• Check-in vanaf maandag 26 maart
  • Speel mee vanaf maandag 9 t/m vrijdag 20 april
  • Ga van 12 mei t/m 10 juni 2018 op reis
  • 9 topartiesten in 9 wereldsteden (actievoorwaarden)

De overtreffende trap van Q-live tickets? De Q-world tour. Met dit jaar niet zes, zeven, acht, maar.... negen (!) artiesten. Wil je dit meemaken? Check-in en zie de grootste artiesten live. 

Luister en bevestig alle boarding passes 

Vanaf maandag 26 maart kun je inchecken. Hiermee geef je aan mee te willen spelen.

Hoe werkt het? Na het inchecken, zie je vanaf maandag 9 april negen persoonlijke boarding passes met daarop een nummer van één van de Q-world tour artiesten. Hoor je het liedje wat op jouw boarding pass staat voorbij komen op de radio? Druk dan tijdens dat nummer op 'bevestig'. Is het het juiste nummer en was je op tijd, dan wordt deze boarding pass afgestempeld! Verzamel zo alle boardingpasses en maak kans op dé muziektrip van je leven. 

Let op! Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic non-stop, Qmusic Limburg etc.

Finalespel

Als je alle boarding passes voor het sluiten van het spel (19 april) correct verzameld hebt, kwalificeer je jezelf voor het finalespel.

Hoe werkt het? Op radio stellen we een vraag gerelateerd aan de Q-world tour. In de app heb je 60 seconden de tijd om deze vraag te beantwoorden met A of B. Je eerste antwoord telt, je kunt tussentijds niet wisselen van antwoord. Ben je op tijd en heb je het juiste antwoord gegeven? Dan ben je door naar de volgende ronde. Ben je te laat of heb je het verkeerde antwoord gegeven? Dan houdt het spel hier helaas op voor jou. 

Het finalespel spelen we op vrijdag 20 april elke half uur (om xx.15 en xx.45u - met uitzondering van Het Foute Uur). Start: 07.15. We spelen net zo lang tot er een winnaar of een klein aantal finalisten over zijn. D.m.v. een eventuele benaderingsvraag zal de uiteindelijke winnaar bekend worden. Houd er rekening mee dat je op vrijdag 20 april gevraagd kan worden om naar de studio te komen. Our flight is ready for take-off, are you? 

Let op: Voor deze actie moet je minimaal 18 jaar zijn!

Reisschema

We kunnen het zelf ook amper geloven, maar onderstaand reisschema zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden voor jou.