• Prijs: Ga simracen met Qmusic en een grid vol luisteraars
  • Actie: elke zondagavond bij Martijn Biemans (21:00-00:00 uur)
  • Spel: speel mee via 'Berichten' in de Qmusic app 

Brullende motoren, verbrand rubber en heel veel actie op de baan. Het Formule 1-seizoen 2021 is in volle gang en de strijd is hevig. 

En ook dit seizoen maak je bij Q-dj Martijn Biemans om zélf te gaan racen. In een echte simulator bij The Official F1 Racing Centre in Utrecht.

De snelste luisteraar

In de Formule 1 rijden is slechts voor 20 coureurs weggelegd. Maar er iets dat heel dicht in de buurt komt van een echte Formule 1-beleving: het F1 Racing Centre in Utrecht.

Qmusic heeft geregeld dat jij samen met een vriend(in) in kunt stappen in een speciaal ontworpen Formule 1-simulator en zelf kunt ervaren hoe het is om een F1-coureur te zijn.

We vullen elke zondag de startgrid met 2 luisteraars. Als we een volledige startgrid hebben met luisteraars en dj's, dan gaan we een virtuele race rijden op het circuit van Zandvoort. 

Ben jij de snelste luisteraar van Qmusic en ga je mee racen?

Zo doe je mee

Iedere zondag maak je bij Martijn Biemans kans (tussen 21:00 en 00:00 uur). Luister Qmusic en beantwoord de Formule 1-vraag die in zijn programma gesteld wordt. Stuur daarvoor het antwoord als Martijn het aangeeft via de gratis berichtenfunctie in de Qmusic app. Kom je op de radio? Dan win je 2 plekken op de grid in het F1 Racing Centre.

De datum van racen in het F1 Racing Centre in Utrecht is op zondag 29 augustus 2021 van 18:00 tot 20:00 uur.