• Prijs: Ga simracen met Qmusic en een grid vol luisteraars
  • Actie: op zondagen van 9 aug t/m 4 okt 2020 bij Martijn Biemans
  • Spel: speel mee via 'Berichten' in de Qmusic app 

Het Formule 1-seizoen is ein-de-lijk begonnen. Maar één race gaat dit jaar helaas niet door: de Grand Prix van Zandvoort. Daar gaat Q-dj Martijn Biemans verandering in brengen...

Want nu de V6-motoren weer brullen én sinds 10 juli de nieuwe game F1 2020 officieel uit is (incl. het circuit van Zandvoort!), is het tijd om te gaan racen. Zelf te racen. Hoe? In The Official F1 Racing Centre in Utrecht.


De snelste luisteraar

In de Formule 1 rijden is slechts voor 20 coureurs weggelegd. Maar er iets dat heel dicht in de buurt komt van een echte Formule 1-beleving: het F1 Racing Centre in Utrecht.

Qmusic heeft geregeld dat jij samen met een vriend(in) in kunt stappen in een speciaal ontworpen Formule 1-simulator en zelf kunt ervaren hoe het is om een F1-coureur te zijn.

We vullen van 9 augustus t/m zondag 4 oktober elke zondag de startgrid met Qmusic-dj's Martijn Biemans en Menno Barreveld en 2 luisteraars. We gaan dan een virtuele race rijden op het circuit van Zandvoort. Zo kan de GP van Nederland alsnog doorgaan dit jaar.

Ben jij de snelste luisteraar van Qmusic en ga je mee racen?

Zo doe je mee

Iedere zondagmiddag maak je bij Martijn Biemans kans (tussen 15:00 en 18:00 uur). Luister Qmusic en beantwoord de Formule 1-vraag die in zijn programma gesteld wordt. Stuur daarvoor het antwoord als Martijn het aangeeft via de gratis berichtenfunctie in de Qmusic app. Kom je op de radio? Dan win je 2 plekken op de grid in het F1 Racing Centre.

De datum van racen in het F1 Racing Centre in Utrecht wordt later bepaald, als de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld worden. Momenteel kunnen we de winnaars helaas niet de full experience geven zoals gewenst.