Sinds vrijdag 16 november 2018 maakt Bose niet meer van Vtuner.com gebruik als bron voor alle internetradio's, maar van Tunein.com.
Dit is dè reden dat het voor jou op dit moment niet mogelijk is om Qmusic te ontvangen. Helaas kan Qmusic hier zelf niets aan doen en wij betreuren ook zeer de keuze van Bose.

Maar Q zou Q niet zijn als er ook goed nieuws is. Want uiteraard is Qmusic ook via Tunein.com te ontvangen. Naast Qmusic dat je gewend bent te horen met Mattie & Marieke, Menno, Wim, Domien en alle andere DJ's kun je ook Qmusic Nonstop, Qmusic Foute Uur en Qmusic Christmas beluisteren.

Helaas blijkt de overgang bij Bose van Vtuner.com naar Tunein.com niet vlekkeloos te zijn gegaan. Daar is men bij Bose ook achter gekomen.
Mocht het niet lukken om Qmusic nu te ontvangen dan hebben we van Bose hiervoor de volgende oplossing gekregen:
Open de SoundTouch App en controleer of deze up to date is. Als dat niet het geval is dan zal je een popup notificatie krijgen om alsnog de laatste software versie te downloaden en te installeren.

Als je preset niet meer werkt, kun je Qmusic zoeken via Tunein.com op je Soundtouch. Zodra je ons gevonden hebt kun je de preset overschrijven en staat Qmusic weer op jouw voorkeuze preset.
Let wel op: schrijf Qmusic zonder streepje en kies voor Qmusic. Er bestaat ook een zusterstation van ons dat heet Qmusic Belgium. Ook heel leuk, maar wel zonder Mattie & Marieke.

Mocht het nog altijd niet lukken om naar Qmusic te luisteren dan adviseren we om een post te plaatsen op dit forum van Bose Soundtouch

Succes en hopelijk snel weer veel luisterplezier met Qmusic via je Bose Soundtouch.