Een dj bij Qmusic is spreekwoordelijk gezegd slechts 'het topje van de ijsberg'. Want of je nou werkt aan de radioshows, een toffe video of een grappige social post, bij Qmusic werk je nooit alleen. Iedere dag werken er verschillende dj's, producers en afdelingen samen aan de beste content on air, online en op social media. Wil jij hier ook onderdeel van worden? Geef je dan hieronder op.

De volgende programma’s zijn op zoek naar een stagiair(e):

De middagshow met Domien en de avondshow van Kai

De middag- en avondshow zijn dé plek als je in een klein team een radioshow wilt leren maken. Samen met het team van Domien en Kai ga je dagelijks aan het werk om voor beide shows de voorbereiding te doen. Ben jij de ‘redactietijger’ die we zoeken? 

Het weekend

Ben je zelfstandig, heb je al wat (radio)ervaring en ben je niet bang voor verantwoordelijkheid tijdens je stage? Dan is het weekend dé plek voor jou. Je werkt met verschillende dj’s en moet dus makkelijk kunnen schakelen in inhoud, denkwijze en programma. Hierdoor groei je snel en word je een allrounder. Ideaal voor studenten die zelf ook radio ambities hebben. (deze stage kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden) 

Profiel van de stage

  • Je bent onderdeel van het programmateam;
  • Je werkt volledig mee op het gebied van redactie, productie en regie;
  • Je werkt mee aan de dagelijkse inhoud / content van de show én aan de lange termijn projecten;
  • Je leert o.a. editen, de beste teksten schrijven, plannen en organiseren maar bovenal leer jezelf verder ontwikkelen als creatieve contentmaker.

Klinkt dit je nou als muziek in de oren? Dan ben je nu slechts één stap verwijderd van een toffe stageplek: aanmelden maar!

Meld je aan

Ben jij een creatieve, leergierige en sociale student? Ben jij op de hoogte van het laatste (muziek) nieuws en wil je jezelf als contentmaker ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vul hieronder alle informatie in die we nodig hebben en wie weet nodigen we jou binnenkort uit voor een gesprek.

Let op: je bent niet de enige die zich aanmeldt, dus doe je best om op te vallen. Wees creatief, verras ons en zorg dat je een onuitwisbare indruk achterlaat.

Sollicitatieprocedure

  • Aanmelden kan t/m 25 november 2022
  • De eerste gesprekken zullen plaatsen voor 30 december 2022
  • De eerste gesprekken zullen online plaatsvinden, een tweede gesprek zal plaatsvinden bij Qmusic (een opdracht maken kan onderdeel zijn van de procedure)


Heel veel succes!