of
Img 6664

Volg Joëlle op haar muzikale wereldreis

Van zaterdag 11 mei t/m 3 juni is Joëlle op Q-world tour 2019 en vliegt ze de hele wereld over om de tofste concerten bij te wonen. Je kunt haar muzikale wereldreis hier op de voet volgen!

Pizza and gelato cooking class in Pisa

Van Bordeaux door naar Pisa. En als je dan in het land van de pizza's en schepijs bent, kun je net zo goed meteen een kookles volgen! Joëlle en haar zus zijn nu een diploma rijker door deze fantastische kookles met een waanzinnig uitzicht.

Ariana in New Orleans

Op 25 mei was het tijd voor het concert van Ariana Grande in New Orleans! Helemaal bedazzled genoot Joëlle samen met haar zus en twee andere meiden volop genoten van de show. 

Lucha Libre ontgroening tijdens laatste dag in Mexico City

Mocht je de term niet kennen dan helpen we je snel uit te brand. 'Lucha Libre' is een vorm van professioneel worstelen in combinatie met kleurrijke maskers en snelle opeenvolgingen van manoeuvres. 

Voorafgaand hebben de dames nog even de stad ontdekt.

Bijna vooraan bij de Swedish House Mafia

Op 18 mei was Joëlle met haar zus een van de gelukkigen die aanwezig waren bij de show van de Swedish House Mafia in Mexico City. De twee wisten goede plekken te bemachtigen!

Op weg naar Mexico City

Joëlle en haar zus zijn ingecheckt en ready to board!

Ready for take-off!

Op zaterdag scheen het zonnetje en was de lucht blauw: perfect weer om te vliegen. Joëlle is on her way to Toronto, Canada!