De nieuwe luistercijfers laten wederom een mooie groei zien. Het bereik is met afgerond 2,8 miljoen luisteraars per week het hoogste van alle radiozenders in Nederland.

12 maanden op rij marktleider

Precies een jaar geleden werd Qmusic voor het eerst in haar bestaan marktleider in de belangrijke doelgroep 20-49 jaar. Het marktaandeel is in maart-april dit jaar maar liefst 19,1% in deze doelgroep, wat een groei van 16% betekent ten opzichte van vorig jaar (16,4%). In de brede doelgroep luisteraars 10+ is de stijging met 11% naar een marktaandeel van 10,8% ook aanzienlijk te noemen. De Top 40 behaalt zelfs een marktaandeel van 21,0% in de doelgroep 20-49 jaar. Dit betekent een recordscore sinds de komst van de Top 40 naar Qmusic.

Optimaliseren zendermix

Qmusic groeit fors in marktaandeel bij diverse doelgroepen, het is dan ook belangrijk om je zendermix hierop aan te passen om een optimaal campagneresultaat te realiseren. Wil je weten welke bijdrage Qmusic kan leveren aan het succes van jouw campagne en wil je weten hoe je deze kan optimaliseren? Klik dan hier of neem contact op met je accountmanager.