Qmusic voert bovengenoemde wedstrijd van maandag 11 t/m vrijdag 16 juli 2016 op Qmusic. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.

1. Organisatie

De wedstrijd 'Ga naar Londen met Absolutely Fabulous' wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic. Deze wedstrijd wordt georganiseerd ter promotie van de nieuwe comedy bioscoopfilm Absolutely Fabulous – The Movie van Warner Bros.. De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie en zijn gedurende het spel te vinden op de website van Qmusic.
Qmusic respecteert de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.


2. Wie kan er deelnemen

De wedstrijd staat open voor iedereen die:
- bij de start van de actie minstens 18 jaar is;
- woonachtig is in Nederland;
- in de laatste 3 maanden niets gewonnen heeft bij Qmusic;
- een geldig ID-kaart of paspoort heeft.

De wedstrijd staat niet open voor:
- personeelsleden en medewerkers van Qmusic en Warner Bros.;
- hun gezinsleden en hun familieleden tot de tweede graad;
- elke persoon die direct of indirect aan de organisatie van deze actie verbonden is.

3. Verloop van het spel
Volg tussen maandag 11 en donderdag 15 juli op Qmusic.nl het programma van Menno Barreveld tussen 19 - 21 uur via 'Kijk Live'. Op het moment dat Menno een bord van Edina en Patsy uit de nieuwe bioscoopfilm ABSOLUTELY FABULOUS voor de camera houdt, maak dan als een echte paparazzi een foto en stuur die in via de Qmusic app.

Indien je door Menno gebeld wordt en je komt in de uitzending, dan krijg je 2 bioscoopkaarten voor de nieuwe comedyfilm ABSOLUTELY FABULOUS – THE MOVIE en kwalificeer jij je automatisch voor de hoofdprijs: een trip naar Londen voor 2 personen. Op vrijdag 15 juli zal Menno willekeurig één iemand terugbellen die de hoofdprijs wint.

Qmusic behoudt zich het recht voor de deelname om haar moverende redenen niet uit te zenden.
Indien telefoonverbindingen wegvallen, enzovoort, kan het recht op de prijs ook komen te vervallen. Qmusic bepaalt het spel en het verloop op basis van objectieve gegevens die gegenereerd worden door de gebruikte software.
Over de beslissing, die valt tijdens het spel, kan niet worden gecorrespondeerd. De beslissing die door de dj tijdens het spel genomen wordt, is definitief.


4. Aanmelden

Aanmelden voor de actie kan door op Qmusic.nl bij 'Kijk Live' een foto of screenshot te maken van het beeld, zodra Menno een bord met de twee hoofdpersonen (Edina en Patsy) uit de film in beeld houdt. Deze foto dient dan via de Qmusic app gestuurd te worden. Menno belt dan een willekeurig persoon die zich aangemeld heeft.


5. Kosten voor deelname

De kosten voor deelname is gratis.


6. De prijs

Van maandag t/m donderdag belt Menno elke dag één luisteraar, die een foto ingestuurd geeft met Menno die de twee hoofdpersonen uit de film ABSOLUTELY FABULOUS in beeld brengt. De persoon die in de uitzending komt wint 2 kaarten voor de nieuwe bioscoopfilm en kwalificeert zich voor de hoofdprijs.

De hoofdprijs is een trip voor 2 personen naar Londen.
De trip bestaat uit:


 • Een retourvlucht voor 2 personen Amsterdam – Londen (economy class);
 • Reisdata dienen in het weekend te vallen tussen 7 oktober & 16 december 2016 en tussen 13 januari & 6 oktober 2017 en buiten de Nederlandse en Engelse schoolvakanties om;
 • 2 nachten in een 4 sterren-hotel in Londen (op basis van een gedeelde kamer);
 • Ontbijt in het hotel;
 • Retour transfer hotel/vliegveld;
 • €500,- zakgeld;
 • Reisverzekering;

  * Alle andere kosten zijn voor rekening van de winnaar en zijn/haar medereiziger;
  * Indien de winnaar geen 18 jaar is, dan dient de medereiziger zijn/haar ouder of verzorger te zijn;
  * Het hotel zal om een credit card pre-autorisatie of een borg in contanten vragen;
  * De prijs is niet in te wisselen tegen contanten;
  * De reis dient gemaakt te worden a.d.h.v. bovenstaande voorwaarden;
  * De winnaar en zijn/haar medereiziger dienen in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs of ID-kaart en dienen een Visa te verkrijgen om naar Londen te reizen.
  * De winnaar en zijn/haar medereiziger dienen desgevraagd formulieren te tekenen als acceptatie van de prijs en een vrijwaringsbewijs.


7. Bijkomende voorwaarden prijs

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

 • Qmusic heeft de bevoegdheid, indien de prijswinnaars niet voldoen aan één of meerdere in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.
 • De prijs kan door onvoorziene omstandigheden worden geannuleerd. In overleg met alle betrokken partijen wordt er gekeken naar een vervangende prijs.
 • Elke kandidaat gaat akkoord met het uitzenden van het spelmoment op een later tijdstip.
 • De gegevens van de winnaar wordt door Qmusic naar Warner Bros. gestuurd, die de trip naar Londen vervolgens weer door een derde partij laat inboeken. Door deelname aan deze actie gaat de deelnemer hiermee akkoord.

8. Overige bepalingen
1) Uitsluiting van deelname: Iedereen die kandidaat is geweest, ongeacht of je gewonnen hebt of niet. Echter, winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen voor een periode van ten minste 3 maanden. Je kan dus maar één keer meespelen.


2) Prijswinnaars dienen desgevraagd mee te werken aan (foto)sessies voor publicatie of commerciële doeleinden. Dit leidt niet tot een (extra) prijs of vergoeding.

3) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic. Qmusic kan deze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten en teneinde te voldoen aan de eis dat wordt bekend gemaakt welke prijzen er gewonnen zijn. Tot individuen te herleiden gegevens worden bij deze bekendmaking geanonimiseerd. Deze gegevens – op die van de winnaar na - worden niet doorgegeven aan derden, behalve in het geval deze door de autoriteiten worden opgevraagd. De gegevens van de winnaar worden verstrekt aan Warner Bros. in verband met het inboeken van de trip naar Londen.

4) Gewonnen prijzen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

5) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

6) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 449 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

7) Qmusic en Warner Bros. zijn niet aansprakelijk voor (één van de onderdelen van) de prijs, of eventuele hieruit voortvloeiende schade.

8) Door deelname aan deze actie aanvaardt de deelnemer dit wedstrijdreglement.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. U ontvangt een schriftelijke reactie met eventueel een voorstel om de klacht op te lossen. Klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.
T.a.v. Programma afdeling
DE KAUWGOMBALLENFABRIEK
PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D
1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl
KvK 32039594
BTW NL 0079.09.305.B.01