of

QUARANTAINE QUIZ

13:08

STEVE EERLIJK OVER TOUR-ERGERNIS LUCAS

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! DJ-DUO LUCAS & STEVE BRENGEN DONDERDAG 28 MEI HUN NIEUWE TRACK 'LETTERS' UIT, MAAR EERST NEMEN ZE HET TEGEN ELKAAR OP IN DE ALLERLAATSTE QUARANTAINE QUIZ. IN DEZE OPNAME VAN DE QUIZ GEBEURT ER VAN ALLES, VOORAL MET DOMIEN. HIJ KRIJGT ONVERWACHT BEZOEK THUIS EN HIJ LIJKT EMOTIONEEL TE WORDEN BIJ HET HOREN VAN VOLUMIA!

14:00

HIER LIGT DE OLYMPISCHE MEDAILLE VAN SUZANNE SCHULTING

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! DEZE WEEK NEMEN SCHAATSERS SUZANNE SCHULTING EN JORIEN TER MORS HET TEGEN ELKAAR OP. DE OLYMPISCH GOUD-WINNARESSEN VERTELLEN OVER HUN FAVORIETE DRANKJES, CELEBRITY CRUSHES EN DE GEKKE PLEKKEN WAAR ZE HUN MEDAILLES BEWAREN...

12:29

"EEN RIJ-INSTRUCTEUR ZIT TOCH NIET AAN JE!?"

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! PRESENTATOR TIM DEN BESTEN EN Q-DJ JOOST SWINKELS ZIJN BESTE VRIENDEN EN DAT MERK JE! IN DEZE HILARISCHE AFLEVERING VAN DE QUIZ NEMEN ZE ELKAAR FLINK IN DE ZEIK.

13:28

DIT IS HET GEKSTE DAT EEN NIELSON-FAN OOIT DEED...

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! VANDAAG NEMEN NIELSON & TABITHA HET TEGEN ELKAAR OP EN LEREN ZE ONDER ANDERE MEER OVER ELKAARS SLAAPGEWOONTES.

10:58

OEPS! ROLF SANCHEZ VERKLAPT NIEUWE SAMENWERKING...

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! DAT DOEN WE VANDAAG MET EMMA HEESTERS & ROLF SANCHEZ. DIE DANKZIJ DE WEDSTRIJDSPANNING PER ONGELUK VERKLAPPEN DAT ER MISSCHIEN WEL WEER NIEUWE MUZIEK AANKOMT VAN HEN TWEEËN SAMEN MET KRIS KROSS!

15:13

MATTIE VS. MARIEKE

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! NORMAAL ZIE JE MATTIE & MARIEKE IN DE STUDIO, MAAR NU NEMEN ZE HET VANUIT HUIS IN AMSTERDAM EN ROTTERDAM TEGEN ELKAAR OP! MAAR HET ZIJN NIET DE Q-DJ'S DIE DE SHOW STELEN, DAT DOET NAMELIJK KIKI, DE POES VAN MARIEKE... QMUSIC'S QUARANTAINE QUIZ VERSCHIJNT IEDERE ZONDAG EN WOENSDAG OM 16.00. DOMIEN HOOR JE VAN MAANDAG TOT EN MET DONDERDAG VAN 16.00 TOT 19.00 UUR MET DE Q-MIDDAGSHOW EN OP VRIJDAG VAN 14.00 TOT 18.00 UUR MET DE TOP 40.

13:06

GERALDINE KEMPER: "IK HEB HUIDHONGER!"

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! MET VANDAAG DE REÜNIE VAN GERALDINE KEMPER & JAN VERSTEEGH. GERALDINE IS OPENHARTIG OVER HAAR BEHOEFTE OM TE KNUFFELEN EN JAN LEGT UIT HOE JE IN TIJDEN VAN CORONA VEEL MAKKELIJKER EEN SMOES BEDENKT OM EEN PILSJE TE PAKKEN...

13:53

FRED VAN LEER, BAS SMIT & ORGEL JOKE!

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN QUARANTAINE! VANDAAG NIEMAND MINDER DAN DE TWEE BESTE VRIENDEN FRED VAN LEER & BAS SMIT! HET IS ONMOGELIJK OM NIET TE LACHEN OM DIT DUO. MAAR DAT IS NOG NIET ALLES, WANT ER IS OOK EEN GASTROL WEGGELEGD VOOR WERELDSTER ORGEL JOKE!

12:52

MAAN: "IK GA MIJN HELE LICHAAM INSMEREN MET HANDGEL..."

IN QMUSIC’S QUARANTAINE QUIZ DAAGT DOMIEN TWEE STERREN UIT OM HET VANUIT HUIS TEGEN ELKAAR OP TE NEMEN. WE TESTEN HUN KENNIS OVER ELKAAR, MUZIEK EN NATUURLIJK OVER QUARANTAINE! WE TRAPPEN AF MET MAAN EN KRAANTJE PAPPIE. DE TWEE ARTIESTEN BRACHTEN ONLANGS SAMEN DE SINGLE ‘RODE WIJN’ UIT EN SPELEN NU TEGEN ELKAAR.