Qmusic voert bovengenoemde wedstrijd van maandag 7 t/m vrijdag 11 maart 2016 op Qmusic. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.

1. Organisatie
De wedstrijd 'Ga mee met the Backstreet Boys Cruise' wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic. Deze wedstrijd wordt georganiseerd ter promotie van The Backstreet Boys Cruise van RoseTours. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende het spel te vinden op de website van Qmusic.

Qmusic respecteert de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.


2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:
- bij de start van de actie minstens 18 jaar is;

- een medereiziger heeft van minstens 18 jaar;
- woonachtig is in Nederland;
- in de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic;
- fysiek in orde is;
- beschikbaar is van dinsdag 10 t/m zaterdag 14 mei 2016;
- een geldig ID-kaart of paspoort heeft.

De wedstrijd staat niet open voor:
- personeelsleden en medewerkers van Qmusic en RoseTours.;
- hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
- elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.

3. Verloop van het spel
Van maandag 7 maart t/m donderdag kunnen luisteraars van Qmusic via een voice bericht op de Q-app hun mooiste herinnering van The Backstreet Boys insturen. Elke dag, van dinsdag t/m donderdag bellen Mattie & Wietze één luisteraar terug die zijn/haar mooiste herinnering van The Backstreet Boys delen op de radio. Daarmee kwalificeert hij/zij zich voor de finale op vrijdag 11 maart.
Op vrijdag wordt een fysiek finalespel gespeeld met de drie finalisten. Uiteindelijk komt er uit het finalespel één winnaar die samen met een vriend of vriendin naar Barcelona gaat om daar op te stappen op The Backstreet Boys Cruise!

Qmusic behoudt zich het recht voor de deelname om haar moverende redenen niet uit te zenden.
Indien telefoonverbindingen wegvallen, enzovoort, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic bepaalt het spel en het verloop op basis van objectieve gegevens die gegenereerd worden door de gebruikte software.
Over de beslissing, die valt tijdens het spel, kan niet worden gecorrespondeerd. De beslissing die door de dj tijdens het spel genomen wordt, is definitief.

4. Aanmelden
Aanmelden voor de actie kan gratis met een voice bericht via de Q-app. De personen met de mooiste herinnering van The Backstreet Boys worden door Mattie & Wietze teruggebeld en maken kans op The Backstreet Boys Cruise.


5. Kosten voor deelname

De kosten voor deelname is gratis.


6. De prijs

Van maandag t/m donderdag bellen Mattie & Wietze elke dag één iemand terug die zijn mooiste herinnering van The Backstreet Boys mag delen. Hij/zij kwalificeert zich hiermee voor de finale op vrijdag 11 maart 2016. De persoon die de finale wint, wint voor 2 personen de volgende prijs:

- Een retourvlucht voor 2 personen Amsterdam – Barcelona (economy class, max. 20 kilo bagage per persoon);
- 4 nachten accommodatie aan boord van het schip;
- 2 vrije dagen in de Europese havens – Cannes ( Frankrijk) en Livorno (Italië) (evenementen aan boord vinden 's avonds plaats);
- Maaltijden en snacks;
- Koffie, thee, ijsthee en limonade;
- Een fotosessie (in groepjes van 4 a 5 personen per foto);
- 75 euro zakgeld voor 2x een taxirit vliegveld Barcelona – haven Barcelona (wordt overgemaakt naar je rekening);
- Gebruik van schip faciliteiten (3 Zwembaden, Whirlpool, Fitness, Casino, Bioscoop, Duty-Free Shopping, Midgetgolf, Basketbalveld, Muurklimwand, Pooltafels, Hardloopbaan en Royal Carribbean Voorzieningen en Evenementen);
- Een One-Hour Cocktail Party;

* Alle overige kosten zijn voor rekening van de winnaar en zijn/haar medereiziger;

* De prijs is niet in te wisselen tegen contanten;
* De winnaar en medereiziger dienen zelf een reisverzekering af te sluiten;

* De datum staat vast en is niet aan te passen naar een andere datum;

Reisschema:
10 mei 2016 - 06:00 uur Vertrek uit Amsterdam (vliegveld)
- 08:10 uur Aankomst Barcelona (vliegveld)
- 12:00 uur (start boarding) Haven Barcelona, vertrek 17:00 uur
11 mei 2016 - 09:00 uur aankomst Cannes, vertrek 18:00 uur
12 mei 2016 - 07:00 uur aankomst Florence/Pisa (Livorno), vertrek 19:00 uur
13 mei 2016 - Dag op zee
14 mei 2016 - 07:00 uur aankomst Haven Barcelona
- 15:20 uur Vertrek uit Barcelona (vliegveld)
- 17:45 uur Aankomst Amsterdam (vliegveld)

7. Bijkomende voorwaarden prijs
De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

- Qmusic heeft de bevoegdheid, indien de prijswinnaars niet voldoen aan één of meerdere in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.
- De prijs kan door onvoorziene omstandigheden worden geannuleerd. In overleg met alle betrokken partijen wordt er gekeken naar een vervangende prijs.
- Elke kandidaat gaat akkoord met het uitzenden van het spelmoment op een later tijdstip.
- De gegevens van de winnaar wordt door Qmusic naar RoseTours gestuurd. Door deelname aan deze actie gaat de deelnemer hiermee akkoord.

8. Overige bepalingen
1) Uitsluiting van deelname: Iedereen die kandidaat is geweest, ongeacht of je gewonnen hebt of niet. Echter, winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor een periode van ten minste 3 maanden. Je kan dus maar één keer meespelen.


2) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan (foto)sessies voor publicatie of commerciële doeleinden. Dit leidt niet tot een (extra) prijs of vergoeding.

3) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten en teneinde te voldoen aan de eis dat wordt bekend gemaakt welke prijzen er gewonnen zijn. Tot individuen te herleiden gegevens worden bij deze bekendmaking geanonimiseerd. Deze gegevens – op die van de winnaar na - worden niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd.

4) Gewonnen prijzen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

5) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

6) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 448 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

7) Qmusic en RoseTours zijn niet aansprakelijk voor (één van de onderdelen van) de prijs, of eventuele hieruit voortvloeiende schade.

8) Door deelname aan deze actie aanvaardt de deelnemer dit wedstrijdreglement.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. U ontvangt een schriftelijke reactie met eventueel een voorstel om de klacht op te lossen. Klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.
T.a.v. Programma afdeling
DE KAUWGOMBALLENFABRIEK
PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D
1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl
KvK 32039594
BTW NL 0079.09.305.B.01