• Vrijdag 30 juli om 18:00 uur worden de prijzen (m.u.v. hoofdprijs) voor het laatst aangevuld
  • Het spel stopt als er geen prijzen meer zijn
  • Lees hier de actievoorwaarden

Het is zomer en dat kan maar één ding betekenen: Catch The Summerhit is terug. Tijdens deze muzikale bingo maak je kans op de allerbeste zomerprijzen. En... helaas is alweer de laatste week aangebroken. Met een nieuwe hoofdprijs: een zwembad!

Check-in en scoor punten 

Meespelen met Catch The Summerhit is hartstikke simpel. Download de Qmusic app (mocht je dat nog niet gedaan hebben) en klik onderaan in het menu in de app op SUMMERHIT. Er verschijnt nu een kaart met de titels en artiesten van een aantal summerhits én een Hit van de Dag.

Hoor je één van de liedjes op jouw kaart voorbijkomen op de radio?* Dan heb je de gehele duur van dat nummer om hem aan te klikken in de app. Heb je op tijd gedrukt? Dan scoor je punten! 

Je kunt extra snel punten verdienen door binnen een bepaalde tijd de volgende hit te vangen. De zogeheten multiplier loopt steeds verder op, maar de tijd die je hebt om een volgende track af te vinken wordt steeds korter...

Je verdiende punten kun je vervolgens inruilen in de Q-app voor heerlijke zomerse prijzen. Iedere week verschijnen er nieuwe prijzen. Maar wees er snel bij, want op = op.

*Let op: Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic Summer, Foute Uur non-stop, Qmusic non-stop etc.

Maak kans op zomerse prijzen!

Meespelen kan 24 uur per dag (m.u.v. de mixprogramma's op zaterdagavond en -nacht). Je punten blijven de hele actieperiode (t/m 1 augustus) staan. Iedere week op maandag krijg je een nieuwe kaart met 5 zomerhits. De Hit van de Dag wijzigt iedere dag en is voor alle spelers dezelfde track. 

De prijzenshop is goed gevuld met honderden prijzen, maar ieder jaar zijn er meer spelers dan prijzen. Dus zorg dat je goed luistert naar Q en zoveel mogelijk punten scoort! 

Denk je nu 'Ja, ja, wat zijn die prijzen dan?'. Om je hoofd koel te houden komende zomer maak jij tijdens de laatste week kans op:

  • Een van een drie meter breed zwembad dat je eenvoudig zelf opzet in je tuin

Daarnaast kun je jouw verdiende punten deze week ook inwisselen voor:

  • Een Q-doucheradio (10x)
  • Tickets Attractiepark Slagharen (25x2 tickets)
  • Donald Duck leespakket van Shop.DonaldDuck.nl (5x)
  • Een cadeaubon van Bladcadeau.nl (50x)
  • Een Q-zonnebril (300x)

Download de Qmusic-app

Meespelen kan via de Qmusic-app, dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier. En zorg dat je ingelogd bent als Q-member!

DOWNLOAD DE APP