• Qmusic presents Calvin Harris in Ushuaïa op 2 september 2022
  • Win een geheel verzorgde trip naar Ibiza (vlucht, hotel en tickets)
  • Alleen in de Q-middagshow bij Tom & Bram
  • Maandag 15 augustus t/m donderdag 18 augustus

Met 24 Top 40-hits heeft Calvin Harris bewezen wat hij in huis heeft. Nog niet zo lang geleden heeft hij zijn nieuwste album Funk Wav Bounces Volume 2 uitgebracht, de langverwachte opvolger van zijn succesvolle Funk Wav Bounces Volume 1 (2017). De Schotse dj en producer vliegt de deze zomer op en neer naar Ibiza voor onvergetelijke shows in Ushuaïa en daar kun jij bij zijn!

Voor zijn laatste show op 2 september in Ushuaïa hebben wij nog kaarten liggen! Q en Tom & Bram! zorgen voor een volledig verzorgde reis, het hotel en de tickets voor zijn show op Ibiza. Maar wat moet jij doen om deze toffe prijs te winnen?

WIN TICKETS

Ben jij een grote Calvin Harris fan en denk jij dat je al zijn tracks kent? Luister van maandag 15 augustus 16:00 uur uur t/m donderdag 18 augustus 19:00 uur naar de Q-middagshow. Zodra Tom & Bram het aangeven kun jij je kwalificeren door in de Q-app CALVIN HARRIS te sturen. 

Kom je in de uitzending? Dan strijd je tegen een andere luisteraar die ook denkt de grootste Calvin Harris fan te zijn. Tom & Bram spelen een fragment af en aan jou de vraag om te herkennen of het fragment hoort bij track van Calvin Harris of niet. Bij elk goed antwoord, krijg je 1 punt. Iedere deelnemer krijgt 3 fragmenten te horen. De winnaar wint de dagprijs (Funk Wav Bounces Volume 2 op cd en gesigneerd door Calvin zelf, een LP van zijn nieuwe album en een Calvin Harris pet) en gaat met zijn of haar naam in de hoge hoed. 

Op donderdag 18 augustus wordt uit de hoge hoed één naam getrokken. Dit is de gelukkige winnaar van de geheel verzorgde trip naar Ibiza om Calvin Harris live te zien in Ushuaïa! 

Q-dj's Tom & Bram lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden