Op Koningsdag zendt Qmusic de hele dag live uit op locatie bij Paleis Noordeinde, waar The Streamers optreden voor het Koninklijk huis. Q-dj's Menno Barreveld, Wim van Helden, Kai Merckx en Domien Verschuuren ontvangen de hele dag leden van The Streamers voor interviews en live optredens.

Live optredens vanuit Paleis Noordeinde

Om 11.00 uur begint Q-koningsdag en de eerste die live optreedt voor de Q-luisteraars is Miss Montreal. Verder komen onder anderen The Streamers Davina Michelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Typhoon, Maan, Nick Schilder, Suzan & Freek, Rolf Sanchez en Duncan Laurence langs. En niemand minder dan Armin van Buuren kondigde vrijdag aan zich bij de grootste gelegenheidsband van Nederland te voegen.

Programmering

Verschillende Q-dj’s zullen deze dag vanuit Paleis Noordeinde te horen zijn. Razende reporter Domien Verschuuren doet daarnaast de hele dag verslag van alle festiviteiten in en om het paleis, waar helaas niemand bij kan zijn. Op deze manier hoeven de Qmusic luisteraars toch niets te missen. Klik hier voor de volledige programmering op Q-koningsdag.

ING partner van The Streamers en Q-koningsdag

‘In deze moeilijke tijden vinden we het belangrijk om heel Nederland een hart onder de riem te steken en te laten genieten van een onbezorgde avond. Daarom zijn we blij dat we kunnen bijdragen aan mooie projecten zoals dit online concert. Als trotse partner van The Streamers willen we dit vrolijke initiatief voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk maken. De eerste keer op Carré en nu weer tijdens Koningsdag!’, aldus Djemilah Dalhuisen, Expert Lead Programmatic Marketing & Media bij ING.

Muzikale vrijmarkt

Voor de kleinste luisteraars heeft Qmusic na het succes van vorig jaar weer iets speciaals in petto: de muzikale vrijmarkt. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor een muzikaal optreden op Qmusic. Tijdens het optreden wordt in de Qmusic-app met de pet rondgegaan. Luisteraars kunnen de jeugdige artiest - gratis - een zakcentje dat ze het waard vinden geven voor het optreden. Qmusic geeft dit dan (maximaal €50 euro) aan de jonge performer.