• Check-in vanaf 22 februari
  • Speel mee van maandag 4 t/m vrijdag 15 maart
  • Ga van 11 mei t/m 3 juni 2019 op reis
  • 5 topacts in 5 wereldsteden (actievoorwaarden)

Terug naar het spel

De overtreffende trap van Q-live tickets? De Q-world tour. In één trip vijf (!) verschillende topacts live zien in vijf (!) wereldsteden. Wil je dit meemaken? Check-in en zie de grootste artiesten live. 

Luister en bevestig alle boarding passes 

Vanaf vrijdag 22 februari kun je inchecken. Hiermee geef je aan mee te willen spelen. 

Hoe werkt het? Na het inchecken, zie je vanaf maandag 4 maart jouw 5 persoonlijke boarding passes met daarop een nummer van één van de Q-world tour artiesten. Hoor je het liedje wat op jouw boarding pass staat voorbij komen op de radio*? Druk dan tijdens dat nummer op 'bevestig'. Is het het juiste nummer en was je op tijd, dan wordt deze boarding pass afgestempeld! Verzamel zo alle boarding passes en maak kans op dé muziektrip van je leven.

*Let op! Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic non-stop, Qmusic Limburg, Qmusic Foute Uur etc. 

Finalespel

Als je alle boarding passes voor het sluiten van het spel (donderdag 14 maart 19:00) correct afgestempeld hebt, kwalificeer je jezelf voor het finalespel. Diezelfde donderdag spelen we een testronde in het programma van Kai, waarbij je een sneak preview van het finalespel krijgt. Let op: deze telt niet mee en dient enkel ter oefening. 

En dan is het vrijdag 15 maart tijd voor het grote finalespel. Op radio stellen we een vraag gerelateerd aan de Q-world tour. Je hebt 60 seconden de tijd om deze vraag te beantwoorden met A of B. Je eerste antwoord telt, je kunt tussentijds niet wisselen van antwoord. Ben je op tijd en heb je het juiste antwoord gegeven? Dan ben je door naar de volgende ronde. Ben je te laat of heb je het verkeerde antwoord gegeven? Dan houdt het spel hier helaas op voor jou.

We spelen het finalespel op vrijdag 15 maart elk half uur (om xx:15 en xx:45 - met uitzondering van Het Foute Uur). Start 07:15. We spelen tot uiterlijk 14:00 het finalespel. Als er voor die tijd nog geen winnaar uit is gekomen, vragen we de overgebleven finalisten naar de studio te komen. In de Q-studio zal uiteindelijk live de ontknoping plaatsvinden van de Q-world tour 2019 en komen we te weten wie de grote winaar is. Our flight is ready for take-off, are you?

Houd er rekening mee dat je op vrijdag 15 maart gevraagd kan worden om naar de studio te komen.

Let op: Voor deze actie moet je minimaal 18 jaar zijn, en in de gelegenheid zijn om te reizen van 11 mei t/m 3 juni a.s.!

Terug naar het spel

Reisschema

We kunnen het zelf ook amper geloven, maar onderstaand reisschema zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden voor jou.

Op zoek naar het perfecte Sim Only abonnement met scherpe tarieven in binnen- en buitenland?

Bekijk abonnementen