De laatste maand van 2022 is ingegaan, maar traditiegetrouw hoor je op vrijdagavond bij Stephan live muziek in Stephan's Pianobar. Deze week is Yuki Kempees te gast.

Yuki

Je kan Yuki vast en zeker kennen van zijn muziek samen Kris Kross Amsterdam, maar ook solo is hij flink aan de weg aan het timmeren. Met een heel eigen EP, met tracks hierop zoals 'Utrecht Centraal', 'Niet Verwacht' en 'Ben Je Er Straks Nog?' is Yuki druk bezig in de muziek. 

Kris Kross Amsterdam

En naast die drukte blijven ze dus ook vlammen met Kris Kross Amsterdam, met recente hits zoals 'Vluchtstrook', 'Vanavond (Uit Mijn Bol)' én 'Adrenaline'. Hier hoor je Yuki niet zingen, maar van de drie weet hij hoe hij de shows perfect aan elkaar moet praten. Als je je afvraagt, hoe klinkt dit? Luister dan iedere zaterdagavond tussen 21:00 uur en 22:00 uur naar Qmusic. Je hoort hier Kris Kross Amsterdam met de lekkerste mix voor de zaterdagavond!

Eigen muziek

Nu is Yuki dus te gast om eigen muziek te spelen, samen met Stephan. En hij heeft nog een gast mee, Linde Schöne is te gast om samen hun track 'Utrecht Centraal' te spelen. Ook speelt hij zijn eigen track 'Niet Verwacht' samen met Stephan.

Yuki & Linde Schöne - 'Utrecht Centraal'

Yuki - 'Niet Verwacht'