of

SOUNDS LIKE YOU

In Sounds Like You testen Q-dj's Mattie, Marieke, Domien en Kai hun muzikale mensenkennis. Welke muziek luisteren de dj's graag met hun schatje en weten ze al wat hun uitvaartnummer wordt?

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

22:32

DE MOOD KILLERS VAN MATTIE, MARIEKE EN KAI

IN HET TWEEDE SEIZOEN VAN SOUNDS LIKE YOU, NEMEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HET WEER TEGEN ELKAAR OP IN DE ULTIEME MUZIKALE MENSENKENNIS-QUIZ. IN DEZE BESLISSENDE AFLEVERING IS DOMIEN DE UITDAGER EN KAN HIJ KAI VAN DE TROON STOTEN ALS WINNAAR VAN SEIZOEN 2. MAAR WEET HIJ IN TE SCHATTEN WAT MATTIE WEGJAAGT VAN DE DANSVLOER, WAAR KAI HET LIEFSTE LUCHTGITAAR OP SPEELT EN WAT HET LIEVELINGSLIEDJE IS VAN DE VADER VAN MARIEKE?

20:25

DE DATE NIGHTS VAN MARIEKE, DOMIEN EN KAI

IN HET TWEEDE SEIZOEN VAN SOUNDS LIKE YOU, NEMEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HET WEER TEGEN ELKAAR OP IN DE ULTIEME MUZIKALE MENSENKENNIS-QUIZ. IN DEZE AFLEVERING KOM JE ER ONDER ANDERE ACHTER HOE MARIEKE, DOMIEN EN KAI HET LIEFST EEN ROMANTISCHE DATE NIGHT DOORBRENGEN EN WELKE MUZIEK DAARBIJ HOORT.

23:19

DE EXEN VAN MATTIE, MARIEKE EN DOMIEN

IN HET NIEUWE EN TWEEDE SEIZOEN VAN SOUNDS LIKE YOU, NEMEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HET WEER TEGEN ELKAAR OP IN DE ULTIEME MUZIKALE MENSENKENNIS-QUIZ. IN DEZE AFLEVERING KOMT KAI MEER TE WETEN OVER DE EERSTE LIEFDES VAN MATTIE, MARIEKE EN DOMIEN EN MAAKT HIJ KANS MARIEKE VAN DE NUMMER-1 POSITIE TE STOTEN.

23:20

DE TRANENTREKKERS VAN MATTIE, DOMIEN EN KAI

IN HET NIEUWE EN TWEEDE SEIZOEN VAN SOUNDS LIKE YOU, TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI WEDEROM HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. IN DEZE AFLEVERING KOMT MARIEKE ERACHTER BIJ WELKE MUZIEK DOMIEN DE TRANEN DE VRIJE LOOP LAAT WAAROM MATTIE VINDT DAT HIJ EEN KARAOKE-TALENT IS EN WAAROM KAI -ONDANKS DAT HIJ EEN ZEEUW IS- TOCH GEEN FAN WAS VAN BLØF.

15:48

DE TROUWPLANNEN VAN MATTIE, MARIEKE EN DOMIEN...

IN SOUNDS LIKE YOU, TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. IN SOUNDS LIKE YOU, TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. KAI HEEFT IN DEZE ALLESBESLISSENDE LAATSTE AFLEVERING DE KANS OM MATTIE VAN ZIJN EERSTE PLEK IN HET KLASSEMENT TE STOTEN. DAT BLIJFT SPANNEND TOT DE ALLERLAATSTE RONDE...

15:04

MUZIEK VOOR TUSSEN DE LAKENS

IN SOUNDS LIKE YOU, TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. IN DEZE AFLEVERING KRIJGT MARIEKE EEN PAAR KEER FLINK RODE OORTJES ALS ZE MEER TE WETEN KOMT OVER DE FAVORIETE SEKSMUZIEK VAN MATTIE, DOMIEN EN KAI.

15:39

HET GEBROKEN HART VAN MARIEKE, DOMIEN EN KAI

IN SOUNDS LIKE YOU, TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. IN DEZE AFLEVERING KOM JE ERACHTER MET WELKE MUZIEK DOMIEN ZIJN GEBROKEN HART HEELT, HOE MARIEKE GAAT FEESTEN ALS HET WEER MAG EN OF KAI EEN BEETJE SOEPEL IS IN DE HEUPEN...

14:01

HUH? GEEN MUZIEK OP JE UITVAART!?

IN SOUNDS LIKE YOU, TESTEN Q-DJ'S MATTIE, MARIEKE, DOMIEN EN KAI HUN MUZIKALE MENSENKENNIS. WELKE MUZIEK LUISTEREN DE DJ'S GRAAG MET HUN SCHATJE EN WETEN ZE AL WAT HUN UITVAARTNUMMER WORDT?

GERELATEERDE SERIES