Een dj bij Qmusic is spreekwoordelijk gezegd slechts 'het topje van de ijsberg'. Want of je nou werkt aan de radioshows, een toffe video of een grappige social post, bij Qmusic werk je nooit alleen. Iedere dag werken er verschillende dj's, producers en afdelingen samen aan de beste content on air, online en op social media. Wil jij hier ook onderdeel van worden? Geef je dan hieronder op.

Video 

In het videoteam van Qmusic zijn we de hele dag bezig om onze radioshows door te vertalen naar videocontent. Voor deze stage ligt de nadruk op de ochtendshow met Mattie & Marieke. Je schakelt de camera's tijdens de live-uitzending en maakt video's van de opvallendste momenten en werkt mee aan de wekelijkse Hoogtepunten op YouTube.

Let op: het is voor deze stage belangrijk dat je om 6 uur bij de Qmusic studio in Amsterdam kan zijn (er rijdt dan nog geen OV).

Profiel van de stage

  • Je bent onderdeel van het videoteam en werkt nauw samen met het ochtendshow- en socialteam
  • Je leert om de leukste/opvallendste momenten uit de radioshows door te vertalen naar videocontent
  • Je werkdag begint om 6:00 uur, waar je start met het schakelen van de camera’s om de ochtendshow zo mooi mogelijk in beeld te brengen
  • Na afloop monteer je de opvallendste momenten uit de show tot aantrekkelijke videofragmenten voor diverse platforms
  • Bovendien denk, film en monteer je mee aan en voor diverse andere videoprojecten van Qmusic

Klinkt dit je nou als muziek in de oren? Dan ben je nu slechts één stap verwijderd van een toffe stageplek: aanmelden maar! 

Meld je aan

Vul hieronder alle informatie in die we nodig hebben en wie weet nodigen we jou binnenkort uit voor een gesprek. Let op: je bent niet de enige die zich aanmeldt, dus doe je best om op te vallen. Wees creatief, verras ons en zorg dat je een onuitwisbare indruk achterlaat.

Sollicitatieprocedure

  • Aanmelden kan t/m 19 november 2021
  • De eerste gesprekken zullen online plaatsvinden. Bij een eventueel tweede gesprek zal een opdracht maken onderdeel zijn van de procedure.

 Heel veel succes!