of

Mattie & Marieke

NIEUW
06:35
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer verstoort de uitzending

Mattie ontketent een strijd tussen de dj's van Qmusic en Marieke laat ons kennis maken met een kat die de naam brommer heeft. Daarnaast stelt Joe Stagiair van de Show zijn lijfje weer beschikbaar aan de wetenschap en kwam Fred van Leer langs voor een hysterisch bezoek. Geniet van de leukste momenten van Mattie & Marieke deze week!

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer verpest het nieuws van Anne-Marie

Normaal hangt hij elke vrijdag aan de telefoon, maar vanmorgen was vriend van de show Fred van Leer in de studio bij Mattie & Marieke. Morgen is zijn verjaardag en dat vraagt natuurlijk om een 'klein' feestje! Het verkeer en nieuws zit Fred alleen niet echt op te wachten en dat laat hij ook duidelijk merken.

NIEUW
06:28
Geselecteerd Speelt nu af

Mattie & Marieke breken door in Duitsland

Iedereen breekt door in Duitsland, Jan Smit, Chantal Janzen en Sylvie Meis. Mattie & Marieke kunnen niet achterblijven, maar hun Duits is niet om over naar huis te schrijven. Gelukkig is daar een technische oplossing voor. Marieke heeft verder nog een tip voor iemand die opzoek is naar een spannend avontuur in de supermarkt...

NIEUW
07:29
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer kan maar moeilijk wennen aan topless vrouwen

Fred van Leer ging all out op het strand van Noordwijk. Hij omgeeft zich met windschermen, bakt voor het leven en heeft Ruth Jacott als buurvrouw. Maar de blote borsten om hem heen, daar moet hij toch wel altijd even aan wennen.

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Joe wil Mattie & Marieke groot maken in Duitsland

Joe Stagiair van de Show ziet steeds mer BN'ers een tweede carrière starten in Duitsland. Met eurotekens in zijn ogen bedacht hij een idee om Mattie Und Marieke ook bij onze oosterburen een succes te maken.

NIEUW
07:02
Geselecteerd Speelt nu af

Marieke snuffelt aan oksels van de stagiair

Mattie is jaloers op de MasterChef-vriendin van Anne-Marie en Marieke blijkt een hele asociale buurvrouw te zijn. En zien we Tom van de Intercom binnenkort in een mooi lingeriesetje? Geniet van de leukste momenten van Mattie & Marieke van deze week.

Domien

NIEUW
05:23
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom werd 'Laat de zon in je hart' een grote hit?

Domien belt met Rene Schuurmans, bekend van zijn hit 'Laat de zon in je hart', omdat hij nét niet in de Q-top 500 van de '00s staat. Gaat het dit jaar wel lukken?

NIEUW
06:11
Geselecteerd Speelt nu af

Wat is er gebeurd met de band Leaf?

Leaf kennen we ongetwijfeld nog uit de '00s, toen Anne-Marie en haar band een hit scoorden met de track 'Wonderwoman'. Hierna werd het stil rond de band... Domien belt met Anne-Marie om te checken hoe het nu met de band(leden) gaat.

NIEUW
06:03
Geselecteerd Speelt nu af

Komt Elize dit jaar wél in de Q-top 500 van de '00s?

Elize kennen we natuurlijk allemaal van haar hit 'Automatic'. In 2006 scoorde zij hier een grote hit mee. Helaas haalde de track vorig jaar nét niet de Q-top 500 van de '00s. Komt de track dit jaar wel in de lijst?

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Domien heeft een vreselijk jinglepakket gekocht

Domien heeft een jinglepakket gekocht en de meningen zijn hierover verdeeld... Of eigenlijk niet. Domien vindt het leuk en verder niemand en daarom grijpt Anton in.

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

'Daar slaap je dus een week of 5 niet van'

Domien en Anton zitten uit voorzorg in thuisisolatie, maar de middagshow draait gewoon door live vanuit Utrecht met het nieuws uit Zandvoort. Zo kun je ook dingen doen doen, die je normaal in de studio niet kunt doen. Heb jij een gekker voorwerp in huis?

NIEUW
03:57
Geselecteerd Speelt nu af

Suzan en Freek primeuren nieuwe muziek bij Domien

Suzan en Freek primeuren nieuwe muziek in de middagshow. Domien mocht hun track 'Onderweg Naar Later' voor het eerst aan Nederland laten horen.

Een Zee van Dilemma's

NIEUW
11:32
Geselecteerd Speelt nu af

'Domien is een beest op festivals'

Mattie & Marieke zijn op vakantie en hun bestemming is Een Zee van Dilemma's... Ze schotelen elkaar iedere week pittige keuzes voor uit een blauwe dilemma zee. Ook bekende vrienden van de ochtendshow stellen een aantal hoofdbrekende vragen. In de laatste aflevering laat Mattie zijn zangkunsten horen terwijl Marieke zijn middenrif ondersteunt en Marieke doet uit de doeken wat bovenaan haar bucketlist staat als droom tv-klus.

NIEUW
11:17
Geselecteerd Speelt nu af

Met deze celebrity mag Marieke vreemdgaan

Mattie & Marieke zijn op vakantie en hun bestemming is Een Zee van Dilemma's... Ze schotelen elkaar iedere week pittige keuzes voor uit een blauwe dilemma zee. Ook bekende vrienden van de ochtendshow stellen een aantal hoofdbrekende vragen. In aflevering 4 kiest Mattie voor de aanwezigheid van Tom van de Intercom of Joe Stagiair van de Show tijdens een vrijpartij en kiest Marieke tussen een leven zonder haar kat Kiki of zonder haar vriend...

NIEUW
10:59
Geselecteerd Speelt nu af

Krijgt Mattie zijn eigen kroeg?

Mattie & Marieke zijn op vakantie en hun bestemming is Een Zee van Dilemma's... Ze schotelen elkaar iedere week pittige keuzes voor uit een blauwe dilemma zee. Ook bekende vrienden van de ochtendshow stellen een aantal hoofdbrekende vragen. In de derde aflevering kiest Mattie tussen een leven als horecabaas of superster en legt Marieke uit hoe zij naar poezen gezogen wordt. De blokfluit is ook deze week weer van de partij samen met een zinkend schip...

NIEUW
11:03
Geselecteerd Speelt nu af

De trouwplannen van Mattie

Mattie & Marieke zijn op vakantie en hun bestemming is Een Zee van Dilemma's... Ze schotelen elkaar iedere week pittige keuzes voor uit een blauwe dilemma zee. Ook bekende vrienden van de ochtendshow stellen een aantal hoofdbrekende vragen. In de tweede aflevering moet Marieke kiezen tussen haar radio- of televisievriend en komen we erachter of Mattie voor een trouw- of RadioRing kiest. Bovendien krijg je een gratis lesje neusfluiten.

NIEUW
11:16
Geselecteerd Speelt nu af

Radio maken in je onderbroek...

Mattie & Marieke zijn op vakantie en hun bestemming is een Zee Van Dilemma's... Ze schotelen elkaar iedere week pittige keuzes voor uit een blauwe dilemma zee. Ook bekende vrienden van de ochtendshow stellen een aantal hoofdbrekende vragen. In deze eerste aflevering kiest Mattie tussen een onderbroek en een astronautenpak en komen we erachter of Marieke haar kledingkeuze zou laten bepalen door haar vriend...

Qmusic

NIEUW
06:03
Geselecteerd Speelt nu af

Wat doet Idols-winnares Nikki Kerkhof nu?

In 2008 won Nikki Kerkhof Idols en kwam daarna in een rollercoaster terecht. Inmiddels woont ze aan de andere kant van de wereld en Domien spreekt haar over haar '00s-hits.

NIEUW
05:45
Geselecteerd Speelt nu af

Overwint Jordi zijn grootste angst?

Vorige week sprak Q-dj Jordi met presentator Tim Senders over een nieuw seizoen van Try Before You Die. Toen Jordi zei dat hij zelf ook ooit nog eens de confrontatie aan wil gaan met zijn grootste angst, bevond hij zich samen met Tim een week later in Scheveningen op 60 meter hoogte om precies dat te doen. De paniek sloeg bij Jordi zo hard toe, dat hij boven de Noordzee toch ineens zijn bedenkingen kreeg of hij de sprong wel durfde te wagen. Springt hij? Je ziet het in deze video!

NIEUW
04:25
Geselecteerd Speelt nu af

BHV'er, bubbels én een dikke primeur bij Domien

Primeur alert! Armin van Buuren en Davina Michelle zijn te gast in de middagshow bij Domien. Tijdens de F1 gaf het duo al een voorproefje van hun nieuwe single 'Hold On' en bij Domien was de officiële primeur van de nieuwe track.

NIEUW
00:04
Geselecteerd Speelt nu af

Het huis van Anton

Tijdens de F1 moest Anton niet huilen omdat Max had gewonnen, maar omdat hij zo blij is met zijn flat.

NIEUW
02:08
Geselecteerd Speelt nu af

Q-Cribs: welkom in de nieuwe studio!

What's up y'all? ✌️ Welkom bij Q-Cribs ft. Tom van der Weerd & Bram Krikke 💰

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

BENR - 'Stay'

BENR maakt eigen versie van 'Stay' van Justin Bieber en The KID Laroi.

De Doofpot

NIEUW
12:15
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik heb getongd met een Qmusic collega'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze laatste aflevering komen we erachter welke Qmusic-collega's met elkaar zoenden en wie een intiem moment beleefde met een fan...

NIEUW
10:51
Geselecteerd Speelt nu af

'Mijn vriendin liet mij kotsen op de eerste date'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze vijfde aflevering komen we er achter wie z'n vriendin een vinger in de keel stak van 1 van de mannen en wie geen contact had met zijn broer of zus...

NIEUW
09:30
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik heb mezelf ondergeplast op werk'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze vierde aflevering komen we er achter wie nog niet zindelijk is en wie de lekkerste schoonmoeder heeft...

NIEUW
11:30
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik ontvolg vrouwen als ze niet meer single zijn'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze derde aflevering komen we er achter wie de meest hitsige hengst is van de drie en wie een goede band heeft met de lokale politie...

NIEUW
10:13
Geselecteerd Speelt nu af

'Mijn vriendin ontsnapte aan een aanslag'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze tweede aflevering ontdek je wiens vriendin een engeltje op haar schouder heeft en welke dj er grootheidswaanzin kreeg door drugs...

NIEUW
10:12
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik trok me af op kantoor'

Vier Qmusic dj's stopten hun grootste geheimen in De Doofpot en die gaan ze er nu één voor één uithalen. Is het van Domien Verschuuren, Joost Swinkels, Bram Krikke of toch Tom van der Weerd? In deze eerste aflevering ontdek je wie het iets te gezellig had met zichzelf op kantoor én welke Q-dj nog andere ambities heeft buiten de radiowereld.

Top 40

NIEUW
03:45
Geselecteerd Speelt nu af

Ik ga zwemmen op nummer 1 in de Nederlandse Top 40!

Het begon allemaal als grap, maar via Tom & Bram kwam hij in de Nederlandse Top 40. En op 27 augustus versloeg hij Justin Bieber en Tainy van de troon. Mart Hoogkamer met 'Ik Ga Zwemmen' is de nieuwe nummer 1.

NIEUW
04:36
Geselecteerd Speelt nu af

Gaat Swedish House Mafia samenwerken met The Weeknd?

Ken je de hits 'Don't You Worry Child' en 'Save The World' van Swedish House Mafia nog? Goed nieuws, want Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso komen weer samen met nieuwe muziek!

NIEUW
04:40
Geselecteerd Speelt nu af

Camilla Cabello over het succes van 'Don't Go Yet'

De nieuwe track van Camilla Cabello 'Don't Go Yet' was al eerder de alarmschijf in de Top 40. Vandaag sprak Q-dj Stephan Bouwman Camilla over haar succes en haar nieuwe album die eraan zit te komen.

NIEUW
06:54
Geselecteerd Speelt nu af

Interview Ed Sheeran

Uploaded by MyChannels

NIEUW
08:44
Geselecteerd Speelt nu af

David Guetta meest succesvolle artiest in de Top 40

Hij heeft Rihanna, Madonna, The Beatles én The Rolling Stones allemaal ingehaald: David Guetta is vanaf nu de meest succesvolle artiest in de Nederlandse Top 40. Q-dj Stephan mocht hem de award digitaal overhandigen.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Domien heeft gouden plaat voor ATB, Topic & A7S

Domien belt met ATB, Topic en A7S en heeft heel goed nieuws. Hij mag namelijk een gouden plaat overhandigen voor hun track 'Your Love' (9PM). En hoe overhandig je nou zo'n plaat digitaal? Nou gewoon gooien!

Q-koningsdag

NIEUW
03:33
Geselecteerd Speelt nu af

'Als ik je weer zie' live voor Q-koningsdag

Een unieke samenwerking van Maan, Typhoon, Thomas Acda en Paul de Munnik leverde de heerlijke track 'Als Ik Je Weer Zie' op. Ze spelen hem live voor Q-koningsdag in de studio bij Paleis Noordeinde.

NIEUW
04:48
Geselecteerd Speelt nu af

Hernieuwde samenwerking Acda & De Munnik is nog even wennen

Tijdens The Streamers treden Thomas Acda en Paul de Munnik weer samen op. Dat is nog even wennen voor de heren, zo zeggen ze tegen Kai in de studio van Q-koningsdag. Verder vertelt Maan over haar gloednieuwe, eigen app en Typhoon is uit zijn broek gescheurd...

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

Rolf Sanchez swingt met 'Ven Ven' live bij Q-koningsdag

Zonnige sferen op Q-koningsdag live vanuit Den Haag vandaag. Rolf Sanchez speelde samen met zijn band Latin Society zijn nummer 'Ven Ven'!

NIEUW
03:55
Geselecteerd Speelt nu af

Rolf Sanchez: "Ik ga Spaans met Máxima praten!"

Rolf Sanchez heeft een geheim wapen om indruk te maken op de Koninklijke Familie: hij kan Spaans praten met de Koningin. Dat onthulde hij bij Q-dj Kai Merckx tijdens Q-koningsdag bij Paleis Noordeinde.

NIEUW
06:08
Geselecteerd Speelt nu af

Drukke en succesvolle tijden voor Duncan Laurence

Dankzij TikTok brak Duncan Laurence wereldwijd door met 'Arcade', waarmee hij in 2019 het Songfestival won. Ondanks optredens in Amerika en tijdens het Eurovisie Songfestival heeft hij toch tijd gemaakt om op het podium van The Streamers te staan vanavond.

NIEUW
03:14
Geselecteerd Speelt nu af

Davina Michelle profiteerde van lamme mensen op Koningsdag

Net als veel artiesten stond ook Davina als klein meisje al op te treden tijdens Koningsdag (en vroeger Koninginnedag). Maar de tijden zijn veranderd en vanavond staat ze in Paleis Noordeinde. Wat kunnen we daarvan verwachten?

Stephan's Pianobar

NIEUW
03:23
Geselecteerd Speelt nu af

Enorm - 'Up' in Stephan's Pianobar

Uploaded by MyChannels

NIEUW
04:29
Geselecteerd Speelt nu af

Enorm - 'Chasing Cars' in Stephan's Pianobar

Uploaded by MyChannels

NIEUW
03:25
Geselecteerd Speelt nu af

Selma - 'Hiding My Heart' in Stephan's Pianobar

Selma en Stephan kennen elkaar al jaren door één van zijn beste vrienden, maar dat ze kon zingen wist hij eigenlijk niet. Selma werkt als logopediste en is wel dag in dag uit bezig met de stemmen van anderen. Maar zelf heeft ze ook een prachtige stem. Misschien is vanavond de start van een nieuw pad in haar carrière als zangeres. Samen spelen ze een speciale versie van Whitney Houston's 'I Wanna Dance With Somebody' in het arrangement van YouTuber Stacey Ryan én een cover van Adele's 'Hiding My Heart'. Wat zeg jij? Logopediste, of artieste?

NIEUW
04:05
Geselecteerd Speelt nu af

Selma - 'I Wanna Dance With Somebody' in Stephan's Pianobar

Selma en Stephan kennen elkaar al jaren door één van zijn beste vrienden, maar dat ze kon zingen wist hij eigenlijk niet. Selma werkt als logopediste en is wel dag in dag uit bezig met de stemmen van anderen. Maar zelf heeft ze ook een prachtige stem. Misschien is vanavond de start van een nieuw pad in haar carrière als zangeres. Samen spelen ze een speciale versie van Whitney Houston's 'I Wanna Dance With Somebody' in het arrangement van YouTuber Stacey Ryan én een cover van Adele's 'Hiding My Heart'. Wat zeg jij? Logopediste, of artieste?

NIEUW
03:00
Geselecteerd Speelt nu af

SERA - 'Only Us' In Stephan's Pianobar

Wonderen gebeuren. Stel je voor, je bent houdt van zingen en wilt daar je brood mee kunnen verdienen. In 2020 besluit je om live covers van liedjes op YouTube, TikTok en Instagram te plaatsen. Dit doe je vanuit de veilige ruimte van je auto. Dan, tijdens een van je sessies, vraagt je idool Justin Bieber om met je mee te doen op een van de nummers. Dit overkwam SERA uit het Nederlandse Sliedrecht. Haar versies van Dua Lipa's 'IDGAF' en Megan Trainer's 'NO' gingen van de ene op de andere dag viraal met honderdduizenden views en veel nieuwe volgers. Ze werd geboekt voor haar allereerste optreden op de verjaardag van Cristiano Ronaldo, vloog Europe door voor schrijf- en opnamesessies en de rest is geschiedenis! Samen met Stephan speelde ze haar ex-Alarmschijf 'Only Us' en een cover van één van haar muzikale voorbeelden Amy Winehouse met 'Valerie'.

NIEUW
02:48
Geselecteerd Speelt nu af

SERA - 'Valerie In Stephan's Pianobar

Wonderen gebeuren. Stel je voor, je bent houdt van zingen en wilt daar je brood mee kunnen verdienen. In 2020 besluit je om live covers van liedjes op YouTube, TikTok en Instagram te plaatsen. Dit doe je vanuit de veilige ruimte van je auto. Dan, tijdens een van je sessies, vraagt je idool Justin Bieber om met je mee te doen op een van de nummers. Dit overkwam SERA uit het Nederlandse Sliedrecht. Haar versies van Dua Lipa's 'IDGAF' en Megan Trainer's 'NO' gingen van de ene op de andere dag viraal met honderdduizenden views en veel nieuwe volgers. Ze werd geboekt voor haar allereerste optreden op de verjaardag van Cristiano Ronaldo, vloog Europe door voor schrijf- en opnamesessies en de rest is geschiedenis! Samen met Stephan speelde ze haar ex-Alarmschijf 'Only Us' en een cover van één van haar muzikale voorbeelden Amy Winehouse met 'Valerie'.

Sounds Like You

NIEUW
15:48
Geselecteerd Speelt nu af

De trouwplannen van Mattie, Marieke en Domien...

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. Kai heeft in deze allesbeslissende laatste aflevering de kans om Mattie van zijn eerste plek in het klassement te stoten. Dat blijft spannend tot de allerlaatste ronde...

NIEUW
15:04
Geselecteerd Speelt nu af

Muziek voor tussen de lakens

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. In deze aflevering krijgt Marieke een paar keer flink rode oortjes als ze meer te weten komt over de favoriete seksmuziek van Mattie, Domien en Kai.

NIEUW
15:39
Geselecteerd Speelt nu af

Het gebroken hart van Marieke, Domien en Kai

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. In deze aflevering kom je erachter met welke muziek Domien zijn gebroken hart heelt, hoe Marieke gaat feesten als het weer mag en of Kai een beetje soepel is in de heupen...

NIEUW
14:01
Geselecteerd Speelt nu af

Huh? Geen muziek op je uitvaart!?

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. Welke muziek luisteren de dj's graag met hun schatje en weten ze al wat hun uitvaartnummer wordt?

Het Geluid

NIEUW
00:24
Geselecteerd Speelt nu af

Wat is het tweede Geluid van 2021?

Het eerste Geluid is geraden... maar we spelen verder met een nieuw Geluid! Weet jij al wat het is? Speel mee en meld je aan via de Qmusic app. Dit kan tijdens het Aanmeldmoment, elke dag rond 7 en 12 uur.

NIEUW
03:55
Geselecteerd Speelt nu af

Dennis haalt zijn €31.900,- op bij Domien

Vanmorgen bij Mattie & Marieke raadde Dennis Het Geluid van Qmusic was. In de Q-middagshow met Domien kwam hij zijn cheque ophalen.

NIEUW
03:19
Geselecteerd Speelt nu af

Dennis raadt het eerste Geluid van 2021 en wint €31.900,-

Bam! Dennis (46 jaar) uit Enkhuizen heeft vanmorgen in de SuperRonde bij Mattie & Marieke Het Geluid geraden! De oplossing is 'een bandenlichter op een fietswiel plaatsen' en Dennis wint hiermee €31.900! Morgenochtend gaan we verder met een nieuw Geluid.

NIEUW
00:25
Geselecteerd Speelt nu af

Het eerste Geluid van 2021 is geraden!

Bam! Dennis (46 jaar) uit Enkhuizen heeft vanmorgen in de SuperRonde bij Mattie & Marieke Het Geluid geraden! De oplossing is 'een bandenlichter op een fietswiel plaatsen' en Dennis wint hiermee €31.900! Morgenochtend gaan we verder met een nieuw Geluid.

NIEUW
03:09
Geselecteerd Speelt nu af

Corine - 'Stay' in Stephan's Pianobar

Vorige week zondag zong Q-luisteraar Corine een audiobericht in met de Qmusic app. Toen zij op de radio kwam, nodigde Stephan haar uit om langs te komen. Het toeval wilde ook nog eens dat de artiest die langs zou komen uitviel en er dus gelijk deze vrijdag al een kans was om samen muziek te maken. Corine werkt doordeweeks als schoonmaker en zingt altijd onder het werk. Daarnaast is zij druk bezig met een studie om haar eigen hondentrimsalon op wielen te kunnen starten: 'Spetters'. Samen met Stephan heeft ze haar eerste optreden aller tijden opgevoerd op Qmusic. 'Goud' van Suzan & Freek en 'Stay' van haar favoriete artiest Rihanna.

NIEUW
02:55
Geselecteerd Speelt nu af

Nielson in de studio

Vandaag te gast bij Tom & Bram: Nielson met zijn nieuwe track 'Bliksem' en een rondje Tankbonnenbingo!

De Foute Quiz

NIEUW
11:25
Geselecteerd Speelt nu af

Guus Meeuwis vs. Paul Elstak

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Deze week nemen Guus Meeuwis en Paul Elstak -de koning van de Foute Party- het tegen elkaar op, in de strijd voor de titel 'De Foutste Mens.'

NIEUW
12:26
Geselecteerd Speelt nu af

Jody Bernal in Temptation Island?

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx iedere woensdag de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Deze week nemen Jody Bernal en de Brabantse feestact Zanger Kafke het tegen elkaar op in de strijd voor de titel 'De Foutste Mens.' Dit jaar vieren we het 15-jarig bestaan van het Foute Uur met de Foute 1500. Geef jouw favorieten door voor de Foute 1500 vanaf vrijdag 12 juni via qmusic.nl. Luister vanaf 19 juni de hele week naar de 1500 lekkerste foute hits op Qmusic.

NIEUW
13:23
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe fout is Ch!pz?

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx iedere woensdag de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Vorig jaar maakten zij hun comeback op de Foute Party en vandaag nemen ze het tegen elkaar op… Cilla en Kevin van Ch!pz.

NIEUW
16:16
Geselecteerd Speelt nu af

Aflevering 3: "Dit is toch om te gieren!"

In De Foute Quiz wordt je kennis over de muziek uit de Top 500 van het Foute Uur getest. Het duo met de meeste GOEDE antwoorden wordt gekroond tot het FOUTSTE duo. Het duo met de meeste FOUTEN wint een kostuum waar je liever niet in gezien wilt worden.

NIEUW
14:43
Geselecteerd Speelt nu af

Aflevering 1: "I'm too sexy for..."

In De Foute Quiz wordt je kennis over de muziek uit de Top 500 van het Foute Uur getest. Het duo met de meeste GOEDE antwoorden wordt gekroond tot het FOUTSTE duo. Het duo met de meeste FOUTEN wint een kostuum waar je liever niet in gezien wilt worden.

NIEUW
15:08
Geselecteerd Speelt nu af

Aflevering 2: "Speel je even op mijn fluit?"

In De Foute Quiz wordt je kennis over de muziek uit de Top 500 van het Foute Uur getest. Het duo met de meeste GOEDE antwoorden wordt gekroond tot het FOUTSTE duo. Het duo met de meeste FOUTEN wint een kostuum waar je liever niet in gezien wilt worden.

Quarantaine Quiz

NIEUW
12:26
Geselecteerd Speelt nu af

De foute reünie van K-otic!

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx iedere woensdag de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Bart & Sita werden 20 jaar geleden bekend dankzij het programma Starmaker. K-otic de popgroep die daaruit voortkwam is niet weg te denken uit het Foute Uur. De twee zangers nemen het in de Foute Quiz tegen elkaar op in de strijd voor de titel 'De Foutste Mens.'

NIEUW
13:08
Geselecteerd Speelt nu af

Steve eerlijk over tour-ergernis Lucas

In Qmusic’s Quarantaine Quiz daagt Domien twee sterren uit om het vanuit huis tegen elkaar op te nemen. We testen hun kennis over elkaar, muziek en quarantaine! Dj-duo Lucas & Steve brengen donderdag 28 mei hun nieuwe track 'Letters' uit, maar eerst nemen ze het tegen elkaar op in de allerlaatste Quarantaine Quiz. In deze opname van de quiz gebeurt er van alles, vooral met Domien. Hij krijgt onverwacht bezoek thuis en hij lijkt emotioneel te worden bij het horen van Volumia!

NIEUW
14:00
Geselecteerd Speelt nu af

Hier ligt de Olympische medaille van Suzanne Schulting

In Qmusic’s Quarantaine Quiz daagt Domien twee sterren uit om het vanuit huis tegen elkaar op te nemen. We testen hun kennis over elkaar, muziek en quarantaine! Deze week nemen schaatsers Suzanne Schulting en Jorien ter Mors het tegen elkaar op. De Olympisch goud-winnaressen vertellen over hun favoriete drankjes, celebrity crushes en de gekke plekken waar ze hun medailles bewaren...

NIEUW
12:29
Geselecteerd Speelt nu af

"Een rij-instructeur zit toch niet aan je!?"

In Qmusic’s Quarantaine Quiz daagt Domien twee sterren uit om het vanuit huis tegen elkaar op te nemen. We testen hun kennis over elkaar, muziek en quarantaine! Presentator Tim den Besten en Q-dj Joost Swinkels zijn beste vrienden en dat merk je! In deze hilarische aflevering van de quiz nemen ze elkaar flink in de zeik.

NIEUW
13:28
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is het gekste dat een Nielson-fan ooit deed...

In Qmusic’s Quarantaine Quiz daagt Domien twee sterren uit om het vanuit huis tegen elkaar op te nemen. We testen hun kennis over elkaar, muziek en quarantaine! Vandaag nemen Nielson & Tabitha het tegen elkaar op en leren ze onder andere meer over elkaars slaapgewoontes.

NIEUW
10:58