Dus jij wil kans maken op een Sonos One Duo Pack of een van de Q-doucheradio's? Check hieronder de meest gestelde vragen over de Q-top 1000 winactie!

  • Vraag: Hoe doe ik mee?

Het begint met het invullen van jouw Q-top 1000 stemlijst. Onderaan deze pagina vind je de Q-top 1000 stemlijst. Deze staat vol met tracks die je kan selecteren als jouw favoriet. 

Heb je al jouw favorieten geselecteerd? Klik dan op 'volgende' en vul waar je wil een motivatie in. Ook mag je nog 1 track toevoegen als je deze niet in de voorselectie hebt kunnen vinden. Bevestig jouw stemlijst.

Op de bevestigingspagina krijg je de mogelijkheid om (een deel van) jouw Q-top 1000-favorieten te delen op Facebook en Instagram Story. 

Daarna krijg je van ons een mail waarmee je vrienden kan uitnodigen om ook mee te doen. Hier krijg je punten voor! Hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe groter de kans dat je de hoofd- of dagprijs wint! En volgde je ons nog niet op social? Snel doen, want ook hiervoor krijg je punten!

  • Vraag: Wat kan ik winnen?

Er zijn twee prijzen te winnen: 1x een Sonos One Duo Pack t.w.v. €438 en 7x de Q-doucheradio. Tijdens de actieweek is er dagelijks een dagwinnaar die de Q-doucheradio wint. Aan het eind van de actieweek roepen we een winnaar uit die de hoofdprijs wint: een Sonos One Duo Pack!

  • Vraag: Waar kan ik de actievoorwaarden vinden?

Die vind je hier!


Terug naar Q-top 1000