Deze zomer wordt nog heter met de wekelijkse bbQ van Q-music! Wat is het idee? Elke vrijdag houden we een barbecue bij een luisteraar, met een live radiouitzending en een optreden van een Q-artiest. De bbQ en de artiest regelen wij, de rest regel jij. Andere Q-luisteraars zijn ook welkom en het is bedoeling dat iedereen iets meeneemt voor de bbQ waar we allemaal wat aan hebben. Neem jij iets mee naar de bbQ, dan mag je zelf natuurlijk ook komen. Want zonder you, geen bbQ!

Bekijk hier de beelden van de Camping bbQ met Chef'Special.

Check hier hoe de American bbQ was met zanger Dotan en de Surf bbQ met Krystl. Bekijk ook hoe Miss Montreal live op het Q-dakterras speelde.

Camping bbQ

Chef'Special, die je kent van hun grote hit 'In Your Arms', komt op vrijdag 1 augustus optreden tijdens de vierde bbQ. Het thema van deze bbQ is 'camping'. Q-luisteraar Sander van Vakantiepark Boomhiemke op Ameland is vrijdag de gastheer van de laatste bbQ.

Wat neem jij mee?

De artiest (Chef'Special), de bbQ (catering) en de locatie (Boomhiemke op Ameland) zijn geregeld. En we zorgen ook voor een boot! Wat maakt de Camping bbQ compleet? Bijvoorbeeld windscherm, een kooktoestel, slaapmatjes, een anti-muggenkaarsje, campingstoeltjes... Alles wat bij een Camping bbQ hoort, is welkom.

Wat neem jij mee naar de Camping bbQ? Geef het hieronder door en misschien belt één van de Q-dj's jou op de radio om te zeggen dat je erbij bent.

Tot nu toe hebben we:
- Locatie: vakantiepark Boomhiemke op Ameland
- Buikschuifbaan + 4 persoonstent
- Hout voor kampvuur + marshmallows
- WC papier voor iedereen!
- Tuinfakkels + sfeerlichtjes
- Citronella kaars + stringbikini + tandenstokers
- Een tas vol gezelschapspelletjes
- Vuurkorven
- Luchtbed + gitaar
- Anti-muggenspray
- Megafoon
- Afwasspullen
- Een camping-plasemmer
- Camping waterkoker
- Paracetamol
- Badmintonset
- Tekentang
- Glow in the dark badmintonset
- Een elektrische vliegenmepper
- Waterballonnen + waslijn
- Hangmat
- Vlieger
- Bamboestokken + brooddeeg
- Vuilniszakken en ductape
- Haringen met ui