• Van 1 tot en met 7 juli rijdt team Qmusic de Carbage Run.
  • Een rally door Oost-Europa met captain Erik van Roekel.
  • Are you in? Geef je dan hieronder op (actievoorwaarden).

Je kunt je niet meer opgeven voor deze actie.

Stel je eens voor.. Een week door Oost-Europa touren met een auto die een maximale dagwaarde van 500 euro mag hebben. Klinkt gaaf toch? Het stond dan ook met recht bovenaan de bucketlist van Erik. Tijd om die droom af te gaan vinken, want team Qmusic heeft een startplek te pakken! 

Carbage run

Dit jaar vindt de 10e editie van de Carbage Run plaats met een recordaantal auto's en deelnemers. Aan de start verschijnen 1000 oude, originele barrels en de Volvo 940 station van Qmusic is er daar één van.

Deze speciale editie wordt gehouden van 1 t/m 7 juli 2018. De route is indrukwekkend: de start is in het Drentse Emmen en vervolgens kom je door Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Kroatië en Slovenië. Dit komt neer op 2.500 km in 5 dagen door 7 landen met de meest mooie landschappen, uitdagende wegen en plekken waar je nog nooit eerder bent geweest! Onderweg slapen alle deelnemers op campings en in hotels.

Are you in?

Team Qmusic onder leiding van captain Erik van Roekel staan met een Volvo 940 station op 2 juli bij de start. Mocht je dit net nou net als Erik bovenaan je bucketlist hebben staan, laat hieronder dan weten waarom je graag mee wilt. Je mag ook nog eens een +1 naar keuze meenemen. Klaar voor de start... AF!