• Speel mee van 29 januari t/m 9 februari
  • Iedere zaterdag en zondag tussen 18 en 21 uur
  • Win een jaarabonnement van Videoland

Wat zou jij doen als je oog in oog staat met een ratelslang? En weet jij hoe je vuur moet maken zodat je eten kan bereiden en warm kan blijven? Oftewel: zou jij overleven op een onbewoond eiland?

NL vs BE

In het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson NL vs BE gaan ze back to basic. Een groep onbekende mensen krijgt het voor de kiezen in een keiharde strijd op een onbewoond eiland. Wie blijkt er na weken survivallen op een onbewoond eiland een echte Robinson? Iedere donderdag om 20.30 uur vind je een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE, alleen bij Videoland!

De Survival Test

Jordi en Hila spelen in het weekend tussen 18 en 21 uur 'De Survival Test’. Ze leggen je een vraag voor en geven allebei een antwoordoptie. Wie denk jij dat er gelijk heeft, Jordi of Hila? Beantwoord alle 3 de vragen uit de Survival Test goed en win een jaar-abonnement op Videoland, zodat jij exclusief het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson NL vs BE kan zien. Meedoen is heel simpel! Stuur 'De Survival Test' in de Qmusic app en wie weet word jij wel geselecteerd om mee te doen aan deze spannende challenge!