of

QMUSIC

MATTIE & MARIEKE

5:08

'JULLIE ZIEN SLECHTS EEN SCHIM VAN MIJ'

DE OCHTENDSHOW HAD EEN WEEKJE VAKANTIE EN KWAM ALS HERBOREN TERUG. ZO LEERDE MATTIE EEN NÓG LEUKERE KANT VAN ZICHZELF KENNEN EN BESLOOT JOE STAGIAIR VAN DE SHOW EEN NIEUWE KLEDINGSTIJL TE NEMEN. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

5:49

FRED VAN LEER BRACHT HET WEEKEND DOOR OP EEN JACHT

WEEKENDEN OP EEN JACHT EN EEN SHOW IN AHOY IN HET VOORUITZICHT, NEVER A DULL MOMENT IN HET LEVEN VAN FRED VAN LEER. MATTIE BELT MET VRIEND VAN DE SHOW FRED OM ALLES EVEN DOOR TE NEMEN.

7:01

EVA KROOT IS GETROUWD!

ZE MOESTEN EVEN GEDULD HEBBEN, MAAR VRIENDIN VAN DE SHOW EVA IS AFGELOPEN WEEK GETROUWD MET HAAR MATTHIJS! MATTIE BELDE MET HAAR OM TE VRAGEN HOE DEZE FANTASTISCHE DAG WAS.

4:47

WAT HEEFT FRED VAN LEER GEDAAN OP KONINGSDAG?

HET IS WEER VRIJDAG, DUS BELT MATTIE MET VRIEND VAN DE SHOW: FRED VAN LEER. MATTIE IS BENIEUWD WAT FRED AFGELOPEN WEEK MET KONINGSDAG HEEFT GEDAAN.

5:11

MATTIE MAG NIET IN DE GROEPSAPP

MATTIE VOELDE ZICH NOGAL BUITENGESLOTEN DEZE WEEK, AL WAREN DE COMPLIMENTEN VOOR ZIJN NIEUWE 'LOOK' ERG GOED VOOR ZIJN EGO. JOE STAGIAIR VAN DE SHOW HAD LAST VAN WAT MEDISCHE PROBLEMEN EN ANNE-MARIE NAM HAAR GEHEIME WAPEN MEE NAAR DE STUDIO. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

6:32

MATTIE OP GESPREK BIJ DE GROTE BAAS

VAN JE AUTO EEN KROEG MAKEN? HET OVERKWAM MATTIE DEZE WEEK ONBEDOELD. VERDER BELEEFDE HIJ DE 'EXPERIENCE VAN Z'N LEVEN' EN REGELDE HIJ EEN NIEUWE BAAN VOOR JOE STAGIAIR VAN DE SHOW. ONDERTUSSEN LIET ANNE-MARIE HAAR BESTE BARBIER-SKILLS ZIEN. GENIET VAN DE LEUKSTE MOMENTEN VAN MATTIE & MARIEKE DEZE WEEK!

1:26

STAAT ANTON MET 'AMOI' OP DE FOUTE PARTY?

WAAR ANTON OOIT VOOR ÉÉN KEER 'AMOI' ZONG IN DE MIDDAGSHOW, ZINGT HIJ DE GRONINGSE VERSIE VAN 'HALLO (VAN ANTOON) MISSCHIEN OVER EEN PAAR MAANDEN WEL VOOR DUIZENDEN MENSEN IN DE BRABANT HALLEN. WANT TJA, AFSPRAAK IS AFSPRAAK...

0:59

ANTON ZINGT 'HALLO' VAN ANTOON IN HET GRÖNNEGS

DOMIEN HEEF T ANTON OVERGEHAALD OM EEN GRONINGSE VARIANT VAN DE MEGAHIT 'HALLO' VAN ANTOON TE MAKEN. 'VOOR HET EERST EN HET LAATST OP DE RADIO', MAAR VOOR EEUWIG OP VIDEO.

4:22

DOMIEN HEEFT GROOT CADEAU VOOR RONDÉ

WAAR RONDÉ DACHT ALLEEN LANGS TE KOMEN VOOR HET PRIMEUREN VAN HUN NIEUWE TRACK 'LOVE MYSELF' GINGEN ZE OOK NOG EVEN MET EEN 'CADEAUTJE' VAN DOMIEN NAAR HUIS.

5:16

DEZE '90S-LEGENDE ZAT IN HET PIKACHU PAK

DE LAATSTE MASKER '90S STAR WERD ZOJUIST ONTMASKERD BIJ DOMIEN. WIE O WIE ZAT ER IN HET PIKACHU-PAK?

4:17

SUZAN EN FREEK: 'DIT VALT NIET IN DE CATEGORIE GRAFSTEMMING'

SUZAN EN FREEK WIPPEN NOG EVEN SNEL LANGS IN DE Q-MIDDAGSHOW, VOORDAT ZE DOOR MOETEN NAAR HUN OPTREDEN VAN DIE AVOND. ZE KWAMEN LANGS OM HUN NIEUWE TRACK 'HONDERD KEER' TE PRIMEUREN EN DIT KEER GEEN NUMMER 'IN DE CATEGORIE GRAFSTEMMING' ALDUS FREEK.

4:01

DE EERSTE MASKED '90S STAR WERD ONTMASKERD BIJ DOMIEN

'ALLES KOMT GOED' WAS HAAR MOTTO, ZE WAS BEST VEEL MET HAAR 'TOET' OP DE BUIS ÉN SCOORDE IN DE JAREN '90 EEN TOP 40-HIT, DAT WAREN DE HINTS VAN VANDAAG. DE EERSTE MASKER '90S STAR WERD VANDAAG ONTMASKERD IN DE MIDDAGSHOW BIJ DOMIEN. MORGEN SPELEN WE EEN NIEUWE RONDE!

PEKING 2022

2:38

GOUDEN MEDAILLEWINNAAR THOMAS KROL GEEN TIJD OM TE GENIETEN

VRIJDAG WON HIJ GOUD OP DE 1000 METER EN VANDAAG OP MAANDAGMIDDAG ZIT THOMAS KROL ALWEER BIJ DOMIEN VOOR DE QMUSIC MICROFOON. BIJ DOMIEN VERTELT THOMAS NET NA ZIJN HULDIGING IN NEDERLAND HIJ HOE HIJ DE SFEER IN PEKING HEEFT ERVAREN EN HOE HET WAS OM GOUD OP DE 1000- EN ZILVER OP DE 1500 METER TE WINNEN ZONDER AANWEZIGHEID VAN HET NEDERLANDSE PUBLIEK. BEKIJK HIER HET HELE GESPREK.

4:22

DE GOUDEN VROUWEN-SHORTTRACKPLOEG GIECHELEND IN MIDDAGSHOW

SUZANNE SCHULTING, SELMA POUTSMA, XANDRA VELZEBOER EN YARA VAN KERKHOF WONNEN GOUD OP DE SHORTTRACK 500 METER RELAY. DOMIEN SPREEKT DE HELE PLOEG -INCLUSIEF RIANNE DE VRIES- LIVE IN DE MIDDAGSHOW. ALS DOMIEN EEN BEETJE DOORVRAAGT OVER EEN EVENTUEEL FEESTJE IN PEKING, BEGINNEN DE DAMES WAT GEHEIMZINNIG TE GIECHELEN. HOE DAT ZIT, ZIE JE IN DEZE VIDEO.

3:09

SKELETONSTER KIMBERLEY BOS APPT MET NICOLIEN SAUERBREIJ

VANDAAG WORDEN ONZE OLYMPISCHE SPORTERS GEHULDIGD IN HET HILTON-HOTEL BIJ SCHIPHOL EN DOMIEN IS ER BIJ. IN DE MIDDAGSHOW SPREEKT HIJ, KIMBERLEY BOS DE ALLEREERSTE MEDAILLEWINNAAR OP HET ONDERDEEL SKELETON. ZE VERTELT DAT ZE EEN CONNECTIE VOELT MET NICOLIEN SAUERBREIJ DIE ALS ALLEREERSTE OP EEN ANDER ONDERDEEL DAN SCHAATSEN EEN MEDAILLE WON VOOR NEDERLAND. NICOLIEN VOELDE DIT OOK EN APPTE DAAROM DE BRONZEN MEDAILLE WINNARES. VOETSPOREN TREDEN NICOLIEN HET KAN WEL, REST JAAR, KAMPIOENSCHAPPEN, EK EN WK WON ZE AL, WIST DOMIEN NIET, JE MAG JE EIGEN ACHTBAAN BESTUREN DAAROM IS HET TOP, BRONS OP SPELEN

2:45

OLYMPISCH MEDAILLEWINNAAR PATRICK ROEST GEHULDIGD BIJ DOMIEN

VANDAAG IS DE DAG VAN DE GROTE HULDIGING VAN DE OLYMPISCHE MEDAILLE WINNAARS IN HET HILTON-HOTEL BIJ SCHIPHOL. DOMIEN IS ER LIVE VANAF DE ORANJE LOPER BIJ MET DE QMUSIC MIDDAGSHOW. DE MEDAILLES RINKELEN HEM OM DE OREN. NEDERLANDSE SCHAATSER PATRICK ROEST PAKTE ZILVER OP DE 5000 METER ÉN OP DE 10000 METER. DOMIEN VRAAGT PATRICK TE KIEZEN UIT DE TWEE MEDAILLES. WELKE KIEST PATRICK, JE ZIET HET IN DEZE VIDEO.

4:48

JUTTA LEERDAM: 'IK WAS GEWOON EVEN UIT M'N FOCUS GETROKKEN'

DOMIEN SPRAK TOPFAVORIET OP DE 1.000 METER SCHAATSEN: JUTTA LEERDAM. HOEWEL ZE VOOR GOUD GING, IS ZE INMIDDELS ENORM TROTS OP HAAR ZILVEREN PLAK EN PRAAT ZE ALWEER OVER HAAR DOELEN TIJDENS DE VOLGENS SPELEN.

4:07

SHORTTRACKSTER VELZEBOER BLIJ MET EERSTE OLYMPISCHE SPELEN

DOMIEN SPREEKT DE PAS 20-JARIGE XANDRA VELZEBOER IN DE MIDDAGSHOW. VANDAAG KWAM DE SHORTTRACKER IN ACTIE OP DE 1500 METER. NA EEN GOUDEN MEDAILLE VOOR HAAR EN HAAR AFLOSSINGSPLOEG OP DE 3000 METER, BEHAALDE ZE VANDAAG INDIVIDUEEL EEN VIJFDE PLAATS. HET JONGE TALENT BLIKT VANUIT SAMEN MET DOMIEN TEVREDEN TERUG OP HAAR PRESTATIES DEZE SPELEN. BEKIJK HIER HET HELE INTERVIEW.

QMUSIC

BEKIJK HIER ALLE VIDEO'S VAN QMUSIC.
0:54

ANTON IS BANG VOOR HET HOUSEWARMING CADEAU VAN KAI

ANTON IS ONLANGS VERHUISD EN DAAROM HEEFT KAI EEN CADEAU. ANTON KON NIET WACHTEN OM HET UIT TE PAKKEN, MAAR NA DE NODIGE HINTS (HET IS VOOR BINNEN MAAR OOK BUITEN, HET IS HARIG EN JE MOET HET GOED VERZORGEN) WERD HIJ TOCH EEN BEETJE BANG...

0:51

LUISTERAAR CLAUDIA VIERDE KONINGSDAG ALS EEN KONING(IN)!

HEB JE OP KONINGSDAG EEN HELIKOPTER IN DE LUCHT GESPOT? GROTE KANS DAT Q-LUISTERAAR CLAUDIA ER IN ZAT! ZIJ VLOOG VAN ARNHEM NAAR AMSTERDAM EN DOOR NAAR ROTTERDAM. DIT WAS KONINGSDAG ALS EEN KONING!

3:03

ARMIN VAN BUUREN KRIJGT EIGEN TOP 40

ARMIN VAN BUUREN WERD TIJDENS HET OPNEMEN VAN DE 'WORLDWIDE CLUB 20 VERRAST DOOR MISTER TOP 40 DOMIEN. ARMIN KOMT NAMELIJK MET EEN NIEUWE TRACK BINNEN IN DE TOP 40, WAT BETEKENT DAT DIT ZIJN 40E TOP 40-HIT IS.

3:03

BENR - 'HOLD ON'

IN DE AVONDSHOW VAN KAI SPEELT BENR BEKENDE TOP 40-NUMMERS, MAAR DAN HUN EIGEN, NEDERLANDSE VERSIE. NIEUWSGIERIG? CHECK HIERONDER ALLE OPTREDENS!

5:51

FLEMMING HEEFT BIJZONDER VERVOER GEREGELD

FLEMMING TE GAST IN DE MIDDAGSHOW, WANT HIJ PRIMEURT VANDAAG ZIJN NIEUWE TRACK 'AUTOMATISCH' BIJ DOMIEN.

1:51

TOM & BRAM WORDEN HOOFDSPONSOR VAN DEZE VOETBALCLUB

HEEL 2021 MAAKTE JE BIJ TOM & BRAM KANS OM TOM & BRAM ALS HOOFDSPONSOR VAN JE EIGEN TEAM TE KRIJGEN. ELK WEEKEND MAAKTE JE KANS OP DE HOOFDPRIJS, EN DEZE IS UITEINDELIJK GEWONNEN DOOR JESPER DE RUITER VAN HET 7DE VAN FC BINNENMAAS. HIJ GAF DE MEESTE JUISTE ANTWOORDEN BINNEN 1 MINUUT. TOM & BRAM WAREN OP BEZOEK BIJ FC BINNENMAAS OM HET TEAM TE VERRASSEN, DE EXCLUSIEVE TOM & BRAM CLUBKAMPIOENSCHAP TRAININGSPAKKEN UIT TE DELEN ÉN EEN TRAINING MEE TE TRAINEN.

8:38

WILLY WILLIAM WIL WK ANTHEM MAKEN

ONLANGS WAS WILLY WILLIAM TE GAST IN DE Q-STUDIO BIJ STEPHAN. ZIJ HEBBEN HET ONDER ANDERE OVER HET SUCCES VAN ZIJN RECENTE TRACK 'TROMPETA', EN OVER DE TOEKOMSTPLANNEN VAN DEZE ARTIEST. DEZE FRANSE DJ EN PRODUCER KEN JE ONDER ANDERE VAN ZIJN HUIDIGE TOP 40-HIT 'TROMPETA'. NAAST DEZE TRACK KAN JE HEM OOK KENNEN VAN TRACKS ZOALS 'MI GENTE' SAMEN MET J BALVIN, ZIJN EIGEN TRACK 'EGO', MAAR OOK VAN ZIJN NUMMER 'GOODBYE' SAMEN MET JASON DERULO, DAVID GUETTA & NICKY MINAJ. HIJ IS NU TE GAST BIJ STEPHAN OM OVER ZIJN TRACKS TE PRATEN, STEPHAN LAAT HEM EEN REMIX VAN 'MI GENTE' HOREN ÉN ZE HEBBEN HET ZIJN PROCES VAN HET SCHRIJVEN VAN TRACKS.

5:21

STEPHAN VERRAST DAVID GUETTA MET TOP 40-RECORD

STEPHAN SPRAK ONLANGS MET DAVID GUETTA OVER ZIJN NIEUWSTE TOP 40-RECORD​, WAARMEE HIJ DE ARTIEST IS MET DE MEESTE TOP 40-HITS ALLER TIJDEN. DAARNAAST VERTELT DAVID GUETTA OOK NOG WELKE NUMMERS EN PLANNEN ER OP DE PLANK LIGGEN BIJ DE FRANSE DJ. ZO VERKLAPT HIJ OOK BEZIG TE ZIJN MET EEN NIEUWE ONBEKENDE ARTIEST, MAAR MAG HIER NOG NIET TE VEEL OVER ZEGGEN. GAAT HIJ DOOR NAAR EEN 57STE TOP 40-HIT?

5:44

THOMAS ACDA, ROLF SANCHEZ & KRAANTJE PAPPIE ZIJN ALARMSCHIJF

DOMIEN HAD THOMAS ACDA, ROLF SANCHEZ EN KRAANTJE PAPPIE TE GAST IN DE TOP 40. ZE VERTELDEN HOE HUN SAMENWERKING 'MISSEN ZOU' TOT STAND KWAM. OOK HAD DOMIEN LEUK NIEUWS VOOR DE HEREN: DE TRACK IS KOMENDE WEEK ALARMSCHIJF EN HOOR JE DUS EXTRA VAAK OP QMUSIC!

3:39

ANTOON SCOORT EERSTE NUMMER 1 HIT

ANTOON SCOORT ZIJN EERSTE NUMMER 1-HIT MET ZIJN TRACK 'HALLO'. DIT IS WEDEROM EEN ARTIEST VAN NEDERLANDSE BODEM DIE DIT JAAR DE TOP 40 AANVOERT EN DAARBIJ OOK GELIJK DE 100E NEDERLANDSTALIGE NUMMER 1-HIT IN DE HITLIJST.

3:51

OP DEZE PLEK KOMT ONZE SONGFESTIVAL INZENDING TOP 40 BINNEN

S10 VERTEGENWOORDIGT NEDERLAND OP HET EUROVISIE SONGFESTIVAL IN TURIJN DIT JAAR. MAAR WAT ER OOK GEBEURT HAAR EERSTE TOP 40 SUCCES HEEFT ZE NU AL IN THE POCKET. DOMIEN VERTELT ZANGERES STIEN DAT ZIJ DE HOOGSTE NIEUWE BINNENKOMER IS IN DE TOP 40 VAN VANDAAG. OP WELKE PLEK S10 BELANDT MET HAAR PRACHTIGE LIEDJE 'DE DIEPTE' ÉN WAT ZIJ ER ZELF VAN VINDT ZIE JE IN DEZE VIDEO.

4:24

ZO KREEG LAUREN SPENCER SMITH 6 MILJOEN STREAMS IN 1 DAG

'FINGERS CROSSED' VAN LAUREN SPENCER SMITH HOOR JE DEZE WEEK EXTRA VAAK OP QMUSIC, WANT HET IS DE ALARMSCHIJF. WELLICHT HEB JE NOG NOOIT GEHOORD VAN DE ZANGERES, STEPHAN SPRAK HAAR EN VROEG HAAR WAAR DE TRACK OVER GAAT EN HOE HET VOOR HAAR WAS DAT DE TRACK OPEENS VIRAL GING.

DE DOOFPOT

17:09

‘BETRAPT TIJDENS SPANNEND AVONTUURTJE IN HUURAUTO’

DE DOOFPOT IS TERUG VOOR EEN TWEEDE SEIZOEN! VIER QMUSIC DJ'S STOPTEN HUN GROOTSTE GEHEIMEN IN DE DOOFPOT EN DIE GAAN ZE ER NU ÉÉN VOOR ÉÉN UITHALEN. IS HET VAN MATTIE VALK, BRAM KRIKKE, KAI MERCKX OF TOCH JOOST SWINKELS? IN DEZE AFLEVERING ONTDEK JE WIE ER OOIT IS BETRAPT TIJDENS EEN SPANNEND AVONTUURTJE IN EEN HUURAUTO ÉN WIE ER OOIT IETS HEEFT GESTOLEN UIT EEN MUSEUM.

19:39

'IK SLOEG IEMAND MET EEN HONKBALKNUPPEL'

DE DOOFPOT IS TERUG VOOR EEN TWEEDE SEIZOEN! VIER QMUSIC DJ'S STOPTEN HUN GROOTSTE GEHEIMEN IN DE DOOFPOT EN DIE GAAN ZE ER NU ÉÉN VOOR ÉÉN UITHALEN. IS HET VAN MATTIE VALK, BRAM KRIKKE, KAI MERCKX OF TOCH JOOST SWINKELS? IN DEZE EERSTE AFLEVERING ONTDEK JE WELKE DJ'S DAGENLANG NIET MET ELKAAR SPRAKEN NA EEN GRAP ÉN WIE ER 1000 EURO LIET LIGGEN ONDER EEN KOPIEERMACHINE.

12:15

'IK HEB GETONGD MET EEN QMUSIC COLLEGA'

VIER QMUSIC DJ'S STOPTEN HUN GROOTSTE GEHEIMEN IN DE DOOFPOT EN DIE GAAN ZE ER NU ÉÉN VOOR ÉÉN UITHALEN. IS HET VAN DOMIEN VERSCHUUREN, JOOST SWINKELS, BRAM KRIKKE OF TOCH TOM VAN DER WEERD? IN DEZE LAATSTE AFLEVERING KOMEN WE ERACHTER WELKE QMUSIC-COLLEGA'S MET ELKAAR ZOENDEN EN WIE EEN INTIEM MOMENT BELEEFDE MET EEN FAN...

10:51

'MIJN VRIENDIN LIET MIJ KOTSEN OP DE EERSTE DATE'

VIER QMUSIC DJ'S STOPTEN HUN GROOTSTE GEHEIMEN IN DE DOOFPOT EN DIE GAAN ZE ER NU ÉÉN VOOR ÉÉN UITHALEN. IS HET VAN DOMIEN VERSCHUUREN, JOOST SWINKELS, BRAM KRIKKE OF TOCH TOM VAN DER WEERD? IN DEZE VIJFDE AFLEVERING KOMEN WE ER ACHTER WIE Z'N VRIENDIN EEN VINGER IN DE KEEL STAK VAN 1 VAN DE MANNEN EN WIE GEEN CONTACT HAD MET ZIJN BROER OF ZUS...

9:30

'IK HEB MEZELF ONDERGEPLAST OP WERK'

VIER QMUSIC DJ'S STOPTEN HUN GROOTSTE GEHEIMEN IN DE DOOFPOT EN DIE GAAN ZE ER NU ÉÉN VOOR ÉÉN UITHALEN. IS HET VAN DOMIEN VERSCHUUREN, JOOST SWINKELS, BRAM KRIKKE OF TOCH TOM VAN DER WEERD? IN DEZE VIERDE AFLEVERING KOMEN WE ER ACHTER WIE NOG NIET ZINDELIJK IS EN WIE DE LEKKERSTE SCHOONMOEDER HEEFT...

11:30

'IK ONTVOLG VROUWEN ALS ZE NIET MEER SINGLE ZIJN'

VIER QMUSIC DJ'S STOPTEN HUN GROOTSTE GEHEIMEN IN DE DOOFPOT EN DIE GAAN ZE ER NU ÉÉN VOOR ÉÉN UITHALEN. IS HET VAN DOMIEN VERSCHUUREN, JOOST SWINKELS, BRAM KRIKKE OF TOCH TOM VAN DER WEERD? IN DEZE DERDE AFLEVERING KOMEN WE ER ACHTER WIE DE MEEST HITSIGE HENGST IS VAN DE DRIE EN WIE EEN GOEDE BAND HEEFT MET DE LOKALE POLITIE...

STEPHAN'S PIANOBAR

BEKENDE ARTIESTEN EN TALENTEN TREDEN OP IN STEPHAN'S PIANOBAR.
3:36

K3 - 'TJIKKE BOEM' IN STEPHAN'S PIANOBAR

HET IS WEER WEEKEND, TIJD VOOR EEN NIEUWE STEPHAN'S PIANOBAR. VANDAAG WEL EEN HEEL BIJZONDERE PIANOBAR. VANDAAG ZIJN DE 7-JARIGE ANNA EN STAN TE GAST, MET EEN BIJZONDER VERHAAL EN EEN BIJZONDERE WENS. HET IS NET IETS VOOR PASEN 2020 ALS DE TWEE KINDEREN HUN VADER HANS VEEL TE VROEG VERLIEZEN. HIJ HEEFT TIEN WEKEN LANG GESTREDEN OP DE INTENSIVE CARE. EERST WERD HIJ OPGENOMEN MET BUIKGRIEP MAAR LATER BLEEK DAT HIJ EEN ERNSTIG PROBLEEM HAD IN ZIJN HERSENSTAM. HEEL NEDERLAND LAG PLAT DOOR CORONA, WAAR OOK HANS NIET AAN KON ONTKOMEN. TERWIJL HIJ OP DE IC LAG IN HET ZIEKENHUIS, BEVIEL ZIJN VROUW EN MOEDER VAN DE KINDEREN MARLEEN VAN ZOONTJE GIJS IN HETZELFDE ZIEKENHUIS. GIJS HEEFT ZIJN VADER MAAR VIER KEER KUNNEN ZIEN TOEN HANS OP 41-JARIGE LEEFTIJD OVERLEED. VOOR TWEELING ANNA EN STAN IS ER NOG ÉÉN GROTE WENS: OM VOOR HUN PAPA OP DE RADIO EEN LIEDJE TE ZINGEN VAN K3. MARLEEN VERTELT DAT HAAR DOCHTER ANNA HEEL GRAAG ZINGT. TOEN DE 7-JARIGE ANNA HET LIEDJE 'WANNEER ZIE IK JOU TERUG' VAN K3 HOORDE, WAS HET VOOR HAAR METEEN DUIDELIJK: DIT LIEDJE WIL ZE OP DE RADIO ZINGEN VOOR HAAR PAPA. "IK DENK DAT DIT HAAR MANIER IS VAN OMGAAN MET HAAR VERDRIET. IK VIND HET HEEL SCHATTIG OM HAAR DIT MET HAAR TWEELINGBROER SAMEN TE ZIEN DOEN. OOK WEL EMOTIONEEL: ZE ZINGT DIT VOOR HAAR VADER, DIE HET NOOIT GAAT HOREN. DAT WENT OOK, IK KEN HET LIEDJE INMIDDELS GOED." TOEN Q-DJ STEPHAN DE WENS VAN ANNA HOORDE, KON HIJ NIET ANDERS DAN NATUURLIJK VOLMONDIG 'JA!' ZEGGEN. DUS STAPTE DE FAMILIE IN DE AUTO RICHTING DE Q-STUDIO VOOR HET OPTREDEN IN STEPHAN'S PIANOBAR. WAT DE FAMILIE ALLEEN (NOG) NIET WEET, IS DAT STEPHAN NOG EEN HELE SPECIALE VERRASSING HEEFT GEREGELD!

5:06

K3 MET EEN SPECIALE VERRASSING

HET IS WEER WEEKEND, TIJD VOOR EEN NIEUWE STEPHAN'S PIANOBAR. VANDAAG WEL EEN HEEL BIJZONDERE PIANOBAR. VANDAAG ZIJN DE 7-JARIGE ANNA EN STAN TE GAST, MET EEN BIJZONDER VERHAAL EN EEN BIJZONDERE WENS. HET IS NET IETS VOOR PASEN 2020 ALS DE TWEE KINDEREN HUN VADER HANS VEEL TE VROEG VERLIEZEN. HIJ HEEFT TIEN WEKEN LANG GESTREDEN OP DE INTENSIVE CARE. EERST WERD HIJ OPGENOMEN MET BUIKGRIEP MAAR LATER BLEEK DAT HIJ EEN ERNSTIG PROBLEEM HAD IN ZIJN HERSENSTAM. HEEL NEDERLAND LAG PLAT DOOR CORONA, WAAR OOK HANS NIET AAN KON ONTKOMEN. TERWIJL HIJ OP DE IC LAG IN HET ZIEKENHUIS, BEVIEL ZIJN VROUW EN MOEDER VAN DE KINDEREN MARLEEN VAN ZOONTJE GIJS IN HETZELFDE ZIEKENHUIS. GIJS HEEFT ZIJN VADER MAAR VIER KEER KUNNEN ZIEN TOEN HANS OP 41-JARIGE LEEFTIJD OVERLEED. VOOR TWEELING ANNA EN STAN IS ER NOG ÉÉN GROTE WENS: OM VOOR HUN PAPA OP DE RADIO EEN LIEDJE TE ZINGEN VAN K3. MARLEEN VERTELT DAT HAAR DOCHTER ANNA HEEL GRAAG ZINGT. TOEN DE 7-JARIGE ANNA HET LIEDJE 'WANNEER ZIE IK JOU TERUG' VAN K3 HOORDE, WAS HET VOOR HAAR METEEN DUIDELIJK: DIT LIEDJE WIL ZE OP DE RADIO ZINGEN VOOR HAAR PAPA. "IK DENK DAT DIT HAAR MANIER IS VAN OMGAAN MET HAAR VERDRIET. IK VIND HET HEEL SCHATTIG OM HAAR DIT MET HAAR TWEELINGBROER SAMEN TE ZIEN DOEN. OOK WEL EMOTIONEEL: ZE ZINGT DIT VOOR HAAR VADER, DIE HET NOOIT GAAT HOREN. DAT WENT OOK, IK KEN HET LIEDJE INMIDDELS GOED." TOEN Q-DJ STEPHAN DE WENS VAN ANNA HOORDE, KON HIJ NIET ANDERS DAN NATUURLIJK VOLMONDIG 'JA!' ZEGGEN. DUS STAPTE DE FAMILIE IN DE AUTO RICHTING DE Q-STUDIO VOOR HET OPTREDEN IN STEPHAN'S PIANOBAR. WAT DE FAMILIE ALLEEN (NOG) NIET WEET, IS DAT STEPHAN NOG EEN HELE SPECIALE VERRASSING HEEFT GEREGELD!

3:27

CHRIS HORDIJK - 'GIVE IN TO MY HIGH' IN STEPHAN'S PIANOBAR

DEZE WEKEN OPENEN DE DEUREN VAN STEPHAN'S PIANOBAR VOOR EEN SPECIALE ARTIEST. NIEMAND MINDER DAN CHRIS HORDIJK IS TE GAST BIJ STEPHAN! HIJ SPEELT ONDER ANDERE ZIJN NIEUWSTE TRACK 'GIVE IN TO MY HIGH'. JE KAN CHRIS KENNEN VAN ZIJN DEELNAME AAN THE VOICE OF HOLLAND IN 2011. IN HET TWEEDE SEIZOEN DEED HIJ MEE AAN THE VOICE, EN SCHOPTE HET TOT DE FINALE. UITEINDELIJK WON CHRIS NIET, MAAR WERD TWEEDE. VLAK HIERNA DEBUTEERDE CHRIS IN DE TOP 40 MET HITS ZOALS 'TIME AFTER TIME' EN 'WON'T YOU STAY'. 11 JAAR LATER ZIEN WE CHRIS TERUG OP TELEVISIE, DITMAAL IN HET PROGRAMMA BETTER THAN EVER. HIJ HEEFT HET HIER OVER ZIJN PERIODE BIJ THE VOICE, EN VERTELD HIERIN OPEN DAT HIJ HET VAAK MOEILIJK HAD. NU IS CHRIS TERUG MET NIEUWE MUZIEK, EN GAAT DIT SPELEN SAMEN MET STEPHAN. ONDER ANDERE ZIJN NIEUWSTE TRACK 'GIVE IT TO MY HIGH' SPEELT HIJ SAMEN MET STEPHAN EN ZIJN BAND.

3:56

CHRIS HORDIJK - 'I'M IN' IN STEPHAN'S PIANOBAR

DEZE WEKEN OPENEN DE DEUREN VAN STEPHAN'S PIANOBAR VOOR EEN SPECIALE ARTIEST. NIEMAND MINDER DAN CHRIS HORDIJK IS TE GAST BIJ STEPHAN! HIJ SPEELT ONDER ANDERE ZIJN NIEUWSTE TRACK 'GIVE IN TO MY HIGH'. JE KAN CHRIS KENNEN VAN ZIJN DEELNAME AAN THE VOICE OF HOLLAND IN 2011. IN HET TWEEDE SEIZOEN DEED HIJ MEE AAN THE VOICE, EN SCHOPTE HET TOT DE FINALE. UITEINDELIJK WON CHRIS NIET, MAAR WERD TWEEDE. VLAK HIERNA DEBUTEERDE CHRIS IN DE TOP 40 MET HITS ZOALS 'TIME AFTER TIME' EN 'WON'T YOU STAY'. 11 JAAR LATER ZIEN WE CHRIS TERUG OP TELEVISIE, DITMAAL IN HET PROGRAMMA BETTER THAN EVER. HIJ HEEFT HET HIER OVER ZIJN PERIODE BIJ THE VOICE, EN VERTELD HIERIN OPEN DAT HIJ HET VAAK MOEILIJK HAD. NU IS CHRIS TERUG MET NIEUWE MUZIEK, EN GAAT DIT SPELEN SAMEN MET STEPHAN. ONDER ANDERE ZIJN NIEUWSTE TRACK 'GIVE IT TO MY HIGH' SPEELT HIJ SAMEN MET STEPHAN EN ZIJN BAND.

3:13

SAVINE - 'DANCE MONKEY' IN STEPHAN'S PIANOBAR

HET IS WEER VRIJDAG, TIJD VOOR WEEKEND. OOK DIT WEEKEND TRAPPEN WE DE VRIJDAGAVOND AF MET EEN NIEUWE STEPHAN'S PIANOBAR. VANAVOND IS SAVINE TE GAST. SAVINE SCHRIJFT AL SINDS HAAR VEERTIENDE HAAR EIGEN MUZIEK. AAN MUZIKALITEIT GEEN GEBREK, WANT NA ZEVEN JAAR VIOOL TE HEBBEN GESPEELD RUILDE SAVINE DIT IN VOOR DE PIANO. DAARNAAST KAN ZE DUS OOK NOG EENS ZINGEN. AFGELOPEN JAAR BRACHT ZIJ MEERDERE SINGLES UIT. EEN VAN DEZE TRACKS IS 'WHAT A LIFE', EN DEZE DOET ZE VANAVOND LIVE SAMEN MET STEPHAN. NAAST DIT DOET ZE OOK NOG EEN COVER VAN 'DANCE MONKEY', VAN TONES & I.

3:36

SAM RYDER - 'IT IS WHAT IT IS' IN STEPHAN'S PIANOBAR

HET IS WEER WEEKEND, TIJD VOOR EEN NIEUWE STEPHAN'S PIANOBAR. VANDAAG EEN ARTIEST DIE WE GAAN TERUG ZIEN DIT JAAR OP HET EUROVISIE SONGFESTIVAL IN TURIJN. NIEMAND MINDER DAN SAM RYDER IS WEER TE GAST. SAM RYDER IS DOOR CORONA BEGONNEN MET HET PLAATSEN VAN COVERS OP TIKTOK EN INSTAGRAM. MET MEER DAN 15 MILJOEN VOLGERS VERMAAKT HIJ ZIJN VOLGERS MET ZIJN VIDEO'S. EN DAT IS DUS NIET ONOPGEMERKT GEBLEVEN. DIT JAAR DOET SAM RYDER MEE AAN HET EUROVISIE SONGFESTIVAL NAMENS HET VERENIGD KONINKRIJK. NU IS HIJ VOOR DE TWEEDE KEER TE GAST BIJ STEPHAN, OM ONDER ANDERE ZIJN NIEUWSTE TRACK 'SPACE MAN' TE SPELEN, DIE JE DUS OOK GAAT TERUGHOREN OP HET EUROVISIE SONGFESTIVAL. DAARNAAST SPEELT HIJ OOK DE TRACK 'IT IS WHAT IT IS'.

EEN ZEE VAN DILEMMA'S

11:32

'DOMIEN IS EEN BEEST OP FESTIVALS'

MATTIE & MARIEKE ZIJN OP VAKANTIE EN HUN BESTEMMING IS EEN ZEE VAN DILEMMA'S... ZE SCHOTELEN ELKAAR IEDERE WEEK PITTIGE KEUZES VOOR UIT EEN BLAUWE DILEMMA ZEE. OOK BEKENDE VRIENDEN VAN DE OCHTENDSHOW STELLEN EEN AANTAL HOOFDBREKENDE VRAGEN. IN DE LAATSTE AFLEVERING LAAT MATTIE ZIJN ZANGKUNSTEN HOREN TERWIJL MARIEKE ZIJN MIDDENRIF ONDERSTEUNT EN MARIEKE DOET UIT DE DOEKEN WAT BOVENAAN HAAR BUCKETLIST STAAT ALS DROOM TV-KLUS.

11:17

MET DEZE CELEBRITY MAG MARIEKE VREEMDGAAN

MATTIE & MARIEKE ZIJN OP VAKANTIE EN HUN BESTEMMING IS EEN ZEE VAN DILEMMA'S... ZE SCHOTELEN ELKAAR IEDERE WEEK PITTIGE KEUZES VOOR UIT EEN BLAUWE DILEMMA ZEE. OOK BEKENDE VRIENDEN VAN DE OCHTENDSHOW STELLEN EEN AANTAL HOOFDBREKENDE VRAGEN. IN AFLEVERING 4 KIEST MATTIE VOOR DE AANWEZIGHEID VAN TOM VAN DE INTERCOM OF JOE STAGIAIR VAN DE SHOW TIJDENS EEN VRIJPARTIJ EN KIEST MARIEKE TUSSEN EEN LEVEN ZONDER HAAR KAT KIKI OF ZONDER HAAR VRIEND...

10:59

KRIJGT MATTIE ZIJN EIGEN KROEG?

MATTIE & MARIEKE ZIJN OP VAKANTIE EN HUN BESTEMMING IS EEN ZEE VAN DILEMMA'S... ZE SCHOTELEN ELKAAR IEDERE WEEK PITTIGE KEUZES VOOR UIT EEN BLAUWE DILEMMA ZEE. OOK BEKENDE VRIENDEN VAN DE OCHTENDSHOW STELLEN EEN AANTAL HOOFDBREKENDE VRAGEN. IN DE DERDE AFLEVERING KIEST MATTIE TUSSEN EEN LEVEN ALS HORECABAAS OF SUPERSTER EN LEGT MARIEKE UIT HOE ZIJ NAAR POEZEN GEZOGEN WORDT. DE BLOKFLUIT IS OOK DEZE WEEK WEER VAN DE PARTIJ SAMEN MET EEN ZINKEND SCHIP...

11:03

DE TROUWPLANNEN VAN MATTIE

MATTIE & MARIEKE ZIJN OP VAKANTIE EN HUN BESTEMMING IS EEN ZEE VAN DILEMMA'S... ZE SCHOTELEN ELKAAR IEDERE WEEK PITTIGE KEUZES VOOR UIT EEN BLAUWE DILEMMA ZEE. OOK BEKENDE VRIENDEN VAN DE OCHTENDSHOW STELLEN EEN AANTAL HOOFDBREKENDE VRAGEN. IN DE TWEEDE AFLEVERING MOET MARIEKE KIEZEN TUSSEN HAAR RADIO- OF TELEVISIEVRIEND EN KOMEN WE ERACHTER OF MATTIE VOOR EEN TROUW- OF RADIORING KIEST. BOVENDIEN KRIJG JE EEN GRATIS LESJE NEUSFLUITEN.

11:16

RADIO MAKEN IN JE ONDERBROEK...

MATTIE & MARIEKE ZIJN OP VAKANTIE EN HUN BESTEMMING IS EEN ZEE VAN DILEMMA'S... ZE SCHOTELEN ELKAAR IEDERE WEEK PITTIGE KEUZES VOOR UIT EEN BLAUWE DILEMMA ZEE. OOK BEKENDE VRIENDEN VAN DE OCHTENDSHOW STELLEN EEN AANTAL HOOFDBREKENDE VRAGEN. IN DEZE EERSTE AFLEVERING KIEST MATTIE TUSSEN EEN ONDERBROEK EN EEN ASTRONAUTENPAK EN KOMEN WE ERACHTER OF MARIEKE HAAR KLEDINGKEUZE ZOU LATEN BEPALEN DOOR HAAR VRIEND...

Q-KONINGSDAG

3:33

'ALS IK JE WEER ZIE' LIVE VOOR Q-KONINGSDAG

EEN UNIEKE SAMENWERKING VAN MAAN, TYPHOON, THOMAS ACDA EN PAUL DE MUNNIK LEVERDE DE HEERLIJKE TRACK 'ALS IK JE WEER ZIE' OP. ZE SPELEN HEM LIVE VOOR Q-KONINGSDAG IN DE STUDIO BIJ PALEIS NOORDEINDE.

4:48

HERNIEUWDE SAMENWERKING ACDA & DE MUNNIK IS NOG EVEN WENNEN

TIJDENS THE STREAMERS TREDEN THOMAS ACDA EN PAUL DE MUNNIK WEER SAMEN OP. DAT IS NOG EVEN WENNEN VOOR DE HEREN, ZO ZEGGEN ZE TEGEN KAI IN DE STUDIO VAN Q-KONINGSDAG. VERDER VERTELT MAAN OVER HAAR GLOEDNIEUWE, EIGEN APP EN TYPHOON IS UIT ZIJN BROEK GESCHEURD...

2:40

ROLF SANCHEZ SWINGT MET 'VEN VEN' LIVE BIJ Q-KONINGSDAG

ZONNIGE SFEREN OP Q-KONINGSDAG LIVE VANUIT DEN HAAG VANDAAG. ROLF SANCHEZ SPEELDE SAMEN MET ZIJN BAND LATIN SOCIETY ZIJN NUMMER 'VEN VEN'!

3:55

ROLF SANCHEZ: "IK GA SPAANS MET MÁXIMA PRATEN!"

ROLF SANCHEZ HEEFT EEN GEHEIM WAPEN OM INDRUK TE MAKEN OP DE KONINKLIJKE FAMILIE: HIJ KAN SPAANS PRATEN MET DE KONINGIN. DAT ONTHULDE HIJ BIJ Q-DJ KAI MERCKX TIJDENS Q-KONINGSDAG BIJ PALEIS NOORDEINDE.

6:08

DRUKKE EN SUCCESVOLLE TIJDEN VOOR DUNCAN LAURENCE

DANKZIJ TIKTOK BRAK DUNCAN LAURENCE WERELDWIJD DOOR MET 'ARCADE', WAARMEE HIJ IN 2019 HET SONGFESTIVAL WON. ONDANKS OPTREDENS IN AMERIKA EN TIJDENS HET EUROVISIE SONGFESTIVAL HEEFT HIJ TOCH TIJD GEMAAKT OM OP HET PODIUM VAN THE STREAMERS TE STAAN VANAVOND.

3:14

DAVINA MICHELLE PROFITEERDE VAN LAMME MENSEN OP KONINGSDAG

NET ALS VEEL ARTIESTEN STOND OOK DAVINA ALS KLEIN MEISJE AL OP TE TREDEN TIJDENS KONINGSDAG (EN VROEGER KONINGINNEDAG). MAAR DE TIJDEN ZIJN VERANDERD EN VANAVOND STAAT ZE IN PALEIS NOORDEINDE. WAT KUNNEN WE DAARVAN VERWACHTEN?

SOUNDS LIKE YOU

IN SOUNDS LIKE YOU TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. WELKE MUZIEK LUISTEREN DE DJ'S GRAAG MET HUN SCHATJE EN WETEN ZE AL WAT HUN UITVAARTNUMMER WORDT?
22:32

DE MOOD KILLERS VAN MATTIE, MARIEKE EN KAI

IN HET TWEEDE SEIZOEN VAN SOUNDS LIKE YOU, NEMEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HET WEER TEGEN ELKAAR OP IN DE ULTIEME MUZIKALE MENSENKENNIS-QUIZ. IN DEZE BESLISSENDE AFLEVERING IS DOMIEN DE UITDAGER EN KAN HIJ KAI VAN DE TROON STOTEN ALS WINNAAR VAN SEIZOEN 2. MAAR WEET HIJ IN TE SCHATTEN WAT MATTIE WEGJAAGT VAN DE DANSVLOER, WAAR KAI HET LIEFSTE LUCHTGITAAR OP SPEELT EN WAT HET LIEVELINGSLIEDJE IS VAN DE VADER VAN MARIEKE?

20:25

DE DATE NIGHTS VAN MARIEKE, DOMIEN EN KAI

IN HET TWEEDE SEIZOEN VAN SOUNDS LIKE YOU, NEMEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HET WEER TEGEN ELKAAR OP IN DE ULTIEME MUZIKALE MENSENKENNIS-QUIZ. IN DEZE AFLEVERING KOM JE ER ONDER ANDERE ACHTER HOE MARIEKE, DOMIEN EN KAI HET LIEFST EEN ROMANTISCHE DATE NIGHT DOORBRENGEN EN WELKE MUZIEK DAARBIJ HOORT.

23:19

DE EXEN VAN MATTIE, MARIEKE EN DOMIEN

IN HET NIEUWE EN TWEEDE SEIZOEN VAN SOUNDS LIKE YOU, NEMEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HET WEER TEGEN ELKAAR OP IN DE ULTIEME MUZIKALE MENSENKENNIS-QUIZ. IN DEZE AFLEVERING KOMT KAI MEER TE WETEN OVER DE EERSTE LIEFDES VAN MATTIE, MARIEKE EN DOMIEN EN MAAKT HIJ KANS MARIEKE VAN DE NUMMER-1 POSITIE TE STOTEN.

23:20

DE TRANENTREKKERS VAN MATTIE, DOMIEN EN KAI

IN HET NIEUWE EN TWEEDE SEIZOEN VAN SOUNDS LIKE YOU, TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI WEDEROM HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. IN DEZE AFLEVERING KOMT MARIEKE ERACHTER BIJ WELKE MUZIEK DOMIEN DE TRANEN DE VRIJE LOOP LAAT WAAROM MATTIE VINDT DAT HIJ EEN KARAOKE-TALENT IS EN WAAROM KAI -ONDANKS DAT HIJ EEN ZEEUW IS- TOCH GEEN FAN WAS VAN BLØF.

15:48

DE TROUWPLANNEN VAN MATTIE, MARIEKE EN DOMIEN...

IN SOUNDS LIKE YOU, TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. IN SOUNDS LIKE YOU, TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. KAI HEEFT IN DEZE ALLESBESLISSENDE LAATSTE AFLEVERING DE KANS OM MATTIE VAN ZIJN EERSTE PLEK IN HET KLASSEMENT TE STOTEN. DAT BLIJFT SPANNEND TOT DE ALLERLAATSTE RONDE...

15:04

MUZIEK VOOR TUSSEN DE LAKENS

IN SOUNDS LIKE YOU, TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. IN DEZE AFLEVERING KRIJGT MARIEKE EEN PAAR KEER FLINK RODE OORTJES ALS ZE MEER TE WETEN KOMT OVER DE FAVORIETE SEKSMUZIEK VAN MATTIE, DOMIEN EN KAI.

HET GELUID

HET SPANNENDSTE SPEL VAN DE RADIO. WEET JIJ AL WAT HET IS?
4:06

CAROLIEN NEEMT HAAR €52.800 IN ONTVANGST!

GISTEREN RAADDE CAROLIEN UIT BERG EN TERBLIJT HET GELUID BIJ DOMIEN EN WON DAARMEE €52.800. VANMORGEN MOCHT ZE DE CHEQUE IN ONTVANGST NEMEN BIJ MATTIE & MARIEKE!

2:59

CAROLIEN RAADT HET TWEEDE GELUID VAN 2021 EN WINT €52.800,-

BEKIJK HIER HOE DE 38-JARIGE CAROLIEN UIT BERG EN TERBLIJT VANAVOND BIJ DOMIEN HET GELUID RAADT! DE OPLOSSING IS 'EEN WC-VERKLEINER VOOR KLEINE KINDEREN OP EEN WC LEGGEN' EN CAROLIEN WINT HIERMEE €52.800!

0:14

HET TWEEDE GELUID VAN 2021 IS GERADEN!

CAROLIEN (38 JAAR) UIT BERG EN TERBLIJT HEEFT VANAVOND BIJ DOMIEN HET GELUID GERADEN! DE OPLOSSING IS 'EEN WC-VERKLEINER VOOR KLEINE KINDEREN OP EEN WC LEGGEN' EN CAROLIEN WINT HIERMEE €52.800!

1:44

HIER IS DE EERSTE HINT VOOR HET GELUID!

HET GELUID IS INMIDDELS AL MEER DAN €50.000,- WAARD. TIJDENS DE Q-MIDDAGSHOW MOCHT DOMIEN DE ENVELOP MET DE EERSTE HINT VAN DE JURY OPENEN. HELPT DEZE TIP JOU EEN STAP DICHTERBIJ HET GOEDE ANTWOORD?

1:50

MATTIE & MARIEKE KRIJGEN BRIEF VAN DE JURY VAN HET GELUID

MATTIE & MARIEKE TROFFEN VANMORGEN IN DE QMUSIC STUDIO EEN ENVELOP AAN DIE GEOPEND MOCHT WORDEN ALS DE WAARDE VAN HET GELUID DE €45.000,- BEREIKTE. VANMORGEN OM 9:30 UUR WAS DAT HET GEVAL.

0:24

WAT IS HET TWEEDE GELUID VAN 2021?

HET EERSTE GELUID IS GERADEN... MAAR WE SPELEN VERDER MET EEN NIEUW GELUID! WEET JIJ AL WAT HET IS? SPEEL MEE EN MELD JE AAN VIA DE QMUSIC APP. DIT KAN TIJDENS HET AANMELDMOMENT, ELKE DAG ROND 7 EN 12 UUR.

DE FOUTE QUIZ

IN DE FOUTE QUIZ WORDT JE KENNIS OVER DE MUZIEK UIT DE TOP 500 VAN HET FOUTE UUR GETEST.
11:25

GUUS MEEUWIS VS. PAUL ELSTAK

HET IS JUNI EN DAT BETEKENT FOUTE MAAND BIJ QMUSIC! TER ERE VAN DIT GROTE FEEST SPEELT QMUSIC DJ KAI MERCKX DE FOUTE QUIZ MET DE LEUKSTE ARTIESTEN UIT HET FOUTE UUR. DEZE WEEK NEMEN GUUS MEEUWIS EN PAUL ELSTAK -DE KONING VAN DE FOUTE PARTY- HET TEGEN ELKAAR OP, IN DE STRIJD VOOR DE TITEL 'DE FOUTSTE MENS.'

12:26

JODY BERNAL IN TEMPTATION ISLAND?

HET IS JUNI EN DAT BETEKENT FOUTE MAAND BIJ QMUSIC! TER ERE VAN DIT GROTE FEEST SPEELT QMUSIC DJ KAI MERCKX IEDERE WOENSDAG DE FOUTE QUIZ MET DE LEUKSTE ARTIESTEN UIT HET FOUTE UUR. DEZE WEEK NEMEN JODY BERNAL EN DE BRABANTSE FEESTACT ZANGER KAFKE HET TEGEN ELKAAR OP IN DE STRIJD VOOR DE TITEL 'DE FOUTSTE MENS.' DIT JAAR VIEREN WE HET 15-JARIG BESTAAN VAN HET FOUTE UUR MET DE FOUTE 1500. GEEF JOUW FAVORIETEN DOOR VOOR DE FOUTE 1500 VANAF VRIJDAG 12 JUNI VIA QMUSIC.NL. LUISTER VANAF 19 JUNI DE HELE WEEK NAAR DE 1500 LEKKERSTE FOUTE HITS OP QMUSIC.

13:23

HOE FOUT IS CH!PZ?

HET IS JUNI EN DAT BETEKENT FOUTE MAAND BIJ QMUSIC! TER ERE VAN DIT GROTE FEEST SPEELT QMUSIC DJ KAI MERCKX IEDERE WOENSDAG DE FOUTE QUIZ MET DE LEUKSTE ARTIESTEN UIT HET FOUTE UUR. VORIG JAAR MAAKTEN ZIJ HUN COMEBACK OP DE FOUTE PARTY EN VANDAAG NEMEN ZE HET TEGEN ELKAAR OP… CILLA EN KEVIN VAN CH!PZ.

16:16

AFLEVERING 3: "DIT IS TOCH OM TE GIEREN!"

IN DE FOUTE QUIZ WORDT JE KENNIS OVER DE MUZIEK UIT DE TOP 500 VAN HET FOUTE UUR GETEST. HET DUO MET DE MEESTE GOEDE ANTWOORDEN WORDT GEKROOND TOT HET FOUTSTE DUO. HET DUO MET DE MEESTE FOUTEN WINT EEN KOSTUUM WAAR JE LIEVER NIET IN GEZIEN WILT WORDEN.

14:43

AFLEVERING 1: "I'M TOO SEXY FOR..."

IN DE FOUTE QUIZ WORDT JE KENNIS OVER DE MUZIEK UIT DE TOP 500 VAN HET FOUTE UUR GETEST. HET DUO MET DE MEESTE GOEDE ANTWOORDEN WORDT GEKROOND TOT HET FOUTSTE DUO. HET DUO MET DE MEESTE FOUTEN WINT EEN KOSTUUM WAAR JE LIEVER NIET IN GEZIEN WILT WORDEN.

15:08

AFLEVERING 2: "SPEEL JE EVEN OP MIJN FLUIT?"

IN DE FOUTE QUIZ WORDT JE KENNIS OVER DE MUZIEK UIT DE TOP 500 VAN HET FOUTE UUR GETEST. HET DUO MET DE MEESTE GOEDE ANTWOORDEN WORDT GEKROOND TOT HET FOUTSTE DUO. HET DUO MET DE MEESTE FOUTEN WINT EEN KOSTUUM WAAR JE LIEVER NIET IN GEZIEN WILT WORDEN.

QUARANTAINE QUIZ

12:26

DE FOUTE REÜNIE VAN K-OTIC!

HET IS JUNI EN DAT BETEKENT FOUTE MAAND BIJ QMUSIC! TER ERE VAN DIT GROTE FEEST SPEELT QMUSIC DJ KAI MERCKX IEDERE WOENSDAG DE FOUTE QUIZ MET DE LEUKSTE ARTIESTEN UIT HET FOUTE UUR. BART & SITA WERDEN 20 JAAR GELEDEN BEKEND DANKZIJ HET PROGRAMMA STARMAKER. K-OTIC DE POPGROEP DIE DAARUIT VOORTKWAM IS NIET WEG TE DENKEN UIT HET FOUTE UUR. DE TWEE ZANGERS NEMEN HET IN DE FOUTE QUIZ TEGEN ELKAAR OP IN DE STRIJD VOOR DE TITEL 'DE FOUTSTE MENS.'

13:08

STEVE EERLIJK OVER TOUR-ERGERNIS LUCAS

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! DJ-DUO LUCAS & STEVE BRENGEN DONDERDAG 28 MEI HUN NIEUWE TRACK 'LETTERS' UIT, MAAR EERST NEMEN ZE HET TEGEN ELKAAR OP IN DE ALLERLAATSTE QUARANTAINE QUIZ. IN DEZE OPNAME VAN DE QUIZ GEBEURT ER VAN ALLES, VOORAL MET DOMIEN. HIJ KRIJGT ONVERWACHT BEZOEK THUIS EN HIJ LIJKT EMOTIONEEL TE WORDEN BIJ HET HOREN VAN VOLUMIA!

14:00

HIER LIGT DE OLYMPISCHE MEDAILLE VAN SUZANNE SCHULTING

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! DEZE WEEK NEMEN SCHAATSERS SUZANNE SCHULTING EN JORIEN TER MORS HET TEGEN ELKAAR OP. DE OLYMPISCH GOUD-WINNARESSEN VERTELLEN OVER HUN FAVORIETE DRANKJES, CELEBRITY CRUSHES EN DE GEKKE PLEKKEN WAAR ZE HUN MEDAILLES BEWAREN...

12:29

"EEN RIJ-INSTRUCTEUR ZIT TOCH NIET AAN JE!?"

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! PRESENTATOR TIM DEN BESTEN EN Q-DJ JOOST SWINKELS ZIJN BESTE VRIENDEN EN DAT MERK JE! IN DEZE HILARISCHE AFLEVERING VAN DE QUIZ NEMEN ZE ELKAAR FLINK IN DE ZEIK.

13:28

DIT IS HET GEKSTE DAT EEN NIELSON-FAN OOIT DEED...

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! VANDAAG NEMEN NIELSON & TABITHA HET TEGEN ELKAAR OP EN LEREN ZE ONDER ANDERE MEER OVER ELKAARS SLAAPGEWOONTES.

10:58

OEPS! ROLF SANCHEZ VERKLAPT NIEUWE SAMENWERKING...

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! DAT DOEN WE VANDAAG MET EMMA HEESTERS & ROLF SANCHEZ. DIE DANKZIJ DE WEDSTRIJDSPANNING PER ONGELUK VERKLAPPEN DAT ER MISSCHIEN WEL WEER NIEUWE MUZIEK AANKOMT VAN HEN TWEEËN SAMEN MET KRIS KROSS!

TOP 40 AWARDS

2:32

DE TOP 40 AWARDS IN 2 MINUTEN

OOK DIT JAAR WERDEN DE TOP 40 AWARDS WEER IN STUDIO 21 IN HILVERSUM UITGEREIKT. TIJDENS EEN LIVESHOW VAN BIJNA EEN UUR WERDEN DE BEST SCORENDE ARTIESTEN VAN HET AFGELOPEN TOP 40-JAAR BEKROOND MET EEN AWARD. HEB JE HET GEMIST CHECK HIER DE RECAP IN 2 MINUTEN!

53:28

TOP 40 AWARDS 2021: KIJK DE HELE SHOW TERUG

TIJDENS DE TOP 40 AWARDS 2021 WERDEN DE BEST SCORENDE ARTIESTEN VAN HET AFGELOPEN TOP 40-JAAR BEKROOND MET EEN AWARD. NAAST DE AWARDS WAREN ER OOK SPECTACULAIRE OPTREDENS VAN JAAP REESEMA, SERA, MAAN, SNELLE, MEAU, CHEF'SPECIAL, SUZAN & FREEK, KRIS KROSS AMSTERDAM, ANTOON EN SIGOURNEY K.

10:27

KRIS KROSS AMSTERDAM SLUIT TOP 40 AWARDS 2021 AF

ALLE AWARDS ZIJN UITGEREIKT, DUS TIJD OM DE SHOW SPECTACULAIR AF TE SLUITEN. WIE KAN JE DAAR BETER VOOR VRAGEN DAN DE MANNEN VAN KRIS KROSS AMSTERDAM, SAMEN MET ANTOON EN SIGOURNEY K.

2:57

SNELLE EN MAAN PAKKEN GROOTSTE HIT 2021 BIJ TOP 40 AWARDS

Q-DJ JOOST REIKT DE LAATSTE AWARD VAN DE AVOND UIT: DIE VOOR GROOTSTE HIT 2021. WELKE TRACK SCOORDE DE MEESTE PUNTEN HET AFGELOPEN JAAR IN DE TOP 40? DE WINNAARS ZIJN: SNELLE & MAAN MET 'BLIJVEN SLAPEN' (NATIONAAL) EN ED SHEERAN MET 'BAD HABITS' (INTERNATIONAAL).

2:39

MAAN ZINGT 'LEVEN' LIVE BIJ DE TOP 40 AWARDS 2021

NATUURLIJK KAN OOK DE EERDER OP DE AVOND GEKROONDE BESTE ARTIEST 2021 NIET ONTBREKEN OP HET PODIUM VAN DE TOP 40 AWARDS. MAAN ZINGT HAAR NIEUWSTE SINGLE 'LEVEN' LIVE.

2:36

DE STREAMERS WINNAAR BESTE LIVE ACT 2021 BIJ TOP 40 AWARD

DE ENIGE PUBLIEKSPRIJS VAN DE AVOND IS DIE VOOR BESTE LIVE ACT 2021. DE AFGELOPEN DAGEN KONDEN DE LUISTERAARS VAN QMUSIC STEMMEN OP HUN FAVORIET. STEFANIA, DIE GRIEKENLAND DIT JAAR VERTEGENWOORDIGDE OP HET EUROVISIE SONGFESTIVAL, MOCHT DE PRIJS UITREIKEN AAN... DE STREAMERS!

GENERATIE GOUD

9:06

'JE MOET NAAKT IN HET PAK'

IN GENERATIE GOUD DUIKT Q-DJ JOOST SWINKELS EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN JONGE TOPSPORTER DIE OP JACHT IS NAAR OLYMPISCH GOUD. IN DEZE AFLEVERING ZIE JE HOE NIEUWKOMER SAM LIGTLEE PROBEERT OP TE KLIMMEN IN DE WERELD VAN HET PROFESSIONELE BAANWIELRENNEN EN HOE HIJ DROOMT VAN EEN PLEK OP DE OLYMPISCHE SPELEN.

7:01

22 JAAR EN EEN DROOMCARRIÈRE

IN GENERATIE GOUD DUIKT Q-DJ JOOST SWINKELS EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN JONGE TOPSPORTER DIE OP JACHT IS NAAR OLYMPISCH GOUD. IN DEZE VIERDE AFLEVERING ZIE JE HET SUCCESVERHAAL VAN VOLLEYBALSTER JULIËT LOHUIS, DIE NU AL BIJ DE TOP VAN NEDERLAND HOORT.

7:54

ZO ZWAAR IS ROLSTOELBASKETBAL

IN GENERATIE GOUD DUIKT Q-DJ JOOST SWINKELS EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN JONGE TOPSPORTER DIE OP JACHT IS NAAR OLYMPISCH GOUD. IN DE DERDE AFLEVERING ONDERVINDT JOOST HOE ZWAAR ROLSTOELBASKETBAL IS EN MAAKT HIJ EEN PARALYMPISCHE KWALIFICATIEWEDSTRIJD MEE VAN ROLSTOELBASKETBALSTER BO KRAMER.

6:48

RACEN TEGEN DE BESTE BMX'ER VAN NEDERLAND

IN GENERATIE GOUD DUIKT Q-DJ JOOST SWINKELS EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN JONGE TOPSPORTER DIE OP JACHT IS NAAR OLYMPISCH GOUD. IN DE TWEEDE AFLEVERING PROBEERT JOOST EEN BMX-WEDSTRIJD TE RACEN TEGEN NIEK KIMMANN DE NUMMER 1 BMX'ER VAN NEDERLAND. OOK NEEMT HIJ EEN KIJKJE BIJ NIEK THUIS.

6:29

20 JAAR EN ALLES OPGEVEN VOOR EEN OLYMPISCHE DROOM

IN GENERATIE GOUD DUIKT Q-DJ JOOST SWINKELS EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN JONGE TOPSPORTER IN JACHT OP OLYMPISCH GOUD. IN DE EERSTE AFLEVERING SPRINT JOOST MEE MET DE 20-JARIGE SPRINTER LIEKE KLAVER. LIEKE IS HARD OP WEG OM TOT DE NIEUWE GENERATIE NEDERLANDSE TOPATLETEN TE BEHOREN.

Q-ESCAPE ROOM

11:31

DIT GEBEURDE ER OOK IN DE Q-ESCAPE ROOM 2021

VAN PUZZELEN KRIJG JE HÉÉL VEEL TREK. ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN NA HET BEKIJKEN VAN DEZE VIDEO. IN DEZE Q-ESCAPE ROOM 2021 SPECIAL ZIE JE (BIJNA ALLEEN MAAR) NIET EERDER VERTOONDE BEELDEN. NAAST DE INMIDDELS BEROEMDE EETCOMPILATIE WERD ER DOOR MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN BRAM GEZONGEN, GEDANST EN GEVOCHTEN...

11:41

DIT WAS DE LAATSTE DAG IN DE Q-ESCAPE ROOM 2021

150 UUR GEEN DAGLICHT, 15 ONTSNAPPOGINGEN, 4 MUZIKALE CODES EN ONTELBAAR VEEL PUZZELS VERDER ZIJN MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN BRAM ONTSNAPT UIT DE Q-ESCAPE ROOM. BEKIJK HIER ALLE HOOGTEPUNTEN VAN DAG 7 VAN DE Q-ESCAPE ROOM 2021. NIET GETREURD, MORGEN VERSCHIJNEN HIER DE NIET EERDER VERTOONDE BEELDEN UIT 7 DAGEN Q-ESCAPE ROOM.

3:31

BRAM DOET NOG ÉÉN PROEF

OP DE VALREEP MAG BRAM VAN DE PUZZELMASTER NOG ÉÉN SPECTACULAIRE PROEF DOEN WAAR DE DJ'S NIET AAN TOEGEKOMEN WAREN AFGELOPEN DAGEN. HIJ MOCHT INBREKEN OM DE KROON PROBEREN TE STELEN!

3:15

MATTIE EN DOMIEN DOOR KRUIPRUIMTE

MARIEKE EN BRAM MOESTEN OP DAG 1 AL TIJGEREND DOOR DE KRUIPRUIMTE OM TE HERENIGEN MET MATTIE EN DOMIEN. NU VONDEN MATTIE EN DOMIEN HET WEL EENS TIJD OM DIE RUIMTE TE ONTDEKKEN.

3:08

DIT WAREN DE HINTS NAAR BRAMS MUZIKALE CODE

DE PUZZEL MASTER VERTELT MET WELKE HINTS BRAM ZIJN MUZIKALE CODE HAD KUNNEN RADEN.

2:44

DIT WAREN DE HINTS NAAR MARIEKES MUZIKALE CODE

DE PUZZEL MASTER VERTELT MET WELKE HINTS MARIEKE HAAR MUZIKALE CODE HAD KUNNEN RADEN.

HILA WIL WINNEN

Q-DJ HILA HEEFT NOG NOOIT IETS GEWONNEN. DAAR GAAT ZE NU VERANDERING IN BRENGEN MET HULP VAN BEKENDE YOUTUBERS ALS MARK HOEKX, BENR EN NANNE MEIJER. GAAT ZE EINDELIJK WAT WINNEN? JE ZIET HET IEDERE WOENSDAG IN HILA WIL WINNEN!
10:11

250 KRASLOTEN EN PRIJSVRAGEN (MET GIERIGE GASTEN)

QMUSIC-DJ HILA HEEFT IN HAAR SERIE HILA WIL WINNEN PAS 1 WEDSTRIJD GEWONNEN. DAT KAN BETER, DAAROM KRAST ZE IN AFLEVERING 6 SAMEN MET DE GIERIGE GASTEN 100 KRASLOTEN OPEN EN DOET ZE IN TOTAAL MEE AAN 250 PRIJSVRAGEN EN SPELLEN. NU MOET ZE WEL WAT KUNNEN WINNEN, TOCH?

10:42

HONDENSHOW (MET NANNE MEIJER)

QMUSIC-DJ HILA HEEFT NOG NOOIT IETS GEWONNEN. IN AFLEVERING VIJF TRAINT ZE SAMEN MET YOUTUBER NANNE MEIJER OM EEN HONDENSHOW TE WINNEN. MAAKT ZIJ SAMEN MET HAAR SCHATTIGE PUPPY EEN KANS OM DE HARTEN VAN DE KEURMEESTERS TE VEROVEREN?

12:36

NK ZEEMEERMIN ZWEMMEN (MET THOMAS VAN GRINSVEN)

Q-DJ HILA HEEFT NOG NOOIT IETS GEWONNEN. IN AFLEVERING VIER TRAINT HILA SAMEN MET THOMAS VAN GRINSVEN TER VOORBEREIDING OP HET NK ZEEMEERMIN ZWEMMEN. GAAT ZE EINDELIJK EEN KEER WINNEN?

10:37

DRAGRACE OP CIRCUIT ZANDVOORT (MET BENR)

Q-DJ HILA HEEFT NOG NOOIT IETS GEWONNEN. IN AFLEVERING DRIE KRIJGT HILA EEN DRAGRACETRAINING SAMEN MET DE JONGENS VAN BENR OM EEN DRAGRACE TE WINNEN OP CIRCUIT ZANDVOORT.

11:01

COSPLAY CONTEST OP COMIC CON (MET SHELINGBEAUTY)

Q-DJ HILA HEEFT NOG NOOIT IETS GEWONNEN. IN AFLEVERING TWEE KRIJGT ZE EEN EXTREME MAKE-OVER VAN YOUTUBER SHELINGBEAUTY OM EEN COSPLAY WEDSTRIJD TE WINNEN OP DE DUTCH COMIC CON.

10:25

NK PANNENKOEKEN ETEN (MET MARK HOEKX)

Q-DJ HILA HEEFT NOG NOOIT IETS GEWONNEN. IN DEZE EERSTE AFLEVERING GAAT ZIJ MET YOUTUBER MARK HOEKX PROBEREN OM HET NK PANNENKOEKEN ETEN WÉL TE WINNEN.

SHOOTING STARS

IN SHOOTING STARS SCHIETEN DE STERREN HUN EIGEN VRAGEN BIJ ELKAAR. WORDT HET EEN PITTIG DILEMMA, OF EEN HEFTIGE LEVENSVRAAG?
5:57

BRITT SCHOLTE WIL ALLEEN VOOR €100.000 IN PLAYBOY

IN SHOOTING STARS SCHIETEN DE STERREN HUN EIGEN INTERVIEW BIJ ELKAAR. DEZE WEEK IS HET DE BEURT AAN ACTRICE: BRITT SCHOLTE. BRITT STUURT IN HAAR GROEPSGESPREK VAN GTST EEN HELE HEFTIGE UITSPRAAK.

5:47

ANDRÉ HAZES STUURT JOHN DE MOL AWKWARD APPJE

IN SHOOTING STARS SCHIETEN DE STERREN LETTERLIJK HUN EIGEN INTERVIEW BIJ ELKAAR. DEZE WEEK IS HET DE BEURT AAN ANDRÉ HAZES. HIJ VERTELT OVER ZIJN OUDE VETE MET NICK EN SIMON EN OVER DE KEER DAT HIJ OVER ZICHZELF HEEN PLASTE... OOK STUURT HIJ JOHN DE MOL EEN WEL HEEL AWKWARD BERICHTJE.

6:02

DÉFANO HOLWIJN HAD SEKS IN EEN DIXIE

IN SHOOTING STARS SCHIETEN DE STERREN HUN EIGEN INTERVIEW BIJ ELKAAR. DEZE WEEK IS HET DE BEURT AAN YOUTUBER EN ACTEUR: DÉFANO HOLWIJN. DÉFANO ZAL MET ZIJN CHALLENGE ZIJN OUDE COLLEGA HUMBERTO TAN GAAN APPEN. BENIEUWD WAT DAAR UIT KOMT?

5:25

MARADONNIE HEEFT 367 SKINNY JEANS IN Z'N KAST

IN SHOOTING STARS SCHIETEN DE STERREN HUN EIGEN INTERVIEW BIJ ELKAAR. DEZE WEEK IS HET DE BEURT AAN 'SNELLE PLANGA' RAPPER EN KONING TOTO: MARADONNIE. EN HIJ IS ZÓ SNEL, DAT JOOST HEM BIJNA NIET BIJ KAN HOUDEN, JIJ WEL?

5:01

NIELSON EN ZIJN 'SEXY' DANSMOVES

IN SHOOTING STARS SCHIETEN DE STERREN HUN EIGEN INTERVIEW BIJ ELKAAR. DEZE WEEK DANST, ZINGT ÉN SCHELDT NIELSON ZICH DOOR DE VRAGEN EN DILEMMA'S HEEN.

5:24

NINA WARINK WIL KALVIJN MET HET LICHAAM VAN CHANNING TATUM

IN SHOOTING STARS SCHIETEN DE STERREN LETTERLIJK HUN EIGEN INTERVIEW BIJ ELKAAR. DEZE WEEK IS HET DE BEURT AAN NINA WARINK. ZIJ KRIJGT DILLEMA'S OVER HAAR TOEKOMST. BLIJFT ZE EEN SOCIAL INFLUENCER OF WORDT ZE HUISMOEDER? EN ZOENT NINA OOK MET VROUWEN?

JOOST MAG HET WETEN

IEDERE WOENSDAG GAAT Q-DJ JOOST IN JOOST MAG HET WETEN OP ZOEK NAAR HET ANTWOORD OP VRAGEN WAARVAN JE NIET EENS WIST DAT JE ZE HAD.
6:22

HOE RED JE IEMAND OP ZEE?

IEDERE WOENSDAG GAAT Q-DJ JOOST IN JOOST MAG HET WETEN OP ZOEK NAAR HET ANTWOORD OP VRAGEN WAARVAN JE NIET EENS WIST DAT JE ZE HAD. IN DE LAATSTE AFLEVERING VAN DIT SEIZOEN ONDERZOEKT JOOST HOE DE SEARCH AND RESCUE IEMAND REDT DIE ZIEK WORDT MIDDEN OP ZEE. VOOR HIJ HET DOOR HEEFT HANGT JOOST ONDER EEN HELIKOPTER BOVEN DE NOORDZEE.

5:17

HOE BESTUUR JE EEN LUCHTBALLON?

IEDERE WOENSDAG GAAT Q-DJ JOOST IN JOOST MAG HET WETEN OP ZOEK NAAR HET ANTWOORD OP VRAGEN WAARVAN JE NIET EENS WIST DAT JE ZE HAD. DEZE WEEK STAPT JOOST IN EEN LUCHTBALLON EN ONDERZOEKT HIJ OF HET MOGELIJK IS OM ZO'N DING TE BESTUREN.

4:25

HOE SLIKT EEN SLANG EEN KROKODIL DOOR?

IEDERE WOENSDAG GAAT Q-DJ JOOST IN JOOST MAG HET WETEN OP ZOEK NAAR HET ANTWOORD OP VRAGEN WAARVAN JE NIET EENS WIST DAT JE ZE HAD. DEZE WEEK VOERT JOOST ZÉLF EEN SLANG. ZO ONDERZOEKT HIJ HOE HET KAN DAT EEN SLANG IN 1 KEER EEN GROTE PROOI ZOALS EEN KROKODIL OF GAZELLE KAN OPETEN.

5:19

KAN IEDEREEN EEN VLIEGTUIG LANDEN?

DEZE WEEK ONDERVINDT JOOST OF HIJ, ALS PASSAGIER, EEN VLIEGTUIG VEILIG KAN LATEN LANDEN ALS DE PILOTEN BEWUSTELOOS ZIJN.

5:25

GEEN SEKS VOOR DE WEDSTRIJD?

DEZE WEEK ONDERVINDT JOOST ZELF OF EEN POTJE SEKS NOU ECHT ZO SLECHT IS VOOR DE WEDSTRIJD...

4:19

IS JE TELEFOON SMERIGER DAN EEN WC-BRIL?

DEZE WEEK ZOEKT JOOST UIT WAT SCHONER IS: EEN WC-BRIL ÓF JE TELEFOON. BIJ ARTIS-MICROPIA KRIJGT JOOST TE ZIEN HOE VIES ZIJN TELEFOON IS...

HET HUIS VAN Q

11:14

MATTIE, MARIEKE & DOMIEN: 1 WEEK IN HET HUIS VAN Q

DE WONINGNOOD IS HOOG! HEEL HOOG, MET NAME ONDER STARTERS. MATTIE, MARIEKE & DOMIEN HEBBEN LETTERLIJK DE SLEUTEL TOT DE OPLOSSING: HET HUIS VAN Q. ÉÉN JAAR WONEN IN UTRECHT, OP ONZE KOSTEN. DE AFGELOPEN WEEK STREDEN DAVID & IRIS EN JAMAL & JHELISA BIJ DOMIEN OM SLEUTELS, WAARVAN ER ÉÉN OP HET HUIS PAST. MATTIE & MARIEKE VERZORGDEN DE INRICHTING (OF DEDEN IN IEDER GEVAL EEN POGING).

1:19

HET HUIS VAN Q BEFORE & AFTER! WAT VIND JIJ ERVAN?

MATTIE & MARIEKE HADDEN EEN WEEK DE TIJD OM HET HUIS VAN Q IN TE RICHTEN. AANSCHOUW HIER HET RESULTAAT VAN HUN HARDE WERK!

8:15

DIT ZIJN DE WINNAARS VAN HET HUIS VAN Q

EEN WEEK LANG VOERDEN TWEE KOPPELS EEN KEIHARDE STRIJD OM EEN JAAR GRATIS WONEN IN HET HUIS VAN Q. DAVID & IRIS EN JAMAL & JHELISA EINDIGDEN IEDER MET 5 SLEUTELS WAARVAN MAAR ÉÉN PAST OP HET SLOT VAN HET HUIS. NA EEN SPANNEND EINDSPEL, WAARBIJ JAMAL & JHELISA EEN SLEUTEL WISTEN AF TE PAKKEN VAN DAVID & IRIS, WERD DE UITEINDELIJKE SLEUTELSTAND 6 TEGEN 4. UITEINDELIJK WAS HET EEN VAN DE SLEUTELS VAN JAMAL & JHELISA DIE DE DEUR OPENDE! GEFELICITEERD JAMAL & JHELISA MET JULLIE PRACHTIGE HUIS IN HARTJE UTRECHT

4:29

DIT IS HET RESULTAAT VAN MATTIE & MARIEKES MAKE-OVER...

MATTIE & MARIEKE ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR DE INRICHTING VAN HET HUIS VAN Q. VANDAAG WERDEN DE PUNTJES OP DE I GEZET. BEKIJK HIER HET RESULTAAT!

4:25

WIE WINT DE LAATSTE SLEUTEL VOOR HET HUIS VAN Q?

MORGEN WETEN WE WIE DE BEWONERS WORDEN VAN HET HUIS VAN Q: DAVID & IRIS OF JHELISA & JAMAL? BIJ DOMIEN VIEL VANDAAG DE ALLERLAATSTE SLEUTEL TE VERDIENEN. WIE KAN DE PRIJS VAN DE PRODUCTEN HET BESTE INSCHATTEN?

1:02

FAIL! DOMIEN VALT EN STOOT HET SLEUTELBORD OM

AL DAGEN WORDEN DE GEWONNEN SLEUTELS VAN DE KOPPELS NETJES GESORTEERD OP HET SLEUTELBORD VAN HET HUIS VAN Q GEHANGEN. DAT GING HELEMAAL MIS TOEN DOMIEN VANMIDDAG UITGLEED EN TEGEN HET BORD AANVIEL. DRAMA!

MATTIE, FIEN & IGMAR

BEKIJK HIER ALLE VIDEO'S VAN DE OCHTENDSHOW VAN MATTIE, FIEN EN IGMAR.
8:56

MATTIE, FIEN & IGMAR NEMEN AFSCHEID

MATTIE, FIEN & IGMAR GAAN OP VAKANTIE EN GAAN NA DE ZOMER ALLEMAAL WAT ANDERS DOEN BIJ QMUSIC. VANMORGEN NAMEN ZE AFSCHEID MET LIEVE WOORDEN.

4:19

FIEN EN IGMAR KRIJGEN VERRASSING VAN MATTIE

MATTIE HAD VOOR FIEN EN IGMAR EEN TOEPASSELIJK CADEAU GEREGELD VANWEGE DE LAATSTE MATTIE, FIEN & IGMAR.

1:09

BRANGELINA, PETIANA, MIGMAR EN FATTIE?

WAT ZOU JOUW NICKNAME ZIJN ALS KOPPEL?

1:15

MATTIE, FIEN & IGMAR WILLEN LINGO TERUG OP TV

DE ROOKVROUW VAN LINGO MAAKT MATTIE, FIEN & IGMAR AAN HET LACHEN!

1:02

DE FOUTE PARTY GAAT GEWOON OM 06:15 DOOR

MATTIE, FIEN & IGMAR GAAN VAN LINKS NAAR RECHTS!

3:40

FOUTE COVER: MATT SIMONS - SAY MY NAME

MATT SIMONS COVERT DESTINY'S CHILD 'SAY MY NAME' EN HEEFT NOG EEN VERRASSING...

JOOST TEGEN HILA

IN JOOST TEGEN HILA NEMEN BEIDE Q-DJ'S HET TEGEN ELKAAR OP VOOR EEN SERIE EPISCHE BATTLES!
10:13

PARAGLIDING VAN EEN BERGTOP (MET NIENKE PLAS)

TIJDENS HET Q-HOTEL IN DE SNEEUW NEMEN Q-DJ'S JOOST EN HILA HET WEDEROM TEGEN ELKAAR OP IN EEN SERIE EPISCHE BATTLES. IN DE DERDE AFLEVERING HEEFT YOUTUBER NIENKE PLAS EEN UITDAGENDE OPDRACHT VOOR ONZE DJ'S. VLIEG DOOR DE BERGLUCHT EN ONTHOUD ZOVEEL MOGELIJK DUITSE WOORDEN. WIE DE MEESTE WOORDEN ONTHOUDT, IS DE WINNAAR VAN DEZE SLOTAFLEVERING VAN DE SERIE 'JOOST TEGEN HILA'!

9:33

QUAD RACE OP EEN IJSBAAN (MET NANNE MEIJER)

TIJDENS HET Q-HOTEL IN DE SNEEUW NEMEN Q-DJ'S JOOST EN HILA HET WEDEROM TEGEN ELKAAR OP IN EEN SERIE EPISCHE BATTLES. IN DE TWEEDE AFLEVERING HEEFT YOUTUBER NANNE MEIJER EEN UITDAGEND PARCOURS: VAN QUAD RACEN TOT BREINKRAKERS EN ZENUWSLOPENDE OPDRACHTEN. WIE IS HET BEST?

9:01

HUMAN BOWLING (MET MARIEKE ELSINGA)

TIJDENS HET Q-HOTEL IN DE SNEEUW NEMEN Q-DJ'S JOOST EN HILA HET WEDEROM TEGEN ELKAAR OP IN EEN SERIE EPISCHE BATTLES. IN DE EERSTE AFLEVERING MOETEN ZE VAN PRESENTATRICE MARIEKE ELSINGA ALS BOWLINGBALLEN VAN DE PISTE AF. WIE GOOIT DE MEESTE KEGELS OM?

8:09

SMERIGSTE TIKKENDE TIJDBOM EVER

Q-DJ'S JOOST EN HILA NEMEN HET DEZE ZOMER WEER TEGEN ELKAAR OP IN EEN SERIE SPANNENDE CHALLENGES. IN DE VIERDE AFLEVERING WORDT BESLIST WIE JOOST TEGEN HILA WINT. MAAR NIET ZONDER DAT HUN ALGEMENE KENNIS WORDT GETEST MET EEN GEVULDE BALLON BOVEN HUN HOOFD...

7:32

EIERSCHANDAAL EGG ROULETTE

Q-DJ'S JOOST EN HILA NEMEN HET DEZE ZOMER WEER TEGEN ELKAAR OP IN EEN SERIE SPANNENDE CHALLENGES. IN DE DERDE AFLEVERING DOEN ZE DE 7 SECONDS CHALLENGE IN COMBINATIE MET RUSSISCH EGG ROULETTE. SMACK!

7:21

GEBLINDDOEKT IN EEN DOOS MET INSECTEN

Q-DJ'S JOOST EN HILA NEMEN HET DEZE ZOMER WEER TEGEN ELKAAR OP IN EEN SERIE SPANNENDE CHALLENGES. IN DE TWEEDE AFLEVERING MOETEN ZE GEBLINDDOEKT IN EEN DOOS VOL ENGE OBJECTEN.

MATTIE GAAT VOOR GOUD

IN 'MATTIE GAAT VOOR GOUD' HEEFT SCHAATSER ANTOINETTE DE JONG QMUSIC-DJ MATTIE UITGEDAAGD OM EEN WEEK LANG HET OLYMPISCHE TRAININGSSCHEMA VAN TEAM JUSTLEASE.NL TE VOLGEN...
12:26

#03 - SCHAATSLES VAN IREEN WÜST

SCHAATSER ANTOINETTE DE JONG HEEFT MATTIE UITGEDAAGD OM EEN WEEK LANG HET OLYMPISCHE TRAININGSSCHEMA VAN TEAM JUSTLEASE.NL TE VOLGEN MET O.A. ZIJZELF, IREEN WÜST EN JAN BLOKHUIJSEN.

10:29

#02 - BALLENVET EN TEGENWIND

SCHAATSER ANTOINETTE DE JONG HEEFT MATTIE UITGEDAAGD OM EEN WEEK LANG HET OLYMPISCHE TRAININGSSCHEMA VAN TEAM JUSTLEASE.NL TE VOLGEN MET O.A. ZIJZELF, IREEN WÜST EN JAN BLOKHUIJSEN.

13:48

#01 - HOE WORD JE TOPSPORTER?

SCHAATSER ANTOINETTE DE JONG HEEFT MATTIE UITGEDAAGD OM EEN WEEK LANG HET OLYMPISCHE TRAININGSSCHEMA VAN TEAM JUSTLEASE.NL TE VOLGEN MET O.A. ZIJZELF, IREEN WÜST EN JAN BLOKHUIJSEN.

KEEPING UP WITH KOREA

IN KEEPING UP WITH KOREA DOET QMUSIC-DJ MATTIE VERSLAG VAN DE OLYMPISCHE WINTERSPELEN 2018 IN ZUID-KOREA.
4:56

HOE EEN SCHAATSCOACH DE RACE BELEEFT

IN KEEPING UP WITH KOREA DOET MATTIE VERSLAG VAN DE OLYMPISCHE WINTERSPELEN IN KOREA. HIJ SPREEKT MET SPORTERS, HUN VRIENDEN EN FAMILIE, FANS EN MAAKT KENNIS MET DE KOREAANSE CULTUUR.

5:00

ZÓ HULDIG JE EEN SPORTER

IN KEEPING UP WITH KOREA DOET MATTIE VERSLAG VAN DE OLYMPISCHE WINTERSPELEN IN KOREA. HIJ SPREEKT MET SPORTERS, HUN VRIENDEN EN FAMILIE, FANS EN MAAKT KENNIS MET DE KOREAANSE CULTUUR.

4:59

KOREAANSE DELICATESSEN MET FILEMON

IN KEEPING UP WITH KOREA DOET MATTIE VERSLAG VAN DE OLYMPISCHE WINTERSPELEN IN KOREA. HIJ SPREEKT MET SPORTERS, HUN VRIENDEN EN FAMILIE, FANS EN MAAKT KENNIS MET DE KOREAANSE CULTUUR.

5:44

OLYMPISCHE MEDAILLE EN EEN KOREAANS KAPSEL

IN KEEPING UP WITH KOREA DOET MATTIE VERSLAG VAN DE OLYMPISCHE WINTERSPELEN IN KOREA. HIJ SPREEKT MET SPORTERS, HUN VRIENDEN EN FAMILIE, FANS EN MAAKT KENNIS MET DE KOREAANSE CULTUUR.

5:14

DE STEM DIE IEDERE SCHAATSFAN KENT

IN KEEPING UP WITH KOREA DOET MATTIE VERSLAG VAN DE OLYMPISCHE WINTERSPELEN IN KOREA. HIJ SPREEKT MET SPORTERS, HUN VRIENDEN EN FAMILIE, FANS EN MAAKT KENNIS MET DE KOREAANSE CULTUUR.

4:18

EEN LIED OVER DE FORMULE 1 VAN DE SPELEN

IN KEEPING UP WITH KOREA DOET MATTIE VERSLAG VAN DE OLYMPISCHE WINTERSPELEN IN KOREA. HIJ SPREEKT MET SPORTERS, HUN VRIENDEN EN FAMILIE, FANS EN MAAKT KENNIS MET DE KOREAANSE CULTUUR.