Graag willen we jou een kerstgeschenk van 100 euro zendtijd geven, dat je mag toewijzen aan HandicapNL, de Hartstichting of het Longfonds. Het bedrag mag verdeeld worden over alle drie de doelen, maar kan ook naar één organisatie. 


HandicapNL

Het coronavirus heeft Nederland hard geraakt. Bij mensen met een handicap komt corona dubbel zo hard aan. Duizenden jongeren met een handicap zijn al jaren eenzaam omdat ze geen vrienden hebben of in een instelling wonen. Eenzaamheid is nooit oké, en zeker niet met Kerst. Daarom heeft HandicapNL voor eenzame jongeren een speciaal Buddies-programma, voor échte vriendschappen. Met jouw donatie aan HandicapNL zorg je ervoor dat jongeren met een handicap zich niet meer eenzaam te voelen. Niet met Kerst, nooit meer!

Hartstichting

Een gezond kloppend hart voor iedereen. Dat is wat de Hartstichting wil. Daarom werken ze aan oplossingen om jouw hart gezond te houden, hartproblemen te voorkomen en kwetsbare harten beter te behandelen. Zo werkt de Hartstichting bijvoorbeeld aan het tijdig opsporen van mensen met een hoge bloeddruk of hartfalen, een levensreddende AED in elke buurt en investeren ze in belangrijk onderzoek. Onder meer naar de relatie tussen corona en het hart. Help je mee?

Longfonds

Vrij kunnen ademen is niet vanzelfsprekend. Door corona beseffen helaas steeds meer mensen hoe het is om benauwd te zijn. 1,2 Miljoen mensen met een longziekte maken zich juist nu extra zorgen om hun gezondheid. Daarom biedt het Longfonds al vanaf het eerste moment zo duidelijk en actueel mogelijke informatie en blijven ze topwetenschappers uitdagen om baanbrekend onderzoek te doen. Zo blijft het Longfonds zich inzetten voor een wereld zonder longziekten.

De inschrijving is gesloten.