Zo werkt het spel:

  1. Ga naar ‘Summerhit’ in de Qmusic app (check onderin de menubalk)
  2. Klik op ‘Speel mee’ 
  3. Luister Qmusic
  4. Streep de zomerhits van je kaart af
  5. Volle kaart = toegang tot prijzen

Deze week maak je kans op: een DAB+ radio van JBL en Q-gadgets.

Het is zomer en dat betekent: tijd voor Catch the Summerhit! Het is een feestje voor de muziekliefhebbers: je maakt namelijk kans op de leukste zomergadgets door simpelweg naar je favoriete zomerhits te luisteren.

Check-in en win

Hoe je meespeelt met Catch the Summerhit? Eigenlijk is het een soort bingo. Zodra je in de app aangegeven hebt dat je mee wilt spelen door in te checken, verschijnen er vijf vakantiekaarten. Deze vakantiekaarten bevatten alle vijf de titel en artiest van een zomerse track. 

Hoor je één van de liedjes op jouw vakantiekaarten voorbijkomen op de radio*? Dan heb je de gehele duur van dat nummer om op 'bevestig' te drukken. Is het het juiste nummer en heb je op tijd gedrukt, dan wordt deze vakantiekaart afgestreept! Heb je alle vakantiekaarten bevestigd binnen de tijd, dan maak je kans op mooie zomerse prijzen.

*Let op! Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic Summer, Foute Uur non-stop, Qmusic non-stop etc. 

ZOMERSE PRIJZEN

Wekelijks heb je van maandag 00.00 tot en met zondag 23.59 uur de tijd om mee te spelen en kans te maken op verschillende zomerse prijzen. Iedere week is er een mooie hoofdprijs en zijn er verschillende Q-gadgets die je kan winnen. Na een week wordt alles gereset en start er weer een nieuwe week met nieuwe kansen. Sommige prijzen zijn maar beperkt beschikbaar, dus daarvoor geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt! 

De eerste week maakte je kans op een luxe koel-vriescombinatie van Inventum. Deze week maak je kans op een DAB+ radio van JBL en Q-gadgets.

DOWNLOAD DE QMUSIC-APP

Meespelen kan via de Qmusic-app, dus mocht je deze nog niet hebben, download hem dan hier. En zorg dat je ingelogd bent als Q-member!


Deze actie start op maandag 29 juni en loopt t/m zondag 2 augustus 2020.

Hier vind je de actievoorwaarden