Qmusic voert de actie 'Qmusic Presents: Apple Music Festival'. De startdatum van de actie is 12 september 2015 en eindigt 20 september 2015. Op deze wedstrijd zijn de algemene voorwaarden van Qmusic en dit specifieke wedstrijdreglement van toepassing. Waarbij deze laatste leidend is.

1. Organisatie

De wedstrijd Qmusic Presents: Apple Music Festival 2 wordt georganiseerd door Qmusic Nederland B.V. Hierna te noemen Qmusic.
Deze wedstrijd wordt georganiseerd ter promotie van iTunes Festival van Apple (UK) Limited.
De voorwaarden hebben betrekking op bovenstaande actie van Qmusic en zijn gedurende de actie te vinden op de website van Qmusic. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie.

2. Het spel

Apple Music Festival betekent 10 avonden optredens van de grootste artiesten, allemaal in The Roundhouse in Londen. Qmusic licht er vanaf 12 september een drietal uit.
Check de agenda op http://Qmusic.nl/acties/qmusic-presents-apple-music-festival
Wat je er voor moet doen? Luister Qmusic en hoor jij de hit voorbij komen van de artiest die op dat moment uitgelicht wordt, bel dan direct de Q-studio op 0909-9596 (55 cpm). Kom je in de uitzending dan heb je sowieso het album van de artiest en je kwalificeer je je voor een trip naar het Apple Music Festival in Londen voor 2 personen (inclusief reis, hotelovernachting en 2 Q-live tickets). Op de laatste dag van de actie met een bepaalde artiest maakt de Q-dj (tussen 21.00-24.00 uur) de hoofdwinnaar bekend.

3. Kosten voor deelname

Je dient te bellen met de Q-studio op 0909-9596. De kosten hiervoor bedraagt EUR 0,55 per minuut.

4. De prijs

Elke luisteraar die zich kwalificeert voor de trip naar het Apple Music Festival krijgt sowieso het album van de artiest.

De hoofdprijswinnaar wint:
- die 2 felbegeerde Q-live tickets, dat toegang geeft tot het concert;
- retour reis naar Londen voor 2 personen;
- 1 hotelovernachting voor 2 personen.

Let op, je dient zelf eventuele transfers te regelen/te betalen. Tevens eten en drinken is niet bij de reis inbegrepen.

Je vertrek op de dag van het concert richting Londen, 's avonds ga je naar the Roundhouse in Londen om het concert bij te wonen en de volgende dag ga je weer richting huis.

5. Bijkomende voorwaarden prijs

De deelnemers aanvaarden dat de deelname en het uiteindelijk toekennen van de prijs aan de volgende cumulatieve voorwaarden onderworpen is:

Dient 18 jaar of ouder te zijn. De medereiziger dient minimaal 14 jaar te zijn.

Woonachtig te zijn in Nederland.

Dient een geldig paspoort of identiteitskaart te hebben en kan deze tonen.

Qmusic heeft de bevoegdheid, indien de prijswinnaar niet voldoet aan alle in dit document gestelde voorwaarden/eisen, de prijs niet uit te reiken.

8. Overige bepalingen


1) Het niet of gebrekkig voldoen aan één of meerdere van voormelde voorwaarden leidt tot uitsluiting van deelname en/of tot het aanduiden van een andere winnaar.

2) Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt elke deelnemer het volledige reglement.

3) In geval van misbruiken, misleiding of bedrog behoudt Qmusic zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer(s) zonder meer uit te sluiten van deze wedstrijd en/of andere wedstrijden georganiseerd door Qmusic.

4) Prijswinnaars dienen mee te werken aan radio-uitzending voor Qmusic en desgevraagd aan video- en fotoopnamen.

5) De winnaar(s) dienen desgevraagd mee te werken aan (foto)sessies voor publicatie of commerciële doeleinden.

6) Persoonlijke gegevens worden bijgehouden in het winnaarbestand van Qmusic Nederland B.V. Qmusic Nederland B.V. kan ze gebruiken om deelnemers op de hoogte te houden van haar activiteiten. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

7) Uitsluiting van deelname: Winnaars van een prijs zijn uitgesloten van deelname voor iedere verdere actie of prijsvragen van voor de periode van ten minste 3 maanden. Dit is ten eerste om gokverslaving tegen te gaan en tevens om zoveel mogelijk verschillende deelnemers kans te laten maken op een prijs.

8) Medewerkers van Qmusic en/of medewerkers van Apple (UK) Limited zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

9) Prijzen zijn niet inwisselbaar voor diensten en/of goederen tenzij anders aangegeven in bovenstaand reglement.

10) Qmusic en Apple (UK) Limited zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies tijdens de verzending van de prijzen.

11) Indien de prijs een waarde heeft die hoger is dan 448 euro geldt er een verplichte kansspelbelasting over de waarde van de prijs. Qmusic zal zorgdragen voor de afhandeling en rechtstreekse betaling hiervan aan de belastingdienst.

12) Qmusic Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om bepaalde onderdelen van dit reglement te wijzigen.

Qmusic streeft ernaar eventuele klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen. Voor klachten of vragen kan men zich schriftelijk wenden tot:

Qmusic Nederland BV.
T.a.v. Programma afdeling
DE KAUWGOMBALLENFABRIEK
PAUL VAN VLISSINGENSTRAAT 10D
1096 BK AMSTERDAM

E-mail: acties@Qmusic.nl
KvK 32039594
BTW NL 0079.09.305.B.01