• Maak kans op € 10.000 extra vakantiegeld
  • Denk jij dat je De Uitverkorene van 2018 bent? 
  • Bel op werkdagen tussen 07:00 en 19:00 het Q-belpanel 0909 9596 (55 cpm) (actievoorwaarden)

Update: De Uitverkorene 2018 heeft zich gemeld en wint € 10.000.

Breaking news: Iemand in Nederland heeft 10.000 euro gewonnen, alleen diegene weet het nog niet. Dit kan jij dus ook zijn! 

Vanaf 7 mei volgen er op radio drie keer per dag hints. Zo kom je er steeds meer achter of jij aan het profiel voldoet. Met zijn allen zijn we de komende weken in de ban van De Uitverkorene. Ben jij het?

Vanmorgen is de woonplaats van De Uitverkorene bekend gemaakt. De Uitverkorene woont in......

.... ALKMAAR!!

Ben jij de Uitverkorene?

Het profiel van De Uitverkorene gaan we de komende weken delen. Vanaf 7 mei volgen er hints op de radio om 08:15, 12:15 en om 17:15. Luister dus goed en streep af of je jezelf herkent in het geschetste profiel. Mocht je het vermoeden hebben dat jij zomaar eens De Uitverkorene zou kunnen zijn? Bel dan op werkdagen tussen 07:00 en 19:00 met het Q-belpanel (55 cpm) om te checken of jij inderdaad De Uitverkorene bent. 2e Pinksterdag worden er geen hints gegeven en is ook het Q-belpanel niet bereikbaar.

Heb je de hints op radio gemist? Geen paniek! Check dagelijks de Instagram stories voor een korte recap. En elke woensdag volgt er via de Qmusic Facebook pagina een extra hint. Houd oren en ogen goed open dus. 

Meldt De Uitverkorene zich tijdig, dan stopt het spel en maken we op radio bekend wie matchte met het profiel en dus 10.000 euro. Daarna wordt er opnieuw door middel van hints een nieuw profiel bekend gemaakt. De laatste dag dat we het spelen is op vrijdag 25 mei. Heeft De Uitverkorene zich tegen die tijd nog niet gemeld, dan wint deze persoon helaas geen 10.000 euro en stopt het spel. 

Ken jij de Uitverkorene?

Herken je jezelf niet in het profiel, maar doet het je erg denken aan je broer, zus, buurman of een collega? Met andere woorden: denk jij te weten wie De Uitverkorene is? Geef dan zijn/haar naam en nodige informatie door in de Qmusic app en maak kans op 1.000 euro extra vakantiegeld.

Heb je de Qmusic app nog niet? Download hem dan hier:

Download de Q-app