. Vereniging Bartiméus Sonneheerdt steunt innovatieve projecten die de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking verbeteren; zoals hulpmiddelen , zorg- en onderwijsverbeteringen, computertoepassingen en wetenschappelijk onderzoek.

Maak hieronder jouw verdeling. Je kunt in totaal 100 euro zendtijd verdelen. Je mag er ook voor kiezen om het volledige bedrag aan één doel te geven.