• Speel mee in de Qmusic app vanaf maandag 9 juli
  • Verzamel wekelijks alle vakantiekaarten
  • Win één van de zomerse prijzen (actievoorwaarden)

Het is zomer! Er kan weer lekker aan de teint gewerkt worden en de Barbecue kan aangestoken worden. Maar dat is niet alles. We kunnen ook weer lekker losgaan op zomerse muziek. En dat loont deze zomer ook nog eens. Hoe? Dat lees je hieronder. 

Luister en bevestig alle vakantiekaarten

Vanaf maandag 9 juli kun je meespelen via de Qmusic-app. Het is een feestje voor de muziekliefhebbers: je maakt namelijk kans om te winnen door simpelweg naar je favoriete zomerse hits te luisteren.

Hoe werkt het? Eigenlijk is het een soort bingo. Zodra je in de app aangegeven hebt dat je mee wilt spelen, verschijnen er 5 vakantiekaarten. Deze vakantiekaarten bevatten alle vijf de titel en artiest van een zomerse track. Hoor je één van deze liedjes van jouw vakantiekaarten voorbijkomen op de radio*? Dan heb je de gehele duur van dat nummer om op 'bevestig' te drukken. Is het het juiste nummer en heb je op tijd gedrukt, dan wordt deze vakantiekaart afgestreept! Heb je alle vakantiekaarten bevestigd binnen de tijd, dan maak je kans op mooie zomerse prijzen.

*Let op! Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic Summer, Qmusic Limburg, Qmusic non-stop etc. 

Zomerse prijzen

Wekelijks heb je vanaf maandag tot en met die zondag daarop 23.59 de tijd om mee te spelen en kans te maken op verschillende zomerse prijzen. Deze week wordt er gestreden om een waterdichte draadloze speaker, een zomers Darum t-shirt, een Qmusic pet, een Qmusic zomerpakket én een Qmusic zonnebril. Na een week wordt alles gereset en start er weer een nieuwe week met nieuwe kansen. Het spel wordt dus 3x gespeeld in de maand juli. Sommige prijzen zijn maar beperkt beschikbaar, dus daarvoor geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt! 

You make the summer! 

Download de Qmusic-app

Meespelen kan via de Qmusic-app, dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier.

Download de Q-app