of

PEKING 2022

2:38

GOUDEN MEDAILLEWINNAAR THOMAS KROL GEEN TIJD OM TE GENIETEN

VRIJDAG WON HIJ GOUD OP DE 1000 METER EN VANDAAG OP MAANDAGMIDDAG ZIT THOMAS KROL ALWEER BIJ DOMIEN VOOR DE QMUSIC MICROFOON. BIJ DOMIEN VERTELT THOMAS NET NA ZIJN HULDIGING IN NEDERLAND HIJ HOE HIJ DE SFEER IN PEKING HEEFT ERVAREN EN HOE HET WAS OM GOUD OP DE 1000- EN ZILVER OP DE 1500 METER TE WINNEN ZONDER AANWEZIGHEID VAN HET NEDERLANDSE PUBLIEK. BEKIJK HIER HET HELE GESPREK.

4:22

DE GOUDEN VROUWEN-SHORTTRACKPLOEG GIECHELEND IN MIDDAGSHOW

SUZANNE SCHULTING, SELMA POUTSMA, XANDRA VELZEBOER EN YARA VAN KERKHOF WONNEN GOUD OP DE SHORTTRACK 500 METER RELAY. DOMIEN SPREEKT DE HELE PLOEG -INCLUSIEF RIANNE DE VRIES- LIVE IN DE MIDDAGSHOW. ALS DOMIEN EEN BEETJE DOORVRAAGT OVER EEN EVENTUEEL FEESTJE IN PEKING, BEGINNEN DE DAMES WAT GEHEIMZINNIG TE GIECHELEN. HOE DAT ZIT, ZIE JE IN DEZE VIDEO.

3:09

SKELETONSTER KIMBERLEY BOS APPT MET NICOLIEN SAUERBREIJ

VANDAAG WORDEN ONZE OLYMPISCHE SPORTERS GEHULDIGD IN HET HILTON-HOTEL BIJ SCHIPHOL EN DOMIEN IS ER BIJ. IN DE MIDDAGSHOW SPREEKT HIJ, KIMBERLEY BOS DE ALLEREERSTE MEDAILLEWINNAAR OP HET ONDERDEEL SKELETON. ZE VERTELT DAT ZE EEN CONNECTIE VOELT MET NICOLIEN SAUERBREIJ DIE ALS ALLEREERSTE OP EEN ANDER ONDERDEEL DAN SCHAATSEN EEN MEDAILLE WON VOOR NEDERLAND. NICOLIEN VOELDE DIT OOK EN APPTE DAAROM DE BRONZEN MEDAILLE WINNARES. VOETSPOREN TREDEN NICOLIEN HET KAN WEL, REST JAAR, KAMPIOENSCHAPPEN, EK EN WK WON ZE AL, WIST DOMIEN NIET, JE MAG JE EIGEN ACHTBAAN BESTUREN DAAROM IS HET TOP, BRONS OP SPELEN

2:45

OLYMPISCH MEDAILLEWINNAAR PATRICK ROEST GEHULDIGD BIJ DOMIEN

VANDAAG IS DE DAG VAN DE GROTE HULDIGING VAN DE OLYMPISCHE MEDAILLE WINNAARS IN HET HILTON-HOTEL BIJ SCHIPHOL. DOMIEN IS ER LIVE VANAF DE ORANJE LOPER BIJ MET DE QMUSIC MIDDAGSHOW. DE MEDAILLES RINKELEN HEM OM DE OREN. NEDERLANDSE SCHAATSER PATRICK ROEST PAKTE ZILVER OP DE 5000 METER ÉN OP DE 10000 METER. DOMIEN VRAAGT PATRICK TE KIEZEN UIT DE TWEE MEDAILLES. WELKE KIEST PATRICK, JE ZIET HET IN DEZE VIDEO.

5:36

SUZANNE SCHULTING VERHEUGT ZICH HET MEESTE OP EEN KNIPBEURT!

SCHAATSER SUZANNE SCHULTING MAAKT SAMEN MET MATTIE & MARIEKE IN DE OCHTENDSHOW DE BALANS OP VAN DE EMOTIONELE OLYMPISCHE DAG GISTER IN PEKING. MET EEN BRONZEN MEDAILLE OP DE 1500 METER SLUIT SUZANNE HAAR OLYMPISCHE AVONTUUR VAN 2022 GISTER AF. ZOALS HEEL NEDERLAND HEEFT GEZIEN, GING DIT VOOR DE CAMERA GEPAARD MET TRANEN. SUZANNE VERTELT DAT ZE NA IEDERE WEDSTRIJD HUILT MAAR ZE BLIJKT OOK HEEL GOED TE KUNNEN ONTLADEN MET EEN FEESTJE... ZE SLIEP VANNACHT MAAR DRIE KWARTIER EN GING PAS OM 6.45 IN DE OCHTEND NAAR BED. ALS ZE IN NEDERLAND IS, GAAT HET FEEST NOG EVEN DOOR BIJ NIEMAND MINDER DAN DE KAPPER! BEKIJK HIER HET HELE GESPREK MET DE VROLIJKE SUZANNE IN OCHTENDSHOW.

4:07

SHORTTRACKSTER VELZEBOER BLIJ MET EERSTE OLYMPISCHE SPELEN

DOMIEN SPREEKT DE PAS 20-JARIGE XANDRA VELZEBOER IN DE MIDDAGSHOW. VANDAAG KWAM DE SHORTTRACKER IN ACTIE OP DE 1500 METER. NA EEN GOUDEN MEDAILLE VOOR HAAR EN HAAR AFLOSSINGSPLOEG OP DE 3000 METER, BEHAALDE ZE VANDAAG INDIVIDUEEL EEN VIJFDE PLAATS. HET JONGE TALENT BLIKT VANUIT SAMEN MET DOMIEN TEVREDEN TERUG OP HAAR PRESTATIES DEZE SPELEN. BEKIJK HIER HET HELE INTERVIEW.

4:48

FEESTENDE FYSIO ONDERBREEKT DOMIEN EN SNOWBOARDER NIEK

NEDERLANDSE SNOWBOARDER NIEK VAN DER VELDEN EINDIGT VERRASSEND OP EEN ZESDE PLEK IN PEKING OP HET ONDERDEEL BIG AIR. NIEK IS DOOR HET DOLLE HEEN MET ZIJN DEBUUT. DOMIEN SPREEKT HEM IN DE MIDDAGSHOW MAAR WORDT ONDERBROKEN DOOR EEN FEESTENDE FYSIOTHERAPEUT. BEKIJK HIER HET HELE GESPREK.

4:01

MEDAILLEWINNAAR KIMBERLEY BOS DENKT THUIS PAS NA OVER FEEST

DOMIEN SPREEKT DE BRONZEN MEDAILLEWINNARES KIMBERLEY BOS. ZE IS DE EERSTE NEDERLANDER DIE OOIT EEN MEDAILLE HAALT OP HET ONDERDEEL SKELETON. THUIS GAAT ZE EEN KEER NADENKEN OVER EEN FEESTJE VERTELT ZE DOMIEN IN DE MIDDAGSHOW. HET MOET EERST ALLEMAAL NOG EVEN BEZINKEN.

5:02

FRED VAN LEER KRIJGT NOOIT EEN VALENTIJNSKAART

OP MAANDAG WORDT ER GEEN POST BEZORGD IN NEDERLAND. MAAR MAANDAG IS HET VALENTIJNSDAG... DAT BETEKENT GEEN KAARTJE VOOR FRED VAN LEER. DE VRIEND VAN DE VRIJDAGOCHTEND BEKENT DAT HIJ DESONDANKS SOWIESO NOG NOOIT EEN KAARTJE HEEFT ONTVANGEN OP VALENTIJNSDAG VAN EEN AANBIDDER. DAT HET MAANDAG DANKZIJ HET NEDERLANDSE POSTSTYSTEEM NIET ANDERS GAAT ZIJN, VALT FRED WAT RAUW OP ZIJN ROTTERDAMSE DAK.

3:35

IRENE SCHOUTEN: 'TRAINER STOND ER EIGENLIJK VOOR JAN LUL'

IRENE SCHOUTEN HEEFT VANDAAG TIJDENS DE WINTERSPELEN IN PEKING HAAR TWEEDE GOUDEN MEDAILLE GEPAKT. DOMIEN SPRAK DE 29-JARIGE SCHAATSTER OVER DE RACE, WAAR ZE EEN OLYMPISCHE RECORD NEERZETTE.

2:51

SNOWBOARDER GLENN DE BLOIS: 'IEDEREEN MOET EFFE RUSTIG DOEN'

HET KAN VRIEZEN HET KAN DOOIEN VOOR NEDERLANDSE SNOWBOARDER GLENN DE BLOIS. DONDERDAG MAAKT DE 26-JARIGE ZIJN SNOWBOARDCROSS-DEBUUT OP DE OLYMPISCHE SPELEN. GELUKKIG IS GLENN NIET SNEL ONDER DE INDRUK, WANT MET 90 KILOMETER PER UUR EEN HELLING AFDALEN OP EEN SNOWBOARD, IS ALLEEN WEGGELEGD VOOR ECHTE ADRENALINE JUNKIES. DOMIEN SPRAK DE KOELE KIKKER IN DE MIDDAGSHOW EN HOOPT OP EEN MEDAILLE VOOR GLENN. GLENN IS ZELF TEVREDEN MET EEN TOP-8 PLEK. VOLGENS DE SNOWBOARDER IS HET MAAR EEN WEDSTRIJD EN MOET IEDEREEN ZICH NIET ZO DRUK MAKEN. BEKIJK HIER HET GESPREK MET DE IJSKOUDE GLENN...

4:44

IREEN COACHTE KJELD: "ARMEN OP JE RUG, DAN BEN JE DE BESTE!"

KJELD NUIS WINT OLYMPISCH GOUD VOOR NEDERLAND OP DE 1500 METER IN PEKING. DOMIEN SPREEKT KJELD IN DE MIDDAGSHOW OVER ZIJN OVERWINNING. KJELD IS ZIJN KAMERGENOTE IREEN WÜST DANKBAAR VOOR ALLE WIJZE RAAD DIE HIJ VAN HAAR KRIJGT IN PEKING EN ZEGT DAT HIJ DE GOUDEN PLAK MEDE DANKZIJ HAAR BEHAALDE.

MEER VIDEO'S