• Vanaf maandag 2 t/m vrijdag 6 juli De Ochtend Etappe
  • Stap jij op de fiets?
  • Maak kans om in een ŠKODA volgauto de Tour de France mee te maken (actievoorwaarden)

Update: De winnaar is bekend! En dat werd er ineens niet 1, maar 2... 


Kansmaken om van heel dichtbij de Tour de France mee te maken door een quiz waarvan de antwoorden al gegeven zijn? Dat klinkt wel heel eenvoudig. Maar er zit uiteraard een addertje onder het gras. Deze quiz doe je namelijk niet vanuit je luie stoel, maar op de fiets. Het wordt de dood of de gladiolen! 

Filemons Tourflits

Groot sportfan Filemon Wesselink doet regelmatig een update over alle sportontwikkelingen bij Mattie, Fien & Igmar. Hij heeft al meerdere Tour de Frances meegemaakt en zit dus vol leuke anekdotes, weetjes en geschiedenis. Dit gaat hij 2 t/m 6 juli iedere ochtend laten horen in een nieuw verhaal: De Ochtend Etappe. Hier komen de leukste verhalen en feitjes over de Tour de France aan bod in 1 minuut. Het enige wat jij moet doen is goed opletten! Oh en... fietsen natuurlijk.

Stap jij op de fiets?

Heb je altijd al de Tour van dichtbij mee willen maken? Dit is je kans. Dichterbij zal je niet snel komen: je gaat de Tour de France namelijk meemaken vanuit de officiele ŠKODA volgauto. Maar er is meer: je vliegt erheen, je gaat een korte rit maken met o.a. Stephan Roche, je dineert met het ŠKODA team én je zal een stuk van de Tour meemaken vanuit een helikoptervlucht. Het enige wat jij daarvoor moet doen is luisteren én snel fietsen tegelijk.

Filemon vertelt alle leuke verhalen en weetjes over de Tour in 1 minuut. Aan de geselecteerde kandidaat de taak om goed op te letten, want Mattie & Igmar gaan daarna vragen stellen over dit verhaal. Het doel is zoveel mogelijk goede antwoorden geven. Als je een fout antwoord geeft, is het spel klaar. Het is dus d'r op en d'r over voor de deelnemers.  

Maar dat is niet alles... Terwijl deze vragen gesteld worden, zit je op een fiets. De deelnemer heeft 1 minuut de tijd om 150 meter af te leggen. Dan krijg je een beetje een idee hoe de wielren helden zich voelen. Zal de kandidaat het gat dichtrijden of juist een gat laten vallen? Als je het niet redt om binnen 1 minuut 150 meter af te leggen, val je af. Red je het wel dan gaat het om de hoeveelheid goede antwoorden. 

Op vrijdag komt de deelnemer die tot dan toe de meeste goede antwoorden heeft gegeven naar de studio. In 'de laatste rit' zal moeten blijken of het aantal goede antwoorden nog verbeterd gaat worden. Durf jij het aan? Geef je dan hieronder op. En vergeet niet... De Tour wacht op niemand! Dus geef je snel op.


Qmusic gebruikt jouw persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst, door je op de hoogte te houden van leuke activiteiten en aanbiedingen voor deelname aan acties. Meer informatie hieromtrent vind je in het privacy statement.