Qmusic voert bovengenoemde wedstrijd van maandag 18 t/m vrijdag 21 juli 2016 op Qmusic. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.


1. Organisatie

De wedstrijd 'Ga naar Ibiza met Mike & Dave Need Wedding Dates' wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic. Deze wedstrijd wordt georganiseerd ter promotie van de nieuwe bioscoopfilm Mike & Dave Need Wedding Dates van Warner Bros.. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende het spel te vinden op de website van Qmusic.
Qmusic respecteert de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.


2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:
- bij de start van de actie minstens 18 jaar is;
- een medereiziger meeneemt die ook minstens 18 jaar oud is;
- woonachtig is in Nederland;
- beschikbaar te zijn van donderdag 15 september t/m zondag 18 september 2017;
- in de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic;
- een geldig ID-kaart of paspoort heeft.

De wedstrijd staat niet open voor:
- personeelsleden en medewerkers van Qmusic en Warner Bros.;
- hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
- elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.


3. Verloop van het spel

Vanaf vrijdagavond 15 juli kunnen luisteraars via Qmusic.nl zich aanmelden voor deze actie, door alle gevraagde velden in te vullen en in te sturen. Van maandag 18 t/m donderdag 21 juli belt Menno elke dag tussen 19-21u een luisteraar terug die zijn of haar verschrikkelijke of juist heel bijzondere date via Qmusic.nl heeft ingestuurd. De luisteraar die zijn/haar verhaalt deelt op Qmusic wint 2 bioscoopkaartjes voor de nieuwe film 'Mike & Dave Need Wedding Dates' en hij/zij kwalificeert zich voor de hoofdprijs. Op vrijdag 22 juli vraagt Menno aan de luisteraars van Qmusic, wie het leukste verhaal had en de hoofdprijs moet winnen. Die persoon wint de uiteindelijke hoofdprijs: een trip voor 2 personen naar Ibiza.

Indien telefoonverbindingen wegvallen, enzovoort, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic bepaalt het spel en het verloop op basis van objectieve gegevens die gegenereerd worden door de gebruikte software.
Over de beslissing, die valt tijdens het spel, kan niet worden gecorrespondeerd. De beslissing die door de dj tijdens het spel genomen wordt, is definitief.

4. Aanmelden
Aanmelden voor de actie kan via de actiepagina van Qmusic door de gevraagde gegevens in te vullen en te versturen. De personen met de meest verschrikkelijke of bijzondere date-verhalen worden door Menno Barreveld teruggebeld en maken kans op een trip naar Ibiza.


5. Kosten voor deelname

De kosten voor deelname is gratis.


6. De prijs

Van maandag t/m woensdag belt Menno elke dag één persoon terug die zijn/haar verschrikkelijke of bijzondere date mag delen op de radio. Die persoon wint sowieso 2 kaarten voor de nieuwe bioscoopfilm 'Mike & Dave Need Wedding Dates' en kwalificeren zich voor de hoofdprijs.

De hoofdprijs is een trip voor 2 personen naar het Spaanse party eiland Ibiza.
De trip bestaat uit:
- Een retourvlucht voor 2 personen Amsterdam – Ibiza (economy class);
- Vaste reisdata van donderdag 15 september t/m zondag 18 september 2017;
- 3 nachten in het Rocks hotel op Ibiza (op basis van een gedeelde kamer);
- Ontbijt in het hotel;

- Toegang tot de Colada Club Pool Party;
- Toegang tot W.A.R! met Closing Party;
- Retour transfer hotel/vliegveld;
- Reisverzekering;

* Alle andere kosten zijn voor rekening van de winnaar en zijn/haar medereiziger;
* Het hotel zal om een credit card pre-autorisatie of een borg in contanten vragen;

* De prijs is niet in te wisselen tegen contanten;

* De reis dient gemaakt te worden op bovenstaande reisdata;

* De winnaar en zijn/haar medereiziger dienen in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs of ID-kaart en dienen een Visa te verkrijgen om naar Ibiza te reizen.
* De winnaar en zijn/haar medereiziger dienen desgevraagd formulieren te tekenen als acceptatie van de prijs en een vrijwaringsbewijs.


7. Bijkomende voorwaarden prijs

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

- Qmusic heeft de bevoegdheid, indien de prijswinnaars niet voldoen aan één of meerdere in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.
- De prijs kan door onvoorziene omstandigheden worden geannuleerd. In overleg met alle betrokken partijen wordt er gekeken naar een vervangende prijs.
- Elke kandidaat gaat akkoord met het uitzenden van het spelmoment op een later tijdstip.
- De gegevens van de winnaar wordt door Qmusic naar Warner Bros. gestuurd, die de trip naar Ibiza vervolgens weer door een derde partij laat inboeken. Door deelname aan deze actie gaat de deelnemer hiermee akkoord.


8. Overige bepalingen
1) Uitsluiting van deelname: Iedereen die kandidaat is geweest, ongeacht of je gewonnen hebt of niet. Echter, winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor een periode van ten minste 3 maanden. Je kan dus maar één keer meespelen.

2) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan (foto)sessies voor publicatie of commerciële doeleinden. Dit leidt niet tot een (extra) prijs of vergoeding.

3) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten en teneinde te voldoen aan de eis dat wordt bekend gemaakt welke prijzen er gewonnen zijn. Tot individuen te herleiden gegevens worden bij deze bekendmaking geanonimiseerd. Deze gegevens – op die van de winnaar na - worden niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd. De gegevens van de winnaar worden verstrekt aan Warner Bros. in verband met het inboeken van de trip naar Ibiza.

4) Gewonnen prijzen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

5) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

6) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 449 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

7) Qmusic en Warner Bros. zijn niet aansprakelijk voor (één van de onderdelen van) de prijs, of eventuele hieruit voortvloeiende schade.

8) Door deelname aan deze actie aanvaardt de deelnemer dit wedstrijdreglement.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. U ontvangt een schriftelijke reactie met eventueel een voorstel om de klacht op te lossen. Klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.
T.a.v. Programma afdeling
DE KAUWGOMBALLENFABRIEK
PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D
1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl
KvK 32039594
BTW NL 0079.09.305.B.01