of

GENERATIE GOUD

9:06

'JE MOET NAAKT IN HET PAK'

IN GENERATIE GOUD DUIKT Q-DJ JOOST SWINKELS EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN JONGE TOPSPORTER DIE OP JACHT IS NAAR OLYMPISCH GOUD. IN DEZE AFLEVERING ZIE JE HOE NIEUWKOMER SAM LIGTLEE PROBEERT OP TE KLIMMEN IN DE WERELD VAN HET PROFESSIONELE BAANWIELRENNEN EN HOE HIJ DROOMT VAN EEN PLEK OP DE OLYMPISCHE SPELEN.

7:01

22 JAAR EN EEN DROOMCARRIÈRE

IN GENERATIE GOUD DUIKT Q-DJ JOOST SWINKELS EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN JONGE TOPSPORTER DIE OP JACHT IS NAAR OLYMPISCH GOUD. IN DEZE VIERDE AFLEVERING ZIE JE HET SUCCESVERHAAL VAN VOLLEYBALSTER JULIËT LOHUIS, DIE NU AL BIJ DE TOP VAN NEDERLAND HOORT.

7:54

ZO ZWAAR IS ROLSTOELBASKETBAL

IN GENERATIE GOUD DUIKT Q-DJ JOOST SWINKELS EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN JONGE TOPSPORTER DIE OP JACHT IS NAAR OLYMPISCH GOUD. IN DE DERDE AFLEVERING ONDERVINDT JOOST HOE ZWAAR ROLSTOELBASKETBAL IS EN MAAKT HIJ EEN PARALYMPISCHE KWALIFICATIEWEDSTRIJD MEE VAN ROLSTOELBASKETBALSTER BO KRAMER.

6:48

RACEN TEGEN DE BESTE BMX'ER VAN NEDERLAND

IN GENERATIE GOUD DUIKT Q-DJ JOOST SWINKELS EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN JONGE TOPSPORTER DIE OP JACHT IS NAAR OLYMPISCH GOUD. IN DE TWEEDE AFLEVERING PROBEERT JOOST EEN BMX-WEDSTRIJD TE RACEN TEGEN NIEK KIMMANN DE NUMMER 1 BMX'ER VAN NEDERLAND. OOK NEEMT HIJ EEN KIJKJE BIJ NIEK THUIS.

6:29

20 JAAR EN ALLES OPGEVEN VOOR EEN OLYMPISCHE DROOM

IN GENERATIE GOUD DUIKT Q-DJ JOOST SWINKELS EEN DAG IN HET LEVEN VAN EEN JONGE TOPSPORTER IN JACHT OP OLYMPISCH GOUD. IN DE EERSTE AFLEVERING SPRINT JOOST MEE MET DE 20-JARIGE SPRINTER LIEKE KLAVER. LIEKE IS HARD OP WEG OM TOT DE NIEUWE GENERATIE NEDERLANDSE TOPATLETEN TE BEHOREN.