• Deze actie is uitgesteld i.v.m. het coronavirus*
  • Win een jaar gratis rijden in een nieuwe auto
  • Kan jij de tijdsdruk aan?

*In verband met het coronavirus vinden we het gepast om de actie 'De 10 van Domien' voorlopig uit te stellen. We sluiten het aanmeldformulier, maar alle aanmeldingen die al binnen waren, blijven geldig. We laten het op deze pagina weten als de actie weer wordt gestart.


Wat zou het heerlijk zijn als je een jaar lang niet hoeft te betalen voor de auto waarin je rijdt! Samen met de Consumentenbond zorgt Domien ervoor dat jij een jaar lang in een gloednieuwe private lease auto rijdt en je krijgt ook nog een tankpas t.w.v. €500,-. 

10 auto's en 10 seconden

Domien heeft voor de studio 10 gloednieuwe Renault Clio's klaarstaan en jij maakt kans op een van deze auto's! Het enige wat je moet doen is de vraag van Domien in 10 seconden juist beantwoorden. Kan jij de tijdsdruk van 10 seconden aan?

Zo doe je mee

Zie jij jezelf al lekker rondcrossen in een van de 10 auto's van Domien? Zorg dan dat je je aanmeldt via onderstaand formulier (let op: je moet mininaal 21 jaar oud zijn). In de week van 16 én 23 maart speelt Domien van maandag tot en met donderdag 'De 10 van Domien'. Daarnaast geven we op 20 en 27 maart op onze social media ook nog twee auto's weg! Houd daarvoor Facebook en Instagram goed in de gaten. 

Hier vind je de actievoorwaarden.