Meer horen van de Qmusic-dj's? Check de volgende podcasts.

Prijzencast

De Prijzencast is een podcast waarin Tom de Graaf, de sportredacteur van Mattie & Marieke, met topsporters in gesprek gaat. Geen enkele sportdiscipline wordt hierbij overgeslagen. Tom spreekt onder andere met Badr Hari, Kiki Bertens en Sjinkie Knegt. Deze sporters vertellen hoe zij zover in hun carrière zijn gekomen en wat hen drijft om alles op te geven voor de sport. Iedere podcast kom je erachter hoe het leven van de sporter eruit zag toen de prijzenkast nog leeg was, wat de eerste prijs was die zij hebben gewonnen en welke prijzen er nog ontbreken.


Abonneer je nu op Prijzencast via Apple PodcastsGoogle Podcasts of Spotify.

Mattie & Marieke

De ochtendshow van Nederland heeft nu ook een podcast! Met meer Mattie & Marieke, Anne-Marie, Tom van de Intercom en Joe Stagiair van de Show.


Abonneer je nu op Mattie & Marieke via Apple Podcasts (iTunes), Google Podcasts of Spotify.

Je hoort Mattie & Marieke iedere werkdag van 06:00 tot 10:00 uur bij Qmusic.

Menno's Mansion

Qmusic-dj Menno Barreveld bespreekt in Menno's Mansion de meest uiteenlopende zaken. Dat doet hij samen met Q-dj Kai Merckx, Q-nieuwslezer Anton Griep en producer van de avondshow Jesse van der Schot.

Je hoort Menno iedere werkdag van 10:00 tot 13:00 uur (op vrijdag tot 12:00 uur). Kai beluister je iedere doordeweekse dag tussen 19:00 en 22:00 uur (op vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur).