of

Sounds Like You

NIEUW
15:48
Geselecteerd Speelt nu af

De trouwplannen van Mattie, Marieke en Domien...

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. Kai heeft in deze allesbeslissende laatste aflevering de kans om Mattie van zijn eerste plek in het klassement te stoten. Dat blijft spannend tot de allerlaatste ronde...

NIEUW
15:04
Geselecteerd Speelt nu af

Muziek voor tussen de lakens

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. In deze aflevering krijgt Marieke een paar keer flink rode oortjes als ze meer te weten komt over de favoriete seksmuziek van Mattie, Domien en Kai.

NIEUW
15:39
Geselecteerd Speelt nu af

Het gebroken hart van Marieke, Domien en Kai

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. In deze aflevering kom je erachter met welke muziek Domien zijn gebroken hart heelt, hoe Marieke gaat feesten als het weer mag en of Kai een beetje soepel is in de heupen...

NIEUW
14:01
Geselecteerd Speelt nu af

Huh? Geen muziek op je uitvaart!?

In Sounds Like You, testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. Welke muziek luisteren de dj's graag met hun schatje en weten ze al wat hun uitvaartnummer wordt?

Mattie & Marieke

NIEUW
06:14
Geselecteerd Speelt nu af

Marieke is bang voor pizzabezorgers

Mattie gedraagt zich graag als een blender als hij uiteten gaat, Marieke werd gepersifleerd in de TV Kantine en is heel blij met het resultaat. Nieuwslezer Anne-Marie voelde zich een hoer. Geniet van de leukste momenten van Mattie & Marieke van deze week.

NIEUW
04:20
Geselecteerd Speelt nu af

Mattie & Marieke genomineerd voor Gouden RadioRing

Mattie & Marieke dachten dat luisteraar Erwin aan de lijn hing, maar stiekem was het Rob van de Gouden RadioRing. En die had leuk nieuws te melden!

NIEUW
06:38
Geselecteerd Speelt nu af

Mattie & Marieke beginnen een restaurant

Mattie & Marieke zijn na twee weken kerstvakantie in topvorm! Marieke heeft het idee dat ze van binnen aan het rotten is en vindt het daarom tijd om mee te doen aan Dry January. Mattie is vergeten een cadeau te kopen voor zijn moeders verjaardag. Als het allemaal echt niet meer lukt beginnen ze samen een pannenkoekenrestaurant. Geniet van de leukste momenten van Mattie & Marieke van deze week.

NIEUW
06:56
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer belt live met naalden in zijn been

Ook in 2021 is vriend van de show Fred van Leer er weer bij op de vrijdagochtend. Deze keer live vanaf de fysiotherapeut waarvandaan hij belt met naalden in zijn been... dat is weer eens wat anders dan een vaccin.

NIEUW
19:42
Geselecteerd Speelt nu af

Mattie & Marieke Jaaroverzicht 2020 (deel 2)

Vanuit een winter chalet blikken Marieke, Anne-Marie, Tom van de Intercom en Joe Stagiair van de Show terug op de leukste, mooiste en grappigste hoogtepunten van een jaar lang Mattie & Marieke. Mattie zat ten tijde van opname in zelfisolatie daarom is er voor hem een speciaal plekje gereserveerd buiten het chalet op een berg. Geniet hier van aflevering 2!

NIEUW
18:48
Geselecteerd Speelt nu af

Mattie & Marieke Jaaroverzicht 2020 (deel 1)

Vanuit een winter chalet blikken Marieke, Anne-Marie, Tom van de Intercom en Joe Stagiair van de Show terug op de leukste, mooiste en grappigste hoogtepunten van een jaar lang Mattie & Marieke. Mattie zat ten tijde van opname in zelfisolatie daarom is er voor hem een speciaal plekje gereserveerd buiten het chalet op een berg.

Domien

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Kai speelt vals bij eerste Q-escape room oefening...

Op maandag 14 december worden Mattie, Marieke, Domien en Kai opgesloten in de Q-escape room. Tijd voor een opwarmertje dacht Domien. Hij geeft Kai een ultrakort fragment van een liedje om te testen hoe makkelijk Kai de muzikale code weet te kraken. Hij raadt het meteen, maar speelt Kai wel eerlijk?

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Domien over de kerstboom van Anton: "Jij haat kerst!"

Middagshow nieuwslezer Anton is trots op zijn kersverse kerstboom waar hij al een week over aan het opscheppen is. Maar Domien heeft besloten dat Anton met deze boom meer een soort Grinch is.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Nieuwslezer Anton tuigt 24 december de kerstboom pas op

Domien haalt het liefst nu de kerstboom vast in huis, Anton haalt zijn boom met kerst pas van zolder.

NIEUW
11:28
Geselecteerd Speelt nu af

Domien belt met Anouk over The Voice of Holland

Anouk vertelt over het nieuwe seizoen The voice of Holland dat binnenkort start.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Jaap Reesema krijgt een verrassing van Domien

Jaap Reesema, ook wel Jake Reese, was vrijdag 13 november te gast tijdens de Top 40 bij Domien. De X Factor-winnaar werd hier door Mister Top 40 verrast: zijn nummer 'Nu Wij Niet Meer Praten' samen met de Vlaamse Pommelien Thijs is de hele komende week de Qmusic Alarmschijf!

NIEUW
17:44
Geselecteerd Speelt nu af

Heerlijke live-set Kris Kross Amsterdam bij Domien!

De mannen van Kris Kross Amsterdam bekend van hits als 'Loop Niet Weg' en 'Hij Is Van Mij' waren te gast bij Domien in de middagshow. Ze draaiden voor het eerst in 2 maanden weer samen en trakteerden iedereen op een set van 20 minuten. Luister en bekijk hier de volledige set!

Het Geluid

NIEUW
05:08
Geselecteerd Speelt nu af

Amanda ontvangt Geluid-cheque en Marc krijgt troostprijs

Amanda gaf gisteren het goede antwoord voor Het Geluid. Een uur eerder gaf Marc bijna het juiste antwoord. Terwijl Mattie & Marieke de cheque aan de winnares uitdelen, doen ze ook nog een beetje nazorg voor de pechvogel.

NIEUW
03:01
Geselecteerd Speelt nu af

Amanda raadt het derde Geluid 2020 en wint €35.800,-

Het derde Geluid is geraden! De 31-jarige Amanda uit Zoetermeer gaf op donderdag 22 oktober 2020 het juiste antwoord bij Q-dj Domien Verschuuren: ‘De stoffer op het blik klikken.’ Zij wint daarmee 35.800,- euro.

NIEUW
00:14
Geselecteerd Speelt nu af

Het derde Geluid van 2020 is geraden!

Het derde Geluid is geraden! De 31-jarige Amanda gaf op donderdag 22 oktober 2020 het juiste antwoord bij Q-dj Domien Verschuuren: 'De stoffer op het blik kikken.' Zij wint daarmee 35.800,- euro.

NIEUW
03:03
Geselecteerd Speelt nu af

De Jury helpt met eerste hint voor het derde Geluid 2020

Het derde Geluid van Qmusic is nog altijd niet geraden en heeft een waarde van 35.000 euro bereikt. Daarom heeft De Jury besloten om je een beetje te helpen via een eerste officiële hint. Die kwam in de vorm van een voorwerp...

NIEUW
00:24
Geselecteerd Speelt nu af

Wat is het derde Geluid van 2020?

Ook het tweede Geluid is geraden... maar we spelen verder met een nieuw Geluid! Weet jij al wat het is? Speel mee en meld je aan via de Qmusic app. Dit kan tijdens het Aanmeldmoment, elke dag rond 7 en 12 uur.

NIEUW
03:06
Geselecteerd Speelt nu af

Geluid-winnaar Gerald haalt €4800,- op bij Kai, Tom en Bram

De 43-jarige Gerald uit Genemuiden won vanmiddag bij Domien €4800 met het goede antwoord van het tweede Geluid van 2020: 'Een opzetstuk op een tondeuse zetten.’ Vanavond kwam hij bij Kai, Tom en Bram de cheque ophalen en dat ging zo!

Qmusic

NIEUW
05:40
Geselecteerd Speelt nu af

'Nu Wij Niet Meer Praten' nummer 1 in de Top 40

'Nu Wij Niet Meer Praten' van Jaap Reesema en Pommelien Thijs is de nieuwe nummer 1 in de Top 40!

NIEUW
06:41
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer neemt Mattie & Marieke niet op...

Fred heeft er deze vrijdagochtend ook weer zin in. Hij lijkt alleen minder zin te hebben om de telefoon op te nemen als Mattie & Marieke hem bellen. Voor het eerst in jaren kregen Mattie & Marieke zijn voicemail te horen... Hoe dat zit, legt Fredje gelukkig later -aan de telefoon- alsnog uit!

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Stephan eet graag zijn pizza's koud

Stephan eet zijn pizza graag koud en zijn collega's Kai en Tom vinden dat maar raar. Maar... ze veroordelen natuurlijk niet!

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

De tankbonnenbingomolen is kwijt

Paniek in de studio, want de tankbonnenbingomolen is kwijt. Het blijkt dat collega Karel de molen nog in huis heeft staan en hij is de beroerdste niet en draait daarom voor deze keer aan het molentje.

NIEUW
00:31
Geselecteerd Speelt nu af

Domien geeft shoutout aan alle ouders

De lockdown wordt verlengt en daarom geeft Domien een shoutout aan alle ouders.

NIEUW
03:08
Geselecteerd Speelt nu af

BENR zingt eigen versie van 'Afterglow' van Ed Sheeran

In de avondshow van Kai speelt BENR bekende Top 40-nummers, maar dan hun eigen, Nederlandse versie. Deze week 'Afterglow' van Ed Sheeran.

De Foute Quiz

NIEUW
11:25
Geselecteerd Speelt nu af

Guus Meeuwis vs. Paul Elstak

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Deze week nemen Guus Meeuwis en Paul Elstak -de koning van de Foute Party- het tegen elkaar op, in de strijd voor de titel 'De Foutste Mens.'

NIEUW
12:26
Geselecteerd Speelt nu af

Jody Bernal in Temptation Island?

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx iedere woensdag de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Deze week nemen Jody Bernal en de Brabantse feestact Zanger Kafke het tegen elkaar op in de strijd voor de titel 'De Foutste Mens.' Dit jaar vieren we het 15-jarig bestaan van het Foute Uur met de Foute 1500. Geef jouw favorieten door voor de Foute 1500 vanaf vrijdag 12 juni via qmusic.nl. Luister vanaf 19 juni de hele week naar de 1500 lekkerste foute hits op Qmusic.

NIEUW
13:23
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe fout is Ch!pz?

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx iedere woensdag de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Vorig jaar maakten zij hun comeback op de Foute Party en vandaag nemen ze het tegen elkaar op… Cilla en Kevin van Ch!pz.

NIEUW
16:16
Geselecteerd Speelt nu af

Aflevering 3: "Dit is toch om te gieren!"

In De Foute Quiz wordt je kennis over de muziek uit de Top 500 van het Foute Uur getest. Het duo met de meeste GOEDE antwoorden wordt gekroond tot het FOUTSTE duo. Het duo met de meeste FOUTEN wint een kostuum waar je liever niet in gezien wilt worden.

NIEUW
15:08
Geselecteerd Speelt nu af

Aflevering 2: "Speel je even op mijn fluit?"

In De Foute Quiz wordt je kennis over de muziek uit de Top 500 van het Foute Uur getest. Het duo met de meeste GOEDE antwoorden wordt gekroond tot het FOUTSTE duo. Het duo met de meeste FOUTEN wint een kostuum waar je liever niet in gezien wilt worden.

NIEUW
14:43
Geselecteerd Speelt nu af

Aflevering 1: "I'm too sexy for..."

In De Foute Quiz wordt je kennis over de muziek uit de Top 500 van het Foute Uur getest. Het duo met de meeste GOEDE antwoorden wordt gekroond tot het FOUTSTE duo. Het duo met de meeste FOUTEN wint een kostuum waar je liever niet in gezien wilt worden.

Stephan's Pianobar

NIEUW
03:08
Geselecteerd Speelt nu af

Kelsey Coockson in Stephan's Pianobar

Het is weer vrijdagavond, dus tijd voor een nieuwe Stephan’s Pianobar! Met deze week als gast Kelsey Coockson. De Amsterdamse singer-songwriter speelt samen met Stephan haar eigen track ‘Sabotage’ én een cover van Rita Ora’s ‘Your Song’.

NIEUW
03:20
Geselecteerd Speelt nu af

Rita Ora's 'Your Song' in Stephan's Pianobar

Het is weer vrijdagavond, dus tijd voor een nieuwe Stephan’s Pianobar! Met deze week als gast Kelsey Coockson. De Amsterdamse singer-songwriter speelt samen met Stephan haar eigen track ‘Sabotage’ én een cover van Rita Ora’s ‘Your Song’.

NIEUW
03:11
Geselecteerd Speelt nu af

JC Stewart heeft primeur in Stephan's Pianobar

Ook in 2021 ontvangt Q-dj Stephan weer bekende en onbekende artiesten in Stephan's Pianobar. Vanavond hoorde je JC Steward! De 23-jarige artiest ken je misschien nog wel van zijn grote hit 'I Need You To Hate Me'. Afgelopen zomer was hij ook al te gast bij Stephan en toen speelden ze deze grote hit​. Vandaag kwam zijn nieuwe track 'Break My Heart' uit en dat zorgt dus voor een primeur in de Pianobar. Je hoort de track voor het eerst live!

NIEUW
02:55
Geselecteerd Speelt nu af

Rolf Sanchez zingt 'Creo en Ti' in Stephan's Pianobar

Rolf Sanchez zingt ook een cover in Stephan's Pianobar en koos voor 'Creo en Ti'.

NIEUW
02:48
Geselecteerd Speelt nu af

Rolf Sanchez zingt 'Más Más Más' in Stephan's Pianobar

De zanger, die bekend werd door onder andere de track 'Pa Olvidarte', zingt in Stephan's Pianobar zijn hit 'Más, Más, Más​' en een cover: 'Creo en Ti'.

NIEUW
03:36
Geselecteerd Speelt nu af

Violet Skies in Stephan's Pianobar

Vrijdagavond dus tijd voor een nieuwe Stephan’s Pianobar! Met vanavond de 29-jarige Violet Skies. De Welshe singer-songwriter speelt samen met Stephan haar eigen tracks ‘Lonely’ en ‘This Could Be Love’ en een cover van ‘You Broke Me First’.

Quarantaine Quiz

NIEUW
12:26
Geselecteerd Speelt nu af

De foute reünie van K-otic!

Het is juni en dat betekent Foute Maand bij Qmusic! Ter ere van dit grote feest speelt Qmusic dj Kai Merckx iedere woensdag de Foute Quiz met de leukste artiesten uit het Foute Uur. Bart & Sita werden 20 jaar geleden bekend dankzij het programma Starmaker. K-otic de popgroep die daaruit voortkwam is niet weg te denken uit het Foute Uur. De twee zangers nemen het in de Foute Quiz tegen elkaar op in de strijd voor de titel 'De Foutste Mens.'

NIEUW
13:08
Geselecteerd Speelt nu af

Steve eerlijk over tour-ergernis Lucas

In Qmusic’s Quarantaine Quiz daagt Domien twee sterren uit om het vanuit huis tegen elkaar op te nemen. We testen hun kennis over elkaar, muziek en quarantaine! Dj-duo Lucas & Steve brengen donderdag 28 mei hun nieuwe track 'Letters' uit, maar eerst nemen ze het tegen elkaar op in de allerlaatste Quarantaine Quiz. In deze opname van de quiz gebeurt er van alles, vooral met Domien. Hij krijgt onverwacht bezoek thuis en hij lijkt emotioneel te worden bij het horen van Volumia!

NIEUW
14:00
Geselecteerd Speelt nu af

Hier ligt de Olympische medaille van Suzanne Schulting

In Qmusic’s Quarantaine Quiz daagt Domien twee sterren uit om het vanuit huis tegen elkaar op te nemen. We testen hun kennis over elkaar, muziek en quarantaine! Deze week nemen schaatsers Suzanne Schulting en Jorien ter Mors het tegen elkaar op. De Olympisch goud-winnaressen vertellen over hun favoriete drankjes, celebrity crushes en de gekke plekken waar ze hun medailles bewaren...

NIEUW
12:29
Geselecteerd Speelt nu af

"Een rij-instructeur zit toch niet aan je!?"

In Qmusic’s Quarantaine Quiz daagt Domien twee sterren uit om het vanuit huis tegen elkaar op te nemen. We testen hun kennis over elkaar, muziek en quarantaine! Presentator Tim den Besten en Q-dj Joost Swinkels zijn beste vrienden en dat merk je! In deze hilarische aflevering van de quiz nemen ze elkaar flink in de zeik.

NIEUW
13:28
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is het gekste dat een Nielson-fan ooit deed...

In Qmusic’s Quarantaine Quiz daagt Domien twee sterren uit om het vanuit huis tegen elkaar op te nemen. We testen hun kennis over elkaar, muziek en quarantaine! Vandaag nemen Nielson & Tabitha het tegen elkaar op en leren ze onder andere meer over elkaars slaapgewoontes.

NIEUW
10:58
Geselecteerd Speelt nu af

Oeps! Rolf Sanchez verklapt nieuwe samenwerking...

In Qmusic’s Quarantaine Quiz daagt Domien twee sterren uit om het vanuit huis tegen elkaar op te nemen. We testen hun kennis over elkaar, muziek en quarantaine! Dat doen we vandaag met Emma Heesters & Rolf Sanchez. Die dankzij de wedstrijdspanning per ongeluk verklappen dat er misschien wel weer nieuwe muziek aankomt van hen tweeën samen met Kris Kross!

Q-koningsdagfestival

NIEUW
30:35
Geselecteerd Speelt nu af

Lucas & Steve (DJ-Set)

Tijdens het Q-koningsdagfestival hoor je de hele dag livemuziek op Qmusic. Tijd om even lekker los te gaan in je woonkamer met deze halfuur durende mega vette DJ-set van Lucas & Steve!

NIEUW
02:14
Geselecteerd Speelt nu af

Dit zijn de optredens van de kinderen op de Q-vrijmarkt!

Bij Koningsdag hoort een vrijmarkt! Je hoorde vandaag tijdens de Q-vrijmarkt kindjes zingen, blokfluit spelen en zelfs een accordeon kwam voorbij. De Q-luisteraars doneerden massaal geld aan de kids.

NIEUW
03:26
Geselecteerd Speelt nu af

Maan - 'Ze Huilt Maar Ze Lacht'

Tijdens het Q-koningsdagfestival hoor je de hele dag livemuziek op Qmusic. Maan zong live het mooie 'Ze Huilt Maar Ze Lacht' voor ons.

NIEUW
03:30
Geselecteerd Speelt nu af

Maan & Kraantje Pappie - 'Rode Wijn'

Rode Wijn wordt mooier met de jaren, maar de single ' Rode Wijn' van Maan & Kraantje Pappie is op alle manieren mooi. Geniet hier van de live versie met Kraantje Pappie en Maan vanuit hun huiskamer.

NIEUW
03:17
Geselecteerd Speelt nu af

Rolf Sanchez - 'Como Tu'

Tijdens het Q-koningsdagfestival hoor je de hele dag livemuziek op Qmusic. Waan je heel even in Spaanse sferen, pak een glas Sangria erbij en geniet van Rolf Sanchez live vanuit zijn eigen tuin met zijn nieuwe single 'Como Tu.'

NIEUW
03:09
Geselecteerd Speelt nu af

Rolf Sanchez - 'Speeltuin'

Tijdens het Q-koningsdagfestival hoor je de hele dag livemuziek op Qmusic. Rolf Sanchez zong live vanuit zijn eigen tuin, 'Speeltuin' de klassieker van Marco Borsato.

Top 40 Awards

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Domien gaat het voor je regelen...

et is weer zover! Op woensdag 27 januari reikt Q-dj Domien weer de Top 40 Awards uit aan de meest succesvolle artiesten van het afgelopen jaar tijdens een liveshow vanuit Studio 21 in Hilversum.

NIEUW
04:24
Geselecteerd Speelt nu af

Rolf Sanchez op nummer 1 in de Top 40

Rolf Sanchez scoort zijn eerste nummer 1-hit met 'Más Más Más'

NIEUW
02:16
Geselecteerd Speelt nu af

Herbeleef de Top 40 Awards 2019 in 2 minuten

Wat een feest was het: de Qmusic Top 40 Awards 2019. Met optredens van o.a. Kensington en Suzan & Freek, en Davina Michelle en Armin van Buuren als grote prijswinnaars. Bekijk de aftermovie en herbeleef de Top 40 Awards in 2 minuten.

NIEUW
40:07
Geselecteerd Speelt nu af

Bekijk hier de Top 40 Awards 2019

Wat een feest! Vrijdag zijn bij Qmusic in Amsterdam de Top 40 Awards 2019 uitgereikt voor beste artiesten en nummers van het afgelopen jaar én decennium. Qmusic-dj Domien reikte awards uit in elf categorieën.

NIEUW
03:00
Geselecteerd Speelt nu af

Emma Heesters & Rolf Sanchez live op de Top 40 Awards

'Pa Olvidarte' is een grote hit in de Top 40. Bekijk hier het openingsoptreden van Emma & Rolf op de Top 40 Awards!

NIEUW
04:03
Geselecteerd Speelt nu af

Kensington - 'Uncharted' live op de Top 40 Awards

Kensington speelde 'Uncharted' live tijdens de Top 40 Awards. Met dit nummer wonnen zij ook de publieksprijs voor het beste nummer uit de Top 40 van 2019.

Generatie Goud

NIEUW
09:06
Geselecteerd Speelt nu af

'Je moet naakt in het pak'

In Generatie Goud duikt Q-dj Joost Swinkels een dag in het leven van een jonge topsporter die op jacht is naar Olympisch goud. In deze aflevering zie je hoe nieuwkomer Sam Ligtlee probeert op te klimmen in de wereld van het professionele baanwielrennen en hoe hij droomt van een plek op de Olympische Spelen.

NIEUW
07:01
Geselecteerd Speelt nu af

22 jaar en een droomcarrière

In Generatie Goud duikt Q-dj Joost Swinkels een dag in het leven van een jonge topsporter die op jacht is naar Olympisch goud. In deze vierde aflevering zie je het succesverhaal van volleybalster Juliët Lohuis, die nu al bij de top van Nederland hoort.

NIEUW
07:54
Geselecteerd Speelt nu af

Zo zwaar is rolstoelbasketbal

In Generatie Goud duikt Q-dj Joost Swinkels een dag in het leven van een jonge topsporter die op jacht is naar Olympisch goud. In de derde aflevering ondervindt Joost hoe zwaar rolstoelbasketbal is en maakt hij een Paralympische kwalificatiewedstrijd mee van rolstoelbasketbalster Bo Kramer.

NIEUW
06:48
Geselecteerd Speelt nu af

Racen tegen de beste BMX'er van Nederland

In Generatie Goud duikt Q-dj Joost Swinkels een dag in het leven van een jonge topsporter die op jacht is naar Olympisch goud. In de tweede aflevering probeert Joost een BMX-wedstrijd te racen tegen Niek Kimmann de nummer 1 BMX'er van Nederland. Ook neemt hij een kijkje bij Niek thuis.

NIEUW
06:29
Geselecteerd Speelt nu af

20 jaar en alles opgeven voor een Olympische droom

In Generatie Goud duikt Q-dj Joost Swinkels een dag in het leven van een jonge topsporter in jacht op Olympisch goud. In de eerste aflevering sprint Joost mee met de 20-jarige sprinter Lieke Klaver. Lieke is hard op weg om tot de nieuwe generatie Nederlandse topatleten te behoren.

Q-escape room

NIEUW
07:00