• UPDATE: De winnares van de Q-world tour is Joelle! 
  • Speel mee van maandag 4 t/m vrijdag 15 maart
  • Ga van 11 mei t/m 3 juni 2019 naar 5 topacts in 5 wereldsteden (+ vele extra’s)

Dit is de winnares van de Q-world tour:


De overtreffende trap van Q-live tickets? De Q-world tour. In één trip vijf (!) verschillende topacts live zien in vijf (!) wereldsteden. Wil je dit meemaken? Check-in en zie de grootste artiesten live. 



Luister en bevestig alle boarding passes 

Vanaf 22 februari kun je inchecken via de Qmusic-app. Hiermee geef je aan mee te willen spelen. Het radiospel start op maandag 4 maart. Het principe is een feestje voor de echte muziekliefhebbers: je maakt namelijk kans om te winnen door simpelweg naar je favoriete hits te luisteren.

Hoe werkt het? Eigenlijk is het een soort bingo. Zodra je ingecheckt bent, zie je vanaf maandag 4 maart jouw 5 persoonlijke boarding passes in de Qmusic-app. Deze boarding passes bevatten alle vijf een track van een artiest van de Q-world tour. Hoor je een liedje dat op een van jouw boarding passes staat, voorbijkomen op de radio*? Dan heb je de gehele duur van dat nummer om op 'bevestig' te drukken. Is het het juiste nummer en heb je op tijd gedrukt, dan wordt deze boarding pass afgestempeld! Heb je alle boarding passes op tijd afgestempeld, dan ga je naar de finale en maak je kans op deze fantastische muziektrip. 

*Let op! Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic non-stop, Qmusic Limburg, Qmusic Foute Uur etc. 

Finalespel

Als je alle boarding passes voor het sluiten van het spel (donderdag 14 maart 19:00) correct afgestempeld hebt, kwalificeer je jezelf voor het finalespel. Diezelfde donderdag spelen we een testronde in het programma van Kai, waarbij je een sneak preview van het finalespel krijgt. Even warmdraaien voor de grote finaledag door alvast één vraag te spelen. Let op: deze telt niet mee en dient enkel ter oefening. 

En dan is het vrijdag 15 maart tijd voor het grote finalespel. Het is een meerkeuzevraag-mechanisme via de Qmusic-app waarbij luisteraars elkaar weg kunnen spelen. Kun je dus gewoon thuis of onderweg spelen.

Hoe werkt het? Op de radio stellen we een vraag gerelateerd aan de Q-world tour. In de app heb je dan 60 seconden de tijd om deze vraag te beantwoorden met A of B. Je eerste antwoord telt, je kunt tussentijds niet wisselen van antwoord. Ben je op tijd en heb je het juiste antwoord gegeven? Dan ben je door naar de volgende ronde. Ben je te laat of heb je het verkeerde antwoord gegeven? Dan houdt het spel helaas op voor jou. 

Het finalespel spelen we dus op vrijdag 15 maart. We starten om 07.15 in de ochtend met de eerste ronde en zullen ieder half uur een vraag stellen (om xx.15 en xx.45u - met uitzondering van Het Foute Uur). We spelen tot uiterlijk 14.00 het finalespel in de app. Als er voor die tijd nog geen winnaar uit is gekomen, vragen we de overgebleven finalisten naar de studio te komen. In de Q-studio zal uiteindelijk live de ontknoping plaatsvinden van de Q-world tour 2019 en komen we te weten wie de grote winnaar is. Our flight is ready for take-off, are you?

Let op: Houd er rekening mee dat je op vrijdag 15 maart gevraagd kan worden om naar de studio te komen.  Let op: Voor deze actie moet je minimaal 18 jaar zijn, en in de gelegenheid zijn om te reizen van 11 mei t/m 3 juni a.s.!

Reisschema

We kunnen het zelf ook amper geloven, maar onderstaand reisschema zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden voor jou. Luister van 18 t/m 22 februari voor de bekendmaking van de vijf topacts.


Download de Qmusic-app

Meespelen kan via de Qmusic-app, dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier.

Download de Q-app

Op zoek naar het perfecte Sim Only abonnement met scherpe tarieven in binnen- en buitenland?

Bekijk abonnementen