• Luister naar Tom & Brams (sterke?) vakantieverhalen
  • Maak kans op het Q-vakantiepakket met speciale Storytel prijzen
  • Deze actie is afgelopen

Onze vakantie is de uitgelezen (!) tijd en plek voor een goed boek. Het ideale moment om op het puntje van je strandstoel te komen zitten door de meest spannende verhalen. Toevallig zitten Tom en Bram ook vol sterke vakantieverhalen. Maar kunnen ze deze verhalen ook goed brengen? Kun jij de sterke verhalen van Q-dj's Tom & Bram onderscheiden van échte verhalen? Zijn ze geboren storytellers?

Maak kans op het Q-vakantiepakket

Denk jij dat je de spannende vakantieverhalen van Tom of Bram kunt onderscheiden van een écht verhaal uit een bestaand luisterboek? Luister dan tussen 26 juli en 19 augustus van maandag t/m donderdag vanaf 16.00 uur. Laat ons in de Qmusic app weten of het een écht luisterboek is of niet. Jij maakt vervolgens kans op een Q-vakantiepakket met daarin één heel jaar lang gratis Storytel met duizenden luisterboeken in één app, een Storytel Reader en Q-zomer gadgets!

Download de Qmusic-app

Meespelen kan via de Q-app! Dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier:


DOWNLOAD DE APP

Let op: Q-dj's Tom & Bram lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Check hier de actievoorwaarden.