• Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Armin van Buuren op Q hoort
  • Volg QmusicNL op Instagram om extra kans te maken 
  • Actie: 26 november t/m 4 december 2018 (tot 16:00 uur)
  • Wanneer: dinsdag 4 december 

Hij is niet alleen Nederlands grootste DJ, ook wereldwijd is hij maar liefst al 5 keer uitgeroepen tot de nummer 1 DJ door DJ MAG. Overal op de wereld heeft hij al opgetreden, maar 1 podium ontbrak nog in zijn glansrijke carriėre...

Het podium van de enige echte Qube van Qmusic! Op dinsdag 4 december kan Armin ook dit toevoegen aan zijn CV. Vier jij deze mijlpaal met hem mee?

LIVE EN DICHTBIJ

Hoe tof is dit?! Na sterren als John LegendRobbie WilliamsLittle MixThe ScriptJames Morrison en Dua Lipa betreedt op 4 december 2018 niemand minder dan Armin van Buuren de stage van the Qube. 

Live & dichtbij, dat is waar the Qube voor staat. Onze kleine rode kubus is er speciaal voor de allergrootste fans van Armin, want in the Qube sta je áltijd vooraan. Check hieronder hoe jij dinsdag 4 december live & dichtbij bij Armin kunt zijn.

ZO DOE JE MEE

Hoor je van maandag 26 november t/m maandag 3 december tussen 06:00 en 23:59 uur en dinsdag 4 december tussen 06:00 en 15:59 een hit van Armin van Buuren, bel dan direct met de Q-studio op 0909-9596 (55cpm). 

Kom je in de uitzending, dan win je direct exclusieve toegang voor 2 personen tot the Qube met Armin van Buuren op dinsdag 4 december. 

EXTRA KANS VIA INSTAGRAM

Wil jij je kans op toegang tot the Qube met Armin vergroten? Zorg dan dat je QmusicNL volgt op Instagram en houd onze stories in de gaten!

Let op! Om te kunnen reageren op onze stories, dien je QmusicNL eerst te volgen op Instagram.